Bouke op televisie

Waar is Elvis?

In 2009 doet Bouke mee aan het televisieprogramma 'Waar is Elvis?'. Hier is hij dan tot 3 keer toe voor gevraagd. Bouke wil enkel als zichzelf en niet in een kostuum op het podium verschijnen. Aanvankelijk voelt hij zich wat opgelaten tussen de imitators, maar al gauw blijkt dat zijn vertolking, op geheel eigen wijze, zonder poespas, het wint van de imitatie. 
Niet alleen zijn zangkunsten worden getest, ook zijn kennis over The King. In een speciale quiz laat Bouke zien flink wat te weten over Elvis, waardoor hij met gemak de finale behaalt en deze vervolgens overtuigend wint.
[De beelden staan op youtube - geluid/beeld loopt niet synchroon - hier wordt nog aan gewerkt; opnieuw plaatsen.]

1 van de prijzen die hij wint is een optreden in Carré, na afloop van de musical 'All Shook Up - Love Me Tender', waarin Rene van Kooten de hoofdrol speelt. Hij kondigt Bouke geweldig aan !

Dankzij zijn deelname aan 'Waar is Elvis?' komt Bouke in contact met ElvisMatters. Hij neemt 'Wearin' that loved on look' op en gaat met ElvisMatters mee naar Amerika om daar pianosongs op te nemen met Glen D. Hardin.
Een match made in heaven, want Bouke mag met de Nederlands/Belgische fanclub van Elvis ontzettend veel bijzondere dingen doen!

The Winner Takes It All

Eind 2014 staat Bouke in het sbs6 televisie-programma 'The Winner Takes It All'. In dit programma wordt gezocht naar de beste sound-a-like van een bekende artiest. Bouke vertolkt Elvis en doet dit met verve.

In de show van 29 november blaast hij zijn 2 tegenstanders weg met vertolkingen van 'Always on my mind' en 'In the Ghetto'. Hij behaalt prachtige cijfers, de hoogste tot dan toe; een 8,2 en 8,8.

Bouke wint overtuigend de finale van The Winner Takes It All op 27 december, met een dikke 8,65!

All Together Now

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Leuke programma's waren dat en terecht dat hij ze won.
Irene, ik weet niet of je het ziet: video is niet beschikbaar.