Bezig met de verhaaltjes over de reizen binnen Europa, naar Amerika (Memphis & Nashville) & Azië (Turkije).
Ik reis er lustig op los, dus er zullen vele verhalen volgen over alle avonturen die ik heb beleefd.
___________________________________ 

Currently working on stories about traveling to Ireland, France, Scotland, Austria, Poland, Malta, Kroatia, Germany, Switzerland, Liechtenstein, Belgium, Sweden, Norway, Denmark, Spain, Portugal, Greece, America and more.. 
I´ve been traveling a lot, so you´ll soon get to read about great adventures!

Ierland <3

Azië

(De rest van) Europa

Amerika (Memphis | Nashville)De beste plekjes om te overnachten. | The best places to spend the night.
Graag gedaan! | Your welcome!


Stefan´s Place | Wasserauen Switzerland

Middenin de Ebenalp staat de boerderij van Stefan en zijn vader. Een heerlijk, nostalgisch plekje, waar je als gast op stro kunt slapen. Een onvergetelijke ervaring, die je elke reiziger toewenst. Nee, geen luxe hotelbedden, maar een memory die je voor altijd bij blijft.Het ontbijt, welke je kunt nuttigen in een schattig huisje dat bij de boerderij hoort, bestaat uit melk en kaas van eigen koeien.De geiten huppelen vrolijk rond en verwelkomen & zwaaien je uit. De omgeving is wondermooi; je kunt zo de berg op hiken, of zelfs de top bereiken met de kabelbaan die op loopafstand van de boerderij staat.Over een week beleef ik dit avontuur voor de 2e keer!

Lees meer »

Espen´s Place | Oslo Norway

1 van de beste overnachtingen ooit. Espen en zijn vrouw zijn lieve mensen, die zorgen dat het hun gasten aan niets ontbreekt.Een eigen ruimte in hun huis,- in een mooi natuurgebied, een verrukkelijk ontbijt, ophaalservice (tegen betaling) vanaf het vliegveld en zelfs de kano mochten wij gebruiken voor een rondje op het meer.We zouden heel graag langer blijven (maar we hadden een strakke planning) en hebben altijd gezegd dat we ooit nog eens terug willen.Naast een fijne overnachting ook onvergetelijke herinneringen aan deze plek. Dit plekje gun je iedereen die op reis is!

Lees meer »