Hoi iedereen die Bouke een warm hart toedraagt!
BoukeL8 is verhuisd naar mijn eigen website en heeft alle highlights van de oorspronkelijke website met zich meegenomen (nog in opbouw). 1+1=2.
Je kunt hier genieten van nieuwtjes (in de rechterbalk), verhalen, video's, foto's, Tell me your Bouke Story en méér..!
Zolang Bouke muziek maakt, blijf je op de BoukeL8-pagina op de hoogte van alles rondom deze fantastische zanger/entertainer.

Radio

Bouke op de radio bij Giel Beelen2 interviews; vóór en ná zijn concert op Graceland, 2012

Lees meer »

Cathy Slegers, 4 januari 2020

Bedankt Bert voor de pen.In 2009 had ik Bouke voor het eerst op tv gezien bij het programma ‘Waar is Elvis?’. Hier werd hij de winnaar van. Verder kende ik hem niet. Totdat ik in mei 2010 naar een concert van de ElvisMatters-Band met een aantal originele TCB-bandleden, waaronder James Burton, in Utrecht ben gegaan.Mijn reden om naar dit concert te gaan was om James Burton de songs van Elvis Presley te zien/horen spelen. Al sinds mijn 9e levensjaar ben ik namelijk een Elvis Presley-fan. James Burton vond/vind ik geweldig. Bouke was de zanger van het concert. Tijdens dit concert was ik totaal onder de indruk van zijn stemgeluid. Het stemgeluid van Bouke komt zo dichtbij de stem van Elvis. Ik kon niet geloven dat ik naar zo iets fantastisch zat te luisteren: songs van Elvis, gezongen door een geweldige Bouke, de EM-band en TCB-bandleden. Tijdens de meet-and-greet is er een foto van Bouke en mij genomen (zie foto).

Lees meer »

Bert Vos, 26 oktober 2018

Tell me your Bouke Story van Bert VosIk ben al ruim 43 jaar een groot bewonderaar van Elvis Presley.Het lijkt dan misschien ook vreemd dat ik een stukje in "Tell me your Bouke story” ga schrijven.Mijn vrouw vertelde mij op een dag dat er een programma op de televisie zou komen, genaamd " Waar is Elvis”.Samen zijn we naar het programma gaan kijken. Een kandidaat genaamd Bouke viel mij daarbij meteen op.Hij bracht de Elvis nummer met een bepaald inlevingsvermogen die ik alleen herkende van Elvis zelf.Zijn uitstraling en manier van bewegen op de muziek spraken mij erg aan.Vanaf het moment dat hij dit programma wist te winnen zijn mijn vrouw Jannet en ikzelf Bouke met veel interesse gaan volgen. We gingen naar optredens in cafe’s en feesttenten en reisden het hele land door voor de concerten die door Bouke werden gegeven.Ik ben al jaren lid van de Elvis fanclub Elvismatters en het is deze fanclub die veel concerten met Bouke en live band organiseert.In 2015 hebben we een Middelandsche Zee cruise gemaakt die georganiseerd was door de Elvismatters fanclub en waarbij Bouke een tweetal concerten gaf. Deze reis is voor ons een absoluut hoogtepunt geweest waarbij we Bouke ook op het persoonlijke vlak beter leerden kennen.Bouke is een zeer vriendelijke, iets wat verlegen man die enorm leeft voor zijn vak en die zich tijdens optredens volledig geeft. Hij maakt altijd even tijd voor een begroeting of een foto na zijn optreden en we vinden het fantastisch om hem vol passie over muziek te horen praten.Door Bouke hebben we veel nieuwe vrienden gemaakt die we regelmatig ontmoeten tijdens optredens in het land.Deze hechte vriendengroep zijn bewonderaars die vaak gezamenlijk zijn concerten bezoeken.Ondanks dat Bouke voor mij de enige zanger is die de muziek van Elvis zou mogen vertolken hoop ik dat hij vooral veel succes mag gaan oogsten met zijn eigen nummers.Zijn album "This Is Me” is een prachtig voorbeeld van wat hij allemaal in zich heeft.Het album is een mooie mix van Rock and Soul nummers met een vleugje nostalgie.Bouke zegt altijd dat er maar 1 Elvis Presley is en daar heeft hij gelijk in.Maar er is ook maar 1 Bouke die met zijn prachtige en loep zuivere stem mij vrijwel iedere weer weet te raken.Ik wens Bouke daarom voor de toekomst veel succes, geluk en goede gezondheid toe.De pen gaat naar Cathy Slegers.

Lees meer »

Karin Klasens-Nijs, 6 juni 2018

Wat fijn, Richard, dat je me de pen doorgeeft, om iets over Bouke te mogen vertellen.Bouke ken ik eigenlijk al van bij ons uit Emmen, waar hij bij de Golf werkte als vakkenvuller. Een rustige jongen. En dan gaan er jaren overheen.. Totdat ik mijn lieve vriend Kees tegenkwam in 2014 en hij me vroeg met hem C'est La Vie in Emmen te vieren, -omdat hij naar een zanger wilde waar hij fan van is - om er daar achter te komen dat het om Bouke ging.Bouke, toen ik jou hoorde zingen was ik in één klap verliefd op de muziek. Vooral de liedjes 'Verlangen naar jou', 'Kus Me' en 'Zeven dagen - zeven nachten', geweldig.Vanaf dat moment gingen we samen naar al jouw optredens, waar we meer fans tegenkwamen.Deze mensen zijn inmiddels ook onze vrienden geworden, superleuk.Zo heb ik al leuke dingen gezien, zoals je Viva Las Vegas show, we zijn naar België geweest en als klap op de vuurpijl kwam je bij ons zingen toen we gingen trouwen. Super, dit zal me altijd bijblijven. Ik zeg; ''zet hem op en wij reizen je na!''

Lees meer »

Richard Boer, 1 april 2018

Wat een eer dat ik de pen (weer) mag oppakken om mijn Bouke verhaal met jullie te delen.Het zal ergens begin 2000 zijn geweest. Ik liep die zaterdag door de Langestraat in Winschoten. Het was een mooie voorjaarsdag. En dus extra druk in de winkelstraat. Ergens in de verte hoorde ik het ”Unchained Melody” klinken. Toen ik meer in de buurt kwam stond daar een blonde jongen op een klein podium voor een CD en platenwinkel te zingen. Ik liep er eerst aan voorbij, maar dat duurde niet lang.Ik besefte dat dit lied niet gemakkelijk was om te zingen en hoorde dat het erg zuiver klonk. Dit was meer een reden om terug te lopen en het kleine podium op te zoeken.De blonde jongen trok wederom mijn aandacht. Een handje vol mensen had zich er inmiddels verzameld en het was duidelijk; hier stond niet zomaar een zanger.In al de jaren dat ik mij in het theater bevind en voor vele podia heb gestaan, maakte deze jongen indruk.Toen al wist Bouke, (deze middag ben ik niet achter zijn naam gekomen) mij te raken.Zijn enthousiasme en vooral zijn vocale kwaliteiten waren deze middag al duidelijk.Een aantal jaren erna was ik met Lia in Giethoorn. Als trouwe fans van Marianne Weber hadden we deze feestavond uitgekozen om haar weer eens live te bewonderen. Maar Bouke stond deze avond ook in de line up. Nietsvermoedend kwam hij het podium op. Ik herkende hem natuurlijk snel. Een aantal jaren ouder.Toen hij weer het "Unchained Melody'' ging zingen waren we beide nog meer onder de indruk.En ja zo is het verder gegaan. Eerst naar vele optredens in de buurt. Hoeveel feesttenten en theaters hebben we inmiddels gezien? Op de gekste tijden achter Bouke aan. Van vroeg op de avond tot laat in de nacht. Hoeveel kilometers hebben we inmiddels gereden?In de afgelopen jaren hebben we veel mensen ontmoet en in diverse hotels geslapen. Van Nederland tot België.Wat bijzonder dat Bouke ons samen verbindt. Dat zijn muziek ons samen verbindt. De voorpret die we met al de Bouke fans hebben. Alhoewel Bouke aangeeft dat hij dit woord liever niet wil horen (hij noemt ons zijn werkgevers).En het moment dat we Bouke na afloop van een optreden of theaterconcert gaan opzoeken. Altijd heeft hij tijd en aandacht voor ons en spreekt vaak zijn waardering uit, dat deze groep mensen trouw aan hem blijft.Ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen. Met vele mooie optredens en concerten, maar vooral de vele vriendschappen die er door Bouke zijn ontstaan.Ik geef graag de pen door aan Karin Klasens-Nijs

Lees meer »

Trena Wagner, 6 oktober 2016

Ik ben 7 jaar geleden met Rudy samen gegaan. Toen hoorde ik vaak de naam Bouke. Ik was echt benieuwd welke persoon bij de verhalen hoorde.Toen ik Bouke ontmoette, zag ik dat hij een echt familiemens is en dat is geweldig.Met Rudy ben ik ook naar zijn concerten gegaan en stond daar met grote ogen en open mond te luisteren en te genieten, geweldig was dat.Bouke heeft ons uitgenodigd voor een concert in Emmen. Daar zijn wij natuurlijk ook heen gegaan. Aansluitend met familiebezoek.In dat hotel leerde Rudy Irene Geerdink kennen en wat was dat leuk!!! Samen met haar vriendin. Bouke zijn optreden was weer geweldig.Als we bij zijn opoe (oma) op bezoek gaan, komt hij altijd ff gedag zeggen en zingen. Bouke zou de cd uitreiken voor Rudy zijn cd-presentatie en belde één dag van tevoren op om iets door te nemen. Hij praatte hees en hoestend aan de telefoon en zei dat hij geen stem meer had van de koorts & dat hij ziek in bed lag. Ik hield mijn hart al vast en riep Rudy om te zeggen dat Bouke ziek was.Rudy nam de telefoon over en meneer praatte weer normaal. Hij nam me in de maling. Zulke streken heeft hij ook nog, en maar lachen.Bouke heeft zangzaad gekregen in plaats van Brinta. Hij is een natuurtalent. Ik hoop dat hij nog vele concerten mag geven en dat hij voor een uitverkocht Ahoy mag staan.De pen geef ik door aan Martien Wagner.

Lees meer »

Rudy Wagner, 6 oktober 2016

Bouke ken ik dus omdat het mijn grote neefie is. Zijn vader Jochen is mijn neef. Bouke's oma is mijn tante en we gaan zo vaak mogelijk op bezoek.Vroeger toen we nog heel klein waren maakten we muziek met zijn allen en Hans, Bouke's oom, drumde op emmers.Ik ben een echte familie man en dat is Bouke ook. Wanneer ik naar Emmen ga naar mijn tante dan komt Bouke ook altijd even aan. Gezellig altijd even zingen en doornemen wat voor nieuws hij weer in petto heeft.We hebben ook veel gemeen en zijn soms uren aan de telefoon of aan het appen. En altijd gek doen. We lachen heel wat af.Hij neemt ook altijd de tijd om even te kletsen na zijn optredens en concerten.Ik ben dan hartstikke trots op onze Bouke wat hij heeft bereikt en dat hij lekker zichzelf blijft. Het is een rasartiest, heeft veel talenten; alles zelf bedenken van clip tot zijn muziek en teksten.Bouke is een fijne jongen privé, maar ook als muzikale collega. Hij geeft me ook advies wat ik eens moet proberen om te zingen en wat heel goed bij mij zou passen. Dat siert hem ook. Zo zie je wat een goed hart hij ook heeft. Ik wens hem dan ook al het geluk toe. En dat al zijn wensen mogen uitkomen.

Lees meer »

Wil jij ook jouw Bouke Story vertellen in 'Tell Me Your Bouke Story'? Vul dan even het formulier in. Er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.
Let op: iedereen geeft de pen aan iemand door, dus er wordt overlegd over jouw plaatsje in de verhalenketting.

Bouke leest alle verhalen en is hier ontzettend blij mee.Lees hier hoe concerten, fanclubdagen en andere bijzondere dingen voor Bouke zijn geweest.
Wat heeft Bouke in een bepaald jaar beleefd? Je leest het in de jaarverslagen.

Met uitgebreide verslagen houd BoukeL8 je op de hoogte van Bouke's belevenissen.

Fanclubdagen & Festivals

Yesterdayland 2018

Op zondag 26 augustus werd voor de 2e keer Yesterdayland gevierd. Het tofste retrofestival van het jaar, in Bobbejaanland (België).De hele dag konden bezoekers genieten van de gezelligste 50's, 60's en 70's muziek, een retro village, dans en lekker eten/drinken.Omdat Bouke vorig jaar behoorlijk in de smaak viel, werd hij dit jaar weer samen met zijn band uitgenodigd om op te komen treden tijdens deze heerlijke dag.Net als vorig jaar een zonovergoten dag, totdat nét voor de show van start ging de eerste druppeltjes vielen. Máár dit kon de pret niet drukken..Het 60's podium stond ook dit jaar op het gezellige plein middenin het park. De monorail kwam voortdurend voorbij rijden. Erg leuk, podia tussen de vele attracties die het park rijk is.Rond 20.00u ging het optreden van start. Het plein stond inmiddels bomvol nieuwsgierig publiek.

Lees meer »

RETROpop 2018

5 jaar na Bouke's festivaldebuut, stond hij afgelopen 9 juni, samen met zijn band, weer op Retropop. Het gezellige festival werd dit jaar 2 dagen gevierd en Bouke was op zaterdag te gast.

Lees meer »

Parkfestival Coevorden

Een week na de fantastische avond van Turnhout on Stage, stonden Bouke & ElvisMatters band alweer op het podium. Dit keer dat van Parkfestival Coevorden. Aldaar mochten zij samen met Jeroen van der Boom en Guus Meeuwis het publiek laten genieten. En dat deden ze, uiteraard!

Lees meer »

The Tribute; Battle of the Bands

Bouke op RadioNL

1 van de radiostations die Bouke al lang steunt is RadioNL (Nederlandstalige muziek). Vandaag was Bouke te horen op deze zender. Hij vertelde over zijn deelname, wat het met hem doet en hoe overweldigend het allemaal voor hem is. Bouke blijft er nuchter onder en is erg dankbaar. Hij voelt zich gesteund; het publiek is zijn werkgever.The Tribute; Battle of the Bands is een ander programma dan de programma´s waar hij aan meegedaan heeft (en gewonnen). Bouke vindt het te vergelijken met The Voice, waar mensen ineens heel bekend worden.

Lees meer »

Gerard Ekdom, Radio 10 - over Bouke

Dat Gerard Ekdom Bouke waardeert was al duidelijk. Vanochtend sprak hij weer over Bouke op Radio 10. Suspicious Minds van Elvis werd gespeeld, waarna hij lovend sprak over Bouke & de ElvisMatters band.Hij verklaarde dat hij Bouke graag een keer in de studio ziet verschijnen.Heerlijk, zo ontzettend tof al deze media-aandacht!Blijf BoukeL8 en de officiele kanalen van Bouke in de gaten houden voor méér!

Lees meer »

Vandaag Inside over Bouke

Johan Derksen steekt zijn mening nooit onder stoelen of banken. Dit keer had hij een mening waar wij allemaal achter kunnen staan; hij sprak in Vandaag Inside lovend over Bouke.Ook werd er een stukje van Bouke´s eerste optreden in The Tribute Battle of the Bands getoond; In the Ghetto.We zijn het erover eens; landelijke aandacht is er, eindelijk!

Lees meer »

Bouke op Radio Continu

Gisteren (30 januari 2023) was Bouke in de middag te horen bij Radio Continu. In een telefonisch gesprek vertelde hij over The Tribute Battle of the Bands en alles wat dit met zich meebrengt. Het loopt storm. Bouke krijgt overal aandacht en de tickets voor The Tribute Live in Ziggodome lopen storm. Iedereen gaat er vanuit dat Bouke op zijn minst in de Ziggodome staat. En als hij er staat, met zijn fantastische band, hoe lang mag hij dan zingen?Kijk allemaal aankomende zaterdag weer mee, om 20u op SBS6. Bouke & ElvisMatters band met Suspicious Minds!

Lees meer »

Radio Veronica over Bouke

Vandaag werd er op Radio Veronica lovend gesproken over Bouke. Rob Stenders vertelde dat hij Bouke graag eens zou ontvangen in de studio, waarop hij aan Sander Lantinga vroeg: " heb jij Bouke al eens gehad?" 

Lees meer »

Bouke in de Telegraaf

Dat Bouke lekker gaat, mag duidelijk zijn. Gisteren (28 januari 2023) verscheen er een GROOT artikel over hem en zijn deelname aan The Tribute Battle of the Bands in de Telegraaf. Zowel in de fysieke krant (2 volle pagina´s!) als online te lezen. Compleet met een prachtige foto van William Rutten.De link naar het artikel; Bouke in de Telegraaf (let op; je moet lid zijn om het artikel te kunnen lezen.)Foto´s van de fysieke krant:

Lees meer »

My Boy - 2e optreden!

Gisterenavond spetterde Bouke, samen met zijn ElvisMatters band voor de tweede keer in The Tribute; Battle of the Bands.Met een weergaloze versie van My Boy, speciaal gezongen voor zijn 2 zoons; Jochem & Harrie, maakte hij wederom ontzettend veel indruk.Dit resulteerde weer in een stormloop Bouke´s online kanalen. Reacties & leden blijven binnenstromen en iedereen praat over dit fantastische optreden. Deze week werd al duidelijk dat Boukes deelname aan het programma de erkenning betekent die hij al zolang verdient. Hij, maar ook de ElvisMatters band. Want wat een muzikaal hoogstandje is deze combinatie..Viva Las Vegas 2023 was binnen een uur uitverkocht, en er werd een show toegevoegd; ook binnen no-time uitverkocht - evenals de andere concerten die al gepland stonden. Vandaag werd bekend dat Bouke op het Hello Festival in Emmen zal staan, op 10 juni. Voorheen was dit Retropop; en daar heeft Bouke al 2 keer eerder mogen knallen!Er staat nog veel meer te gebeuren, maar eerst gaan we volgende week genieten van zijn derde optreden. Suspicious Minds; het dak eraf, sowieso!Met hoge punten blijft Bouke in de strijd. Op naar de 10en!Moet het nog gezegd worden? Kijk allemaal mee, volgende week zaterdag SBS6 20u; The Tribute Battle of the Bands!Alle beelden zijn te vinden op het bekende youtube-kanaal - Credits; SBS 6 | The Tribute Battle of the Bands!Ga voor meer informatie naar officiele kanalen van Bouke;Bouke.nuBouke´s officiele facebook

Lees meer »

Bouke in Shownieuws

Afgelopen woensdag was Bouke te zien bij SBS 6 Shownieuws. Gerard Ekdom vertelde lovend over Bouke & ElvisMatters band, waarna Bouke zelf reageerde op het viral gaan van zijn 1e optreden in The Tribute; Battle of the Bands - In the Ghetto.Morgen is het zover, het 2e optreden in het programma. Bouke brengt 'My Boy'. Dit zal een nog groter spektakel worden dan 'In the Ghetto'. De song heeft een speciale betekenis en hij draagt deze op aan zijn 2 zoons. Tijdens concerten bezorgt hij het publiek altijd kippenvel!

Lees meer »

Concerten

The Wonderful World of Christmas 2022 + Aloha from Hawaii

Afgelopen december heeft Bouke weer heerlijk 3 kerstconcerten gedaan, samen met de ElvisMatters band. Hij begon deze reeks in België en speelde daarna in zijn hometown Emmen. Het laatste concert vond plaats in Uden, waar Bouke geregeld te vinden is. BoukeL8 was aanwezig bij dit afsluitende concert op 23 december. Hiervan zijn natuurlijk alle video´s te vinden op het bekende youtube-kanaal. 

Lees meer »

ElvisClassics Meets Bouke & Viva Las Vegas Show 2022

Na het Viva Las Vegas concert in 2019 werd het even ''stil'' rondom de concerten - Corona. Bouke mocht op 16 augustus 2020 nog wel een Bouke Remembering Elvis concert geven in Uden (welke doorgang vond onder allerlei maatregelen) en daarna hebben we erg lang moeten wachten op de shows. Uitstel betekent geen afstel, dus werden we in mei dit jaar verblijd met ElvisClassics Meets Bouke en afgelopen zaterdag de langverwachte Viva Las Vegas Show.  Een feestje om Bouke weer op het podium te zien spetteren samen met de ElvisMatters band. 2 prachtige concerten waar zichtbaar van genoten werd door het publiek en Bouke + band.Op 14 mei bracht Bouke een geweldige show samen met band en groot orkest; ElvisClassics Meets Bouke. Gewapend met een toffe setlist en een heleboel positieve energie zette hij theater Markant in Uden op z'n kop.Vele klassiekers van Elvis kwamen voorbij, waaronder; See See Rider, Burning Love, You Gave Me A Mountain, Steamroller Blues, A Little Less Conversation, Lawdy Miss Clawdy, I Can't Stop Loving You, I'll Remember You, Heartbreak Hotel, Hound Dog, All Shook Up, What Now My Love, Jailhouse Rock, Hurt, Polk Salad Annie, Blue Suede Shoes, Trouble, Guitar Man, It's Midnight, Moody Blue, Rubberneckin', My Boy, Bridge Over Troubled Water, The Impossible Dream, Big Boss Man, Big Hunk O' Love, My Way, American Trilogy, Suspicious Minds, If I Can Dream en de afsluiter; Can't Help Falling In Love.

Lees meer »

The Wonderful World of Christmas, 2018

It's the most wonderful time of the year !Bouke sloot 2018 af met maar liefst 4 kerstconcerten: Bouke's Wonderful World of Christmas. De reeks ging van start in het Belgische Hasselt, waarna hij in 1 week Veldhoven, Emmen en Oss in een magische kerstsfeer goot.Gewapend met een prachtige setlist, waarop ook veel nieuwe liedjes stonden, maakte Bouke samen met zijn band van elke avond iets feestelijks.Traditioneel werd de show geopend met 'Christmas (baby please come home)'. Een vrolijke song waardoor de stemming er meteen goed in zit.Schitterende ballads werden afgewisseld met heerlijke uptempo liedjes, welke door het publiek enthousiast meegezongen werden.Klassieke kerstliedjes die o.a.voorbij kwamen waren: 'I'll be home for Christmas','Driving Home for Christmas', 'Lonely this Christmas', 'If Every Day Was Like Christmas', 'I'm Dreaming of a White Christmas', 'Winter Wonderland', 'All I want for Christmas is You', 'Last Christmas', 'Santa Clause is back in Town', 'Merry Christmas Everyone', 'Feliz Navidad', 'Bells Will Be Ringing', 'Silent Night'.Maar ook wondermooie songs als: 'Hallelujah', 'To Where You Are' (welke ieder jaar weer aangevraagd wordt), 'David's Song', 'I Will Follow Him', 'Memories', 'In the Ghetto'.

Lees meer »

Viva Las Vegas 2018 / Comeback Special 50 Years After

Bouke heeft 2 fantastische concerten gegeven in de afgelopen 2 maanden. Op 22 september vond Viva Las Vegas 2018 plaats in het Van der Valk hotel in Eindhoven en op 27 oktober vierde Bouke het 50 jarig jubileum van Elvis' comeback in 1968, met een spetterende Comeback Special, 50 Years After show in Uden. 2 geweldige, onvergetelijke avonden.Tijdens de Viva Las Vegas show waande het publiek zich voor eventjes in Las Vegas. Voorafgaand aan de show en tijdens de pauze kon iedereen een creatieve foto maken in de Green Screen Photobooth. Jouw foto met een  Las Vegas achtergrond.Onlangs bracht Bouke zijn nieuwe album 'Bouke At Sun' uit, welke  bij Viva Las Vegas natuurlijk verkocht werd.  En hoe? Mensen waren laaiend enthousiast over dit pareltje. 

Lees meer »

Bouke rocks Elvis, Soest - 2018

Op vrijdag 13 juli mocht Bouke rocks Elvis weer eens in de herhaling. Dit keer in openluchttheater Cabrio, te Soest. Het was voor het eerst dat Bouke & band een concert gaven in een theater in de buitenlucht. Het zonnetje werkte goed mee en het publiek was laaiend enthousiast. Een prachtige avond..He did it his way !Rond 19u opende de poort van het theater en kon het publiek een plekje gaan zoeken op 1 van de banken. Er hing vooraf al een bijzonder gezellige sfeer. Iedereen had er zin in, dat was duidelijk. Erg leuk voor Bouke & band, is het feit dat het publiek bestond uit vele 'nieuwe' mensen die Bouke nog nooit live hadden zien optreden. Mensen afkomstig uit de buurt van het openluchttheater, die verklaarden vaker een concert te gaan te bezoeken.Voor een paar 'lucky' fans lagen er XL promotieposters klaar om meegenomen te worden. Een tastbare herinnering.Het concert werd, als vanzelfsprekend, geopend met 'See See Rider' waarna er vele bekende hits van Elvis volgden. Van tevoren was er een setlist gemaakt, maar tijdens het concert werd hier vanaf geweken; het publiek was namelijk zó enthousiast, dat er meer swingende liedjes gespeeld werden. Er heerste vrolijkheid, enorme vrolijkheid. Één van de bezoekers, een oude man, was zo energiek dat hij de boel nog eens extra opzweepte met zijn dansjes tijdens 'All Shook Up' en 'A Little Less Conversation'.Wat heeft iedereen gelachen om deze hilarische vertoning. De beste man was naderhand overigens enorm te spreken over Bouke & band.

Lees meer »

ElvisClassics meets Bouke, 2018

Net als Bouke rocks Elvis & 'Viva Las Vegas', bleek ElvisClassics meets Bouke een schot in de roos en mocht deze show ook in de herhaling. Dit jaar maar liefst 2 shows. Op 26 mei een show in Mol (België) en 27 mei in Uden.Ter ere van het 15 jarig jubileum van ElvisMatters vloog Ginger Alden (Elvis' laatste vriendin en verloofde) over om de shows bij te wonen en het publiek te ontmoeten. Dit was vooral voor de ware Elvis fans een fijne traktatie. 

Lees meer »

Jaarverslagen

2021/2022

2021 en 2022 waren voor Bouke een behoorlijke domper vanwege Corona. Alsnog heeft hij een paar heel mooie dingen mogen doen, welke snel beschreven gaan worden in een verslag.. De jaarvideo van 2022 is ook onderweg (door vakantie en zijn activiteit rondom The Tribute op dit moment, wordt het wat later), Kom snel terug!

Lees meer »

2020

2020 was een bijzonder, heel apart jaar. Met dank aan Corona, zijn vele feestjes, optredens en concerten niet doorgegaan. Bouke zag optredens en concerten gecanceld worden en promotie voor singles kon niet langer fysiek bij de radiozenders. Tóch heeft Bouke een aantal speciale dingen mogen beleven en heeft hij het publiek alsnog getrakteerd op muzikale hoogstandjes. Zo ging hij een aantal keer live op facebook; heerlijk jammen met Martin Sterken, Jan de Vrieze, en Rowdy Prins. Ook jamde hij er lekker op los met Douwe Sterkenburgh.Bouke was te gast bij de boekpresentatie van Piet van Dijken (die een groot fan van Bouke is) en hij kon, toen het even mocht, samen met zijn gitarist Rolf op bezoek bij Omroep Brabant. 2x trad Bouke op tijdens de 'Monday Night Music Club', live te zien op facebook. Lovende reacties volgden. Bouke was allebei de keren de smaakmaker van de line-up. We want more!Bouke bracht 2 nieuwe singles uit in 2020. Nog voordat Corona Nederland in zijn greep had, kwam Bouke met 'Als een droom', een swingende Nederlandstalige single die erg in de smaak viel bij het publiek. Het jaar werd afgesloten met een Engelstalige Kerstsingle 'I Want You For Christmas', waarbij hij ondersteund werd door Sendi Wessel, een jonge getalenteerde saxofonist.1 concert kon gelukkig wél doorgaan en werd zelfs speciaal georganiseerd in dit chaotische jaar;. ''Bouke Remembering Elvis''. Een concert ter ere van Elvis, op 16 augustus (zijn sterfdatum), welke volledig Corona-proof gegeven werd. Niet 1x, maar 2x op een dag spetterde Bouke met zijn band op het podium, voor een kleiner publiek. Anders, bijzonder, maar zoals het Bouke betaamt uiteraard fantastisch!Omdat Bouke's vaste fans iets voor hem wilden doen, werd er in het midden van het jaar een klein feestje gegeven, ter ere van Bouke. Hierbij trad hij natuurlijk zelf op. Het was een onvergetelijke avond, die zeker gezien mag worden als één van de highlights van Bouke het afgelopen jaar.We proosten op een nieuw, beter jaar. Een jaar waarin Bouke zijn gecancelde concerten in kan halen, er nieuwe concerten plaatsvinden en hij weer vaak mag optreden. Een jaar waarin iedereen gezond blijft en kan genieten van live optredens.. opdat we weer vaker samen kunnen zijn en eropuit kunnen gaan. Laten we met z'n allen hoop houden op een fijn, normaler 2021. Er kan in ieder geval beloofd worden dat Bouke bezig gaat met meer online streaming (wat blijvend te zien zal zijn op youtube/facebook) en er zullen enkele niet uitgebrachte liedjes online komen. Dat wordt sowieso genieten van heerlijke muziek.Bouke en Bouke's team wensen iedereen een gelukkig, gezond, muzikaal 2021 en we hopen jullie gauw weer ergens te zien in het land.Video's van het afgelopen jaar zijn te vinden op het welbekende youtube-kanaal. Hieronder de jaarvideo van 2020. Alle mooie momenten die Bouke op muzikaal vlak heeft beleefd samengevat in een compilatievideo, een jaarlijkse traditie.

Lees meer »

2019

Bouke heeft dit jaar weer een prachtig, muzikaal jaar beleefd. Een jaar met geweldige concerten, toffe feestjes, maar ook opnieuw een deelname aan een televisieshow die hij, alweer, won! Het spetterende jaar begon met de Elvis' Bdayparty, om Elvis' verjaardag te vieren en het nieuwe jaar in te luiden. Bouke trad in Lommel op, met zijn eigen band. Het was een vrolijke avond, waarop heerlijk gedanst werd. 

Lees meer »

2018

Ook 2018 was voor Bouke een geweldig, muzikaal jaar. Wat heeft hij weer veel beleefd ! In dit 9e (!) jaarverslag lees je wat Bouke allemaal heeft meegemaakt. Geniet je mee?Het jaar werd geopend met een spetterend feestje in Lommel, op 13 januari. Tijdens dit 'Beale Street' feestje ging de show die gegeven werd op Beale Street in Memphis, in de herhaling. Maar dan in België. Dit was een heerlijke, swingende avond. Het gevoel van Beale Street kwam weer helemaal terug. Te danken aan Bouke & band, maar ook aan de goed gekozen locatie die qua uiterlijk erg veel lijkt op Alfred's op Beale Street.Bouke & band trakteerden het publiek op een vrolijke avond en vele muzikale hoogstandjes.De eerste paar maanden van het jaar was Bouke vooral druk met reguliere optredens en de release van zijn nieuwe single: Turn Back Time, waarvoor ook weer een prachtige videoclip werd gemaakt, geheel bedacht door Bouke zelf. Turn Back Time kwam begin mei uit en werd enthousiast ontvangen door het publiek. Een song die overigens hoog eindigde in de poll waarin gevraagd werd naar de favoriet van Bouke's album 'This Is Me'.

Lees meer »

2017

2017, wat was dit een prachtig jaar voor Bouke! Een jaar met vele muzikale hoogpunten. In eerste plaats natuurlijk de release van zijn album, in geheel eigen stijl; THIS IS ME.Er zijn weer flink wat mooie memories bijgekomen, welke in dit (alweer 8e) jaarverslag verzameld zijn.Bouke's 2017 begon met een optreden tijdens de nieuwjaarsreceptie in Emmen. Samen met Big Band Emmen, bracht hij 3 songs; 'I (who have nothing)', 'Eloise' en 'The Impossible Dream'. Bouke werd deze avond zelfs nog even benoemd in de toespraak van de wethouder. Emmen is trots op Bouke.

Lees meer »

2016

Het jaar is bijna ten einde. Dit betekent; een jaaroverzicht van Bouke's 2016. Het was weer een fantastisch, muzikaal jaar voor Bouke, met vele hoogtepunten. De absolute klapper was natuurlijk de release van zijn nieuwe single 'Come a little bit Closer'. Een song waar hij lang aan heeft gewerkt en waar ontzettend veel energie in is gestoken, om het precies zo te krijgen zoals BOUKE dat voor ogen had. Bij zijn nieuwe single bedacht Bouke helemaal zelf een eigen videoclip, waarvan hij het volledige script tekende. Alles moest gaan zoals hij dit in zijn hoofd had zitten. 100 % Bouke!Maar Bouke heeft nog veel meer beleefd dan de onvergetelijke release (waar later in dit verslag op terug gekomen wordt) van zijn 'Come a little bit Closer'.Op 8 januari stond hij in de Muzeval, tussen een viertal Emmenaren die allen iets bijzonders hadden gedaan, omdat hij genomineerd was voor Emmenaar van het jaar. Helaas is hij dit niet geworden, maar Bouke had toch een leuke avond!

Lees meer »

Overige verslagen

Bouke in het Rensentheater Emmen

Gisteren, zondag 10 april 2022, was het ein-de-lijk zover; na een paar keer verplaatsen (geen dank aan Corona), stond Bouke in het Rensentheater in Emmen. Het kleinste theater van Nederland. Met rond de 40 zitplaatsen (bioscoopstoelen) was dit schattige zaaltje een mooie locatie voor een spetterend optreden. De afgelopen 2 jaar waren voor Bouke niet makkelijk. Hij zag al zijn concerten en optredens gecanceld of verplaatst worden en heeft daardoor een lastige tijd meegemaakt. Nu komt alles langzaam op gang.Dit optreden was een fijne aftrap en smaakt naar meer. Voor zowel Bouke als zijn fans breekt er een tijd aan waarin optredens en concerten gewoon doorgaan en waarbij mensen elkaar weer kunnen ontmoeten; genieten van mooie, muzikale momenten met Bouke.

Lees meer »

Return to Las Vegas Show, Dusseldorf

Een warm onthaal voor Bouke in Duitsland!Zijn introductie was een groot succes. Het festijn vond plaats in het Elvismuseum te Dusseldorf. Vanaf een uurtje of 4 was het publiek welkom. Een ieder kon de Elvis-artikelen bewonderen, lekkere hapjes en drankjes nuttigen en genieten van Elvismuziek. De ingang van het museum was omgetoverd tot een gezellig café met een Rock'nRoll-sfeer. Voor de live Rock'nRollband en de grote ster van de avond; Bouke, was er een plek ingericht om te schitteren.Speciaal voor deze gelegenheid werd er een Cadillac van Elvis voorgereden. Mensen wilden dan ook gretig op de foto met deze prachtige auto.Er waren veel fotografen aanwezig om alles vast te leggen op de gevoelige plaat.In afwachting van Bouke, kon er heerlijk geswingd worden op de muziek van de Duitse Rock'nRolll-band. Het publiek was duidelijk goed opgewarmd, want toen Bouke opkwam werd iedereen laaiend.Het leek alsof hij al een hele tijd wereldberoemd is in Duitsland.En dat is niet overdreven! Een waanzinnig gezicht.Iets om érg trots op te zijn.Gedurende het optreden was het publiek wild.Het moge duidelijk zijn; de Duitsers weten hoe ze een rasartiest moeten ontvangen.Bouke bracht Elvis-klassiekers; Rock'nroll!Uiteraard zong hij ook zijn prachtige 'I Cry'.En om iedereen nog eens goed weg te blazen: 'Hurt' en 'I'll never fall in love again'.Naderhand ontstond er een foto/signeersessie. 'For the good times' werd goed verkocht en er werden veel krabbeltjes uitgedeeld. Als een ware ster poseerde Bouke voor de Cadillac. Camera's bleven flitsen. Like a celebrity!Een geweldige introductie met lovende reacties. Duitsland gaat nog veel van Bouke horen.'The voice of Elvis is back'.Binnekort foto's op www.returntolasvegasshow.nl . Houd deze site ook in de gaten voor het volgende evenement!

Lees meer »

Return to Las Vegas Show

Gisteren vond de eerste editie van de 'Return to Las Vegas Show' plaats in zaal 'Number Four' bij het stadion van FC Utrecht.Bouke zou een 3 kwartier-durend optreden geven als onderdeel van deze avond.Wát een sfeervol feest is dit geworden!Voor de deur van de Galgenwaard stond een fikse rij mensen.Mensen in het geel, mensen in glitters, mensen in andere kleurtjes..De gezelligheid was meteen daar al aanwezig.Er stond een supersize limousine bij de deur en een gouden beeld op de rode loper.Hierdoor belandde je al meteen in de Las Vegas sfeer.Die sfeer nam bij de ingang nog meer toe; showgirls gingen met de bezoekers op de foto. 2 zalen waren helemaal in Las Vegas stijl ingericht.In de ene zaal kon je je geluk beproeven in het Casino en in de andere vonden de optredens plaats.Als je in de Las Vegas zaal binnenkomt, is het eerste wat opvalt de discovloer. Echt heel stoer!Het podium zit vast aan deze vloer, wat het een mooi geheel maakt.Alvorens de optredens van start gingen, speelde een dj de leukste disco-nummers waar het publiek al lekker op bewoog. Toen de showgirls hun eerste dans op de discovloer hadden gedaan, kwam iedereen zodanig los dat deze vloer ook door het publiek gretig gebruikt werd.Bouke startte zijn optreden rond 21.30.Dit fantastische optreden heeft heel wat langer geduurd dan 3 kwartier.Maar daar hoorde je natuurlijk helemaal niemand over klagen!Het welbekende 'See See Rider' was de opening van zijn performance. Rock'nRoll-klassiekertjes kwamen voorbij, maar ook nummers als 'I Cry' en 'Unchained Melody'.Bij 'Viva Las Vegas' betraden de showgirls de discovloer weer, om het een feestelijk tintje te geven. Het publiek was laaiend en heeft gedurende het hele optreden geswingd en gedanst.Een grandioos gezicht, al die enthousiaste mensen op de discovloer!Bouke sloot het bijzonder gezellige optreden af met 'You'll never walk alone'..Na dit nummer klonk er een luid; 'We want more, we want more!'En natuurlijk werd een ieder getrakteerd op méér.De organisator van dit geweldige feestje kwam ten tonele om een mooi woord over Bouke te spreken, waarna Bouke als toegift; 'Hurt' bracht.Bouke heeft de titel 'Mister Las Vegas' eer aan gedaan. Alweer.De rest van de avond waren er meer optredens en werd er fijn gespeeld in het Casino.Vanavond kan het feestje nog eens goed overgedaan worden. Be there!VIVA LAS VEGAS!!!

Lees meer »

THIS IS ME cd-presentatie

MAGISCH! Bouke kan terugkijken op een onvergetelijke avond.Op weergaloze wijze heeft hij zijn nieuwe album 'This Is Me' aan het publiek gepresenteerd. Werkelijk alles werd uit de kast getrokken om er een enerverende avond van te maken.Bouke vierde de release van zijn album in zaal Groothuis te Emmen. Aldaar waren fans al lekker een hapje of drankje gaan nuttigen.Om 20.30 was het moment daar; Bouke arriveerde in dé cadillac, die gebruikt werd in de videoclip van 'Come a little bit Closer'. Enthousiast begroette hij de menigte die buiten op hem stond te wachten. Zaal Groothuis is een kleine, cosy zaal en het aantal mensen was precies goed. Gezelligheid. Rene Steenbergen presenteerde de hele avond en kondigde Bouke aan, die zijn weg nog moest vinden dwars door het publiek heen.De set werd in 2 stukken verdeeld; zonder band en met band.Er was een officieel moment voor het uitreiken van het album. Deze werd vanzelfsprekend eerst aan Bouke overhandigd, waarna ook Klaas Prent, Martin Sterken, Jan de Vrieze én Jochem (zijn steun en toeverlaat) een exemplaar kregen, onder luid gejoel en applaus.

Lees meer »

Playing on Elvis' guitar - 17-04-2012

Vandaag mocht Bouke, in het bijzijn van de Nationale Duitse televisie, in Dusseldorf op de gitaar van Elvis spelen.Het was een lange, maar zéér indrukwekkende dag.Er is een Elvisfan komen kijken, die na vandaag ook fan van Bouke is. Zij is zeer onder de indruk en komt, net als vele anderen op 28 mei naar Dusseldorf. Aldaar gaat Bouke een speciaal optreden geven, in aanloop van zijn reis naar Graceland.(Hierover meer elders op de site.)We kregen een uitgebreide tour door het Elvismuseum, terwijl iemand die er werkt (en veel van de Elvis-spullen heeft ingekocht) ons alles vertelde over de artikelen. Halverwege deze tour arriveerde de televisie; ZDF.  Zij moesten in het museum zelf van alles klaarzetten dus werd er, toen de tour daadwerkelijk afgelopen was, gezellig gekletst in het cafeetje dat aangesloten zit in het museum. Ze maakten beelden van ons, als bezoekers van het museum zijnde en daarna werd dé gitaar uit de vitrinekast gehaald.Overigens een andere gitaar dan de bedoeling was, maar ook deze is natuurlijk van Elvis geweest.Het was zijn 2e gitaar. De spanning steeg.. Test, test, test.. Bouke heeft 'That's alright mama' zó vaak gespeeld; nieuwe ideeën, andere posities..Televisie = perfectie. Spelen op deze, al erg oude gitaar (en dus niet het grootste kwalitatieve hoogstandje), moet speciaal geweest zijn.Dat bleek wel uit het feit dat Bouke liedjes blééf spelen.Een ieder was geraakt en er kwamen zelfs verzoekjes. ''Sing a lovesong, please!'' 'Are you lonesome tonight', 'Unchained Melody' en 'Wooden Heart' kwamen bijvoorbeeld voorbij.Een introductie van Bouke in Duitsland. Volgende week (datum wordt nog bekend gemaakt) zullen de beelden op ZDF te zien zijn. Dit gebeurt (als 't goed is) onder de titel; ''The voice of Elvis is back''.

Lees meer »

IN THE SPOTLIGHT

Bouke's Creativity

Bouke laat veelal zijn hoofd werken en gebruikt zijn eigen creativiteit voor het ontwerpen van zijn videoclips. Er wordt een script/storyline gemaakt, de cast wordt bepaald, de locatie(s)/kleding/attributen worden geregeld etc. Hieronder kun je wat fijne 'facts' vinden met betrekking tot Bouke's creativiteit en ideeën voor de videoclips.

Lees meer »

Bouke & Tom Jones

Bouke's grote idool is Tom Jones. Toen hij ooit begon met zingen, waren het de liedjes van Tom Jones die hij zong.In vrijwel elk optreden/concert brengt Bouke liedjes van zijn voorbeeld. Bouke's wens is om net als Tom Jones nog héél lang op het podium te schitteren.

Lees meer »

Een Nieuw Begin

In april 2009 bracht Bouke het nummer 'Een nieuw begin' uit. Hiervan was de muziek al geschreven. Er moest alleen nog een tekst op verzonnen worden. Deze tekst heeft Bouke zelf voor zijn rekening genomen. De single werd uitgebracht met een speciale B-kant. Hierop staat namelijk het liedje 'To Love Somebody'.Een liedje dat Bouke vaak als 'verzoekje' kreeg tijdens zijn optredens. De zon schijnt niet meer door je ramen Alle gordijnen zijn dicht Geen mens die begrijpen kan hoe jij je voelt Het leven gaat niet over rozen Nadat ze is weggegaan Je bent een gebroken man Je kan het niet aan Maar ooit dan zal de pijn verdwijnen Begin je weer opnieuw Zal de zon weer schijnen Open je ogen kijk niet achterom Het leven gaat verder Ik zeg je daarom Stop de tijd raak haar kwijt Kijk niet naar beneden alleen maar omhoog Ooit komt de dag dan sta jij oog in oog Het leven geeft je hoop en heeft weer zin Morgen is een nieuw begin Je kunt niet altijd blijven treuren Het leven bied zoveel meer Open je ogen maar Denk niet aan haar Deuren die blijven gesloten De sleutel die vind je niet Als je altijd stil blijft staan Dus denk er aan Dat al je kansen ooit weer komen Je voelt je een nieuw mens Je voelt je herboren Open je ogen kijk niet achterom Het leven gaat verder Ik zeg je daarom Stop de tijd raak haar kwijt Kijk niet naar beneden alleen maar omhoog Ooit komt de dag dan sta jij oog in oog Het leven geeft je hoop en heeft weer zin Morgen is een nieuw begin Je voelt je een nieuw mens Je voelt je herboren Open je ogen kijk niet achterom Het leven gaat verder Ik zeg je daarom Stop de tijd raak haar kwijt Kijk niet naar beneden alleen maar omhoog Ooit komt de dag dan sta jij oog in oog Het leven geeft je hoop en heeft weer zin Morgen is een nieuw begin

Lees meer »

Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn

Een nummer dat Bouke niet veel zingt, maar men erg mooi vindt. Speciaal voor deze mensen brengt hij dit nummer tijdens zijn concerten.Ik wil niet meer met je praten Ik heb jou niets meer te zeggen Wat ik voor je voelde is voorbij Ik vraag je mij met rust te laten Je hoeft me niets meer uit te leggen Het is over tussen jou en mij We hebben niets meer te proberen We hoeven niets meer te bepraten Jouw remmen doofden in mijn hart het vuur Als je me nu met rust wil laten zal de tijd het misschien leren Die heelt immers alle wonden op den duur Maar voorlopig wil ik eventjes alleen zijn Proberen uit te vinden wat ik voel Geloof me als ik zeg; het doet ook mij pijn Maar ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel Dus laat me als je wil even alleen zijn Luister alsjeblieft naar wat ik zeg Misschien dat ik mij vergis en op den duur jouw liefde mis Maar voorlopig is dit echt de juiste weg Je kunt op me blijven wachten, je mag in me blijven geloven En wie weet komen na verloop van tijd Na tal van koude nachten, de vlinders weer naar boven En krijg ik van mijn beslissing spijt Maar voorlopig wil ik eventjes alleen zijn Proberen uit te vinden wat ik voel Geloof me als ik zeg; het doet ook mij pijn Maar ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel Dus laat me als je wil even alleen zijn Luister alsjeblieft naar wat ik zeg Misschien dat ik mij vergis en op den duur jouw liefde mis Maar voorlopig is dit echt de juiste weg Maar voorlopig is dit echt de juiste weg

Lees meer »

Wearin' That Loved On Look

Na Bouke's deelname aan 'Waar is Elvis?' (zomer 2009) en veel enthousiaste reacties, kon een Rock'nRoll-liedje natuurlijk niet uitblijven. Het zou een Elvis-nummer worden. Na overleg is de keuze uiteindelijk gevallen op 'Wearin that loved on look'. Een nummer dat niet heel bekend is geweest, maar wel enorm lekker swingt! Het liedje werd uitgebracht op single (oktober 2009), er werd een clip bij gemaakt (die vervolgens goed bekeken werd) en de rest is geschied: Een concert met de TCB-band van Elvis, volgde! 

Lees meer »

If every day was like Christmas

'If Every Day Was Like Christmas' is 1 van de vele Kerstliedjes die Elvis maakte.In opdracht van ElvisMatters heeft Bouke dit nummer op single uitgebracht. De single werd als presentje bij het fanclubblad van ElvisMatters geleverd. (2010)Maar ook de leden van Bouke's fanclub werden verblijd met deze single.Zij kregen hem namelijk toegestuurd als Kerstattentie voor alle steun die zij Bouke geven. 

Lees meer »

I Cry

'I Cry'.Een nummer dat op het album 'For the good times' staat en het meest geprezen werd.Ook als single uitgebracht.De officiele clip vind je bij 'video's. In dit filmpje de lyrics!

Lees meer »

Video's with subtitles

Bouke's All Together Now adventure is translated, for you - his foreign fans.In the video on the left side, you see his performance during the Christmas episode.In the Netherlands the other one, from the first show, is blocked so I can't share it here. BUT; when you click on the photo, you'll see that one!

Lees meer »

The last part of this page is specially for Bouke's foreign fans. We're still working on this part, so be back soon!