Home » BoukeL8!

Hoi iedereen die Bouke een warm hart toedraagt!
BoukeL8 is verhuisd naar mijn eigen website en heeft alle highlights van de oorspronkelijke website met zich meegenomen (nog in opbouw). 1+1=2. Je kunt hier genieten van nieuwtjes (in de rechterbalk), verhalen, video's, foto's, Tell me your Bouke Story en méér..! Zolang Bouke muziek maakt, blijf je op de BoukeL8-pagina op de hoogte van alles rondom deze fantastische zanger/entertainer.

Wil je weten wanneer Bouke bij jou in de buurt optreedt? Tickets bestellen voor fantastische concerten? Komt Bouke nog op de televisie of de radio? Check de events-pagina door op het plaatje te klikken. 


Wil jij ook jouw Bouke Story vertellen in 'Tell Me Your Bouke Story'? Vul dan even het formulier in. Er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.
Let op: iedereen geeft de pen aan iemand door, dus er wordt overlegd over jouw plaatsje in de verhalenketting.

Bouke leest alle verhalen en is hier ontzettend blij mee.


Lees hier hoe concerten, fanclubdagen en andere bijzondere dingen voor Bouke zijn geweest.
Wat heeft Bouke in een bepaald jaar beleefd? Je leest het in de jaarverslagen.

Met uitgebreide verslagen houd BoukeL8 je op de hoogte van Bouke's belevenissen.

Fanclubdagen & Festivals

Concerten

The Wonderful World of Christmas, 2018

It's the most wonderful time of the year !Bouke sloot 2018 af met maar liefst 4 kerstconcerten: Bouke's Wonderful World of Christmas. De reeks ging van start in het Belgische Hasselt, waarna hij in 1 week Veldhoven, Emmen en Oss in een magische kerstsfeer goot.Gewapend met een prachtige setlist, waarop ook veel nieuwe liedjes stonden, maakte Bouke samen met zijn band van elke avond iets feestelijks.Traditioneel werd de show geopend met 'Christmas (baby please come home)'. Een vrolijke song waardoor de stemming er meteen goed in zit.Schitterende ballads werden afgewisseld met heerlijke uptempo liedjes, welke door het publiek enthousiast meegezongen werden.Klassieke kerstliedjes die o.a.voorbij kwamen waren: 'I'll be home for Christmas','Driving Home for Christmas', 'Lonely this Christmas', 'If Every Day Was Like Christmas', 'I'm Dreaming of a White Christmas', 'Winter Wonderland', 'All I want for Christmas is You', 'Last Christmas', 'Santa Clause is back in Town', 'Merry Christmas Everyone', 'Feliz Navidad', 'Bells Will Be Ringing', 'Silent Night'.Maar ook wondermooie songs als: 'Hallelujah', 'To Where You Are' (welke ieder jaar weer aangevraagd wordt), 'David's Song', 'I Will Follow Him', 'Memories', 'In the Ghetto'.

Lees meer »

Viva Las Vegas 2018 / Comeback Special 50 Years After

Bouke heeft 2 fantastische concerten gegeven in de afgelopen 2 maanden. Op 22 september vond Viva Las Vegas 2018 plaats in het Van der Valk hotel in Eindhoven en op 27 oktober vierde Bouke het 50 jarig jubileum van Elvis' comeback in 1968, met een spetterende Comeback Special, 50 Years After show in Uden. 2 geweldige, onvergetelijke avonden.Tijdens de Viva Las Vegas show waande het publiek zich voor eventjes in Las Vegas. Voorafgaand aan de show en tijdens de pauze kon iedereen een creatieve foto maken in de Green Screen Photobooth. Jouw foto met een  Las Vegas achtergrond.Onlangs bracht Bouke zijn nieuwe album 'Bouke At Sun' uit, welke  bij Viva Las Vegas natuurlijk verkocht werd.  En hoe? Mensen waren laaiend enthousiast over dit pareltje. 

Lees meer »

Bouke rocks Elvis, Soest - 2018

Op vrijdag 13 juli mocht Bouke rocks Elvis weer eens in de herhaling. Dit keer in openluchttheater Cabrio, te Soest. Het was voor het eerst dat Bouke & band een concert gaven in een theater in de buitenlucht. Het zonnetje werkte goed mee en het publiek was laaiend enthousiast. Een prachtige avond..He did it his way !Rond 19u opende de poort van het theater en kon het publiek een plekje gaan zoeken op 1 van de banken. Er hing vooraf al een bijzonder gezellige sfeer. Iedereen had er zin in, dat was duidelijk. Erg leuk voor Bouke & band, is het feit dat het publiek bestond uit vele 'nieuwe' mensen die Bouke nog nooit live hadden zien optreden. Mensen afkomstig uit de buurt van het openluchttheater, die verklaarden vaker een concert te gaan te bezoeken.Voor een paar 'lucky' fans lagen er XL promotieposters klaar om meegenomen te worden. Een tastbare herinnering.Het concert werd, als vanzelfsprekend, geopend met 'See See Rider' waarna er vele bekende hits van Elvis volgden. Van tevoren was er een setlist gemaakt, maar tijdens het concert werd hier vanaf geweken; het publiek was namelijk zó enthousiast, dat er meer swingende liedjes gespeeld werden. Er heerste vrolijkheid, enorme vrolijkheid. Één van de bezoekers, een oude man, was zo energiek dat hij de boel nog eens extra opzweepte met zijn dansjes tijdens 'All Shook Up' en 'A Little Less Conversation'.Wat heeft iedereen gelachen om deze hilarische vertoning. De beste man was naderhand overigens enorm te spreken over Bouke & band.

Lees meer »

ElvisClassics meets Bouke, 2018

Net als Bouke rocks Elvis & 'Viva Las Vegas', bleek ElvisClassics meets Bouke een schot in de roos en mocht deze show ook in de herhaling. Dit jaar maar liefst 2 shows. Op 26 mei een show in Mol (België) en 27 mei in Uden.Ter ere van het 15 jarig jubileum van ElvisMatters vloog Ginger Alden (Elvis' laatste vriendin en verloofde) over om de shows bij te wonen en het publiek te ontmoeten. Dit was vooral voor de ware Elvis fans een fijne traktatie. 

Lees meer »

Jaarverslagen

Overige verslagen


IN THE SPOTLIGHT


The last part of this page is specially for Bouke's foreign fans. We're still working on this part, so be back soon!