2019

Bouke heeft dit jaar weer een prachtig, muzikaal jaar beleefd. Een jaar met geweldige concerten, toffe feestjes, maar ook opnieuw een deelname aan een televisieshow die hij, alweer, won! 

Het spetterende jaar begon met de Elvis' Bdayparty, om Elvis' verjaardag te vieren en het nieuwe jaar in te luiden. Bouke trad in Lommel op, met zijn eigen band. Het was een vrolijke avond, waarop heerlijk gedanst werd. 


In februari kwam Shanana (Our Song) van het album 'This Is Me' uit als single, compleet met een videoclip.
Het eind van die maand stond Leopoldsburg, België op z'n kop met het Bouke rocks Elvis concert. Een concert dat al vele malen gegeven werd. Het was een spetterende avond!

Koningsdag werd in Groesbeek gevierd. Samen met band, gaf Bouke een geweldig optreden. Zonovergeten, gezellig! Een wervelend oranje feestje.

Mei was een drukke maand voor Bouke. De 2 ElvisClassics meets Bouke concerten, met band en groot orkest werden gegeven in Mol en Uden. Hier bracht hij o.a. Fever terug in de setlist, welke hij fantastisch vertolkt. 
Ook deed Bouke mee aan het televisieprogramma 'All Together Now'. Gewapend met rock 'n roll klassieker; Great Balls of Fire, stond hij voor een 100-koppige jury. 95 mensen sprongen van hun stoel, de overige 5 leden uit het bonte gezelschap werden natuurlijk niet serieus genomen. 
Bouke belandde op de 2e plaats en werd door Daniel (die op de 1e plek zat) uitgedaagd tot een spannend duel in de finale. Deze won Bouke met een overtuigende score van 93. En zo werd Bouke de zanger/entertainer die 3 programma's heeft gewonnen in zijn mooie carrière.

In de zomer bracht Bouke een nieuwe Nederlandstalige single uit; 'In 1 seconde'. Hij verklaarde hierbij; ''Ik ben niet in een hokje te stoppen.''
Na jaren zijn focus gelegd te hebben op het Engels, besloot Bouke zich weer te richten op het Nederlandse lied. Dit betekent overigens niet dat hij het Engelstalige laat vallen. Bouke zorgt voor grootse diversiteit; Engels en Nederlandstalig. In 2020 zal hij opnieuw een Nederlands liedje uitbrengen.

24 augustus stond Bouke voor de 2e keer op Yesterdayland. Dit geweldige RETRO festival werd voor de 2e keer georganiseerd. Bouke is een vaste gast - samen met zijn band, vanaf het begin. Helaas werd zijn optreden ingekort, met dank aan voorgaande acts.
Natuurlijk hopen we op zijn komst tijdens de 3e editie van Yesterdayland, zodat hij een VOL optreden kan geven. Het was een heerlijke, eigenlijk wel iets te warme, dag. Het optreden, weliswaar ingekort, was spetterend. Precies zoals we van Bouke en band gewend zijn.

September was een feestelijke maand, welke knallend van start ging met de Uitmarkt in Emmen. Hier stond Bouke live met zijn band. Het was een fijne, gezellige avond met een prachtig optreden.
Bouke blies 38 kaarsjes uit (25e) en het jaarlijke Viva Las Vegas concert in Eindhoven werd gevierd.
Er mag zeker gesproken worden over de beste Viva Las Vegas show ooit.
Met een paar grandioze nieuwe liedjes op de setlist; o.a. Feeling Good & Uptown Funk en Bouke & band die de hele avond volledig AAN waren, werd het een avond om nooit te vergeten.

It's the most wonderful time of the year. In december vonden er 2 magische kerstconcerten plaats; The Wonderful World of Christmas, in Emmen & Uden.
Ook gaf hij een akoestisch optreden in de kerk, tijdens een speciale Kerstavond. Iets dat inmiddels ook een ware traditie voor hem geworden is.

Bouke heeft dit jaar weer op vele feestjes en events gestaan. Zowel openbare optredens als privé optredens. 
Het was een heel fijn jaar, dat snel voorbij gevlogen is.

2020 belooft weer net zo muzikaal te worden. Het jaar gaat in ieder geval van start met een nieuwe single én nog iets anders, maar dat is een verrassing. 

Bouke, bedankt voor een onvergetelijk jaar met heel mooie momenten. Liefhebbers en fans, dank voor alle gezelligheid.
BoukeL8 wenst jullie allemaal een spetterend, muzikaal, maar bovenal gezond 2020! We zien elkaar snel.

[Er wordt gewerkt aan een jaarvideo. Zodra deze klaar is, komt ie hieronder te staan.]

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Bouke is inderdaad niet in een hokje te stoppen.Zo'n veelzijdige artiest. Geweldig.
Fijn verslag Irene.