Pleinpop 2024

´Het gezelligste overdekte popfestival in de Maas en Waal!´ 

Na 2 maanden rust houden en niet mogen optreden, stond Bouke gisteren ein-de-lijk weer op het podium, samen met zijn fantastische ElvisMatters band.
Pleinpop 2024, in Alphen (Gelderland) was een waar feestje! 

Een wervelde show, een toffe setlist, Bouke en zijn muzikanten die er zichtbaar onwijs veel zin in hadden en blij waren weer te stralen op het podium, vrolijk publiek - een volle tent, een grandioze sfeer; dé ingrediënten voor een heerlijk optreden.

Trouble | Jailhouse Rock

Fire Down Below

Ik heb ontzettend genoten van deze prachtige avond. 
Er ontstonden zelfs meerdere oprechte geluksmomentjes, die voor altijd vrolijk in mijn hoofd zullen dansen.

Een jongeman die samen met zijn vrienden stond te genieten van alles wat Bouke bracht en de liedjes van Elvis stuk voor stuk mee wist te zingen én dansen. Zó tof om een ´jong´ publiek helemaal los te zien gaan op deze muziek.
Ook was er een man, die samen met zijn vrouw/vriendin, helemaal vanuit Amsterdam gekomen was voor Bouke (en voor André Hazes - hij snapte niet echt waarom wij na Bouke weer huiswaarts gingen - haha).

En vooral het zien van de gelukkige gezichten van Bouke en de band, die toonden hoe blij ze waren weer op te mogen treden. 

Great Balls of Fire

Sweet Caroline

Op zo´n festival kan Bouke méér van zichzelf laten horen dan enkel het Elvis repertoire. 
Wat. Een. Toffe. Setlist!
Liedjes als ´Great Balls of Fire´, ´Sweet Caroline´ (waarop iedereen compleet los ging; SO GOOD, SO GOOD, SO GOOD!), werden afgewisseld met de klassiekers van Elvis; ´See See Rider´ (de bekende opening), ´Burning Love´, ´My Boy´, ´A Little Less Conversation´, ´Elvis Medley´, ´Proud Mary´, ´You´ve Lost That Loving Feeling´, ´In The Ghetto´, ´Johnny B. Goode´, ´Always On My Mind´ en natuurlijk ook zijn eigen ´Fire Down Below´.
De show werd afgesloten met ´Suspicious Minds´, ´My Way´ en ´Can´t Help Falling In Love´.
GENIETEN!

Compilatie Pleinpop 2024

Dit optreden had ik oprecht niet willen missen.
Er is toch iets speciaals aan een optreden dat gegeven wordt nadat er 2 maanden niet gespeeld mocht worden. 
Natuurlijk hield Bouke zich (voor zijn doen) rustig, logisch. 
Maar hey, ZiggoDome komt eraan en daar gaat ook zéér zeker geknald worden.
Dit was een heel fijn voorproefje op de 2 shows; IT´S NOW OR NEVER die eraan komen én het optreden voor de Koning op Koningsdag 2024 in Emmen.

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
2 maanden geleden

Heerlijk om te lezen en te beluisteren. Bouke hoeft niet persé helemaal los te gaan met al zijn bewegingen. Zonder is hij ook meer dan goed, dat weten we ondertussen wel. Maar ja, Bouke wil meer dan die 100% geven en dat weten we ook.

Marion Schäfer
2 maanden geleden

Wunderbare Worte, wunderschöne Aufnahmen. Danke dafür. Es freut mich , das du dabei Sein konntest. Es war traumhaft gestern Abend. Und ich danke auch allen anderen, die so viel gepostet haben und selbstverständlich Jochem Margo Scholten. Wie immer präsent 👌👌👌…
Jetzt warte ich auf den 18.04. … nicht mer lange und … ZiggoDome—-BOUKE … wir kommen. 🎵💯

Ruby
2 maanden geleden

Geweldig voor Bouke en de band. Dank je wel voor 't delen. 💙🙏