Home » BoukeL8!

Hoi iedereen die Bouke een warm hart toedraagt!
BoukeL8 is verhuisd naar mijn eigen website en heeft alle highlights van de oorspronkelijke website met zich meegenomen (nog in opbouw). 1+1=2. Je kunt hier genieten van nieuwtjes (in de rechterbalk), verhalen, video's, foto's, Tell me your Bouke Story en méér..! Zolang Bouke muziek maakt, blijf je op de BoukeL8-pagina op de hoogte van alles rondom deze fantastische zanger/entertainer.

Wil je weten wanneer Bouke bij jou in de buurt optreedt? Tickets bestellen voor fantastische concerten? Komt Bouke nog op de televisie of de radio? Check de events-pagina door op het plaatje te klikken. 


Wil jij ook jouw Bouke Story vertellen in 'Tell Me Your Bouke Story'? Vul dan even het formulier in. Er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.
Let op: iedereen geeft de pen aan iemand door, dus er wordt overlegd over jouw plaatsje in de verhalenketting.

Bouke leest alle verhalen en is hier ontzettend blij mee.


Lees hier hoe concerten, fanclubdagen en andere bijzondere dingen voor Bouke zijn geweest.
Wat heeft Bouke in een bepaald jaar beleefd? Je leest het in de jaarverslagen.

Met uitgebreide verslagen houd BoukeL8 je op de hoogte van Bouke's belevenissen.

Fanclubdagen & Festivals

Concerten

Elvis 80, De Grote Show

Afgelopen donderdag, 8 januari, zou Elvis 80 jaar geworden zijn. Dit moest gevierd worden. En hoe?Een bomvolle zaal met Elvis fans, de beste zanger om Elvis waanzinnig te vertolken, een geweldige band (met gitarist Tony Smith die speciaal uit Engeland overgekomen was & een nieuw orkest o.l.v. Alex) en een setlist bestaande uit de mooiste klassiekers van Elvis; een succesformule.

Lees meer »

Christmas with Elvis, 2014 / 3&4

Op 20 en 21 december vonden de laatste 2 Kerstconcerten van 2014 plaats. Net als de eerste 2, werkelijk fantastisch! De hele reeks waren Bouke & ElvisMatters goed op dreef en het publiek laaiend enthousiast.Gewapend met al die lekkere Kerstklassiekers en prachtige eigen songs, werden ook de concerten in Ede (de Reehorst) en Veldhoven (de Schalm) een waar succes.

Lees meer »

Christmas with Elvis, 2014 / 1&2

Op 12 en 14 december vonden de eerste 2 Kerstconcerten uit de reeks van 4 plaats. Bouke en ElvisMatters reisden af naar Bredene (België) en er werd een concert in Bouke's hometown Emmen gegeven.Natuurlijk verwacht je een kwalitatief hoogstandje, zoals eigenlijk altijd het geval is. Maar telkens als je denkt dat het niet beter kan, kan het toch. Wow! Dit Christmas with Elvis concert zit waanzinnig in elkaar. Goed gekozen songs die op een geweldige manier achter elkaar gezet zijn. Bovendien waren Bouke en ElvisMatters band heerlijk op dreef. De formule is ieder concert hetzelfde; Bouke, ElvisMatters band, backing vocals, danseressen, strijkers en een top setlist.Toch waren het 2 verschillende concerten. Het publiek (Bredene voornamelijk Elvis fans en Emmen vooral Bouke fans), de locatie, avond/middag. Maar beiden schitterend!

Lees meer »

Viva Las Vegas, 2014

Viva Las Vegas, Viva Las Vegas, Viva Las Vegas!Vorige week zaterdag, 22 februari 2014, lag Las Vegas voor even in Emmen. In het Hampshire hotel. Bouke spetterde deze avond met ElvisMatters band, backing vocals, orkest en danseressen. Een gouden formule, zo bleek eerder. 

Lees meer »

Christmas with Elvis, 2013

Bouke kan terugkijken op 3 fantastische 'Christmas with Elvis' concerten. Wát een magie!Groningen, alwaar hij de aftrap deed op 15 december. Mol, het beste Kerstconcert ooit gegeven, dat moet haast wel (21 december).. En Veldhoven (22 december), de afsluiter. In Mol en Veldhoven werd hij natuurlijk bijgestaan door de prachtige 'Sweet Inspirations'. 

Lees meer »

Bouke rocks Elvis, 2013

Afgelopen zaterdag (28 september) was het 2e 10jarig Jubileum daar. Dat van ElvisMatters. Gevierd met een fenomenaal Bouke rocks Elvis concert. Samen met ElvisMatters band, backing vocals, koor én Joe Guercio, maakte Bouke er een onvergetelijke avond van, die rond half 7 begon toen de deuren openden en een ieder kon genieten van een drankje. Natuurlijk waren er weer diverse stands aanwezig en was de nieuwe dubbel-single van Bouke verkrijgbaar.

Lees meer »

Jaarverslagen

Overige verslagen


IN THE SPOTLIGHT


The last part of this page is specially for Bouke's foreign fans. We're still working on this part, so be back soon!