Jola van Bruchem, 20 december 2023

Hallo allemaal,

Ik voel mij zeer vereerd om een stukje te mogen schrijven in Tell me your Bouke story!

Nu gaat mijn Bouke story nog niet zo heel ver terug als dat van velen van jullie want ik hoorde pas voor het eerst van Bouke en the Elvismatters band na een uitzending van The Tribute.

Een vriendin belde mij en vroeg of ik de uitzending had gezien. Ik MOEST echt kijken want er deed een zekere Bouke mee die zo mooi kon zingen, dat was niet normaal! Nou, ze had niets teveel gezegd. Jeetje, wat een stem! En wat intens mooi gezongen. Daar wilde ik meer van weten. Vanaf dat moment ben ik het tv-programma blijven volgen en zijn we natuurlijk ook naar de Ziggo Dome geweest! Daar hebben we zo genoten van alle optredens en vooral natuurlijk van Bouke en de geweldige Elvismattersband (en backing vocals, jullie zijn allemaal top!)

Het allermooiste vond ik toch wel de uitdrukking op de gezichten van alle bands! Vol ongeloof dat zij hier nu toch allemaal maar op dat podium stonden te spelen tegenover 17000 enthousiaste mensen in het grote Ziggo Dome! Het was indrukwekkend en ontroerend tegelijk! Dat moet voor hen een onbeschrijfelijk gevoel zijn geweest!

Wat lijkt dat overigens al weer lang geleden als je bedenkt wat er inmiddels allemaal is gebeurd.

 

Twee dagen voor het concert in de Ziggodome was ik aanwezig bij de uitzending van Vandaag Inside waar tot mijn verrassing Bouke en de band kwamen optreden om hun nieuwe single Fire Down Below te spelen! Ik had geen idee dat ze daar zouden komen dus dat was een superleuke verrassing.
Ik heb zelfs nog even met de mannen van de band gesproken na de uitzending. Wat een leuke, aardige, down to earth gasten!
En Bouke was zo aardig om met mij op de foto te gaan (helaas ben ik niet zo fotogeniek maar Bouke wel (😉), dus de foto blijft privé haha).

Hierna wilde ik natuurlijk meer weten over Bouke en ben ik (na wat gegoogle en Facebookgroepen ) uiteindelijk op de website van Irene terechtgekomen. Daar las en lees ik met veel plezier de verhalen, verslagen, foto's en filmpjes over Bouke en de ElvisMatters band. Irene doet dat op een hele mooie, humorvolle, positieve en integere manier. En dat allemaal naast haar baan als juf! Petje af!

Zo weet ik inmiddels heel wat meer over hoe zijn carrière is verlopen en wat hij zoal heeft gedaan in de afgelopen 20 (!) jaar dat hij al zingt.

 

Respect voor je doorzettingsvermogen Bouke! De moed zal je vast wel eens in de schoenen zijn gezakt maar het geloof in jezelf heeft je gebracht waar je nu bent! En terecht ! Wees trots op jezelf! Maar ook op

je familie die je altijd zo steunt!

Je vader die altijd met je meereist maar ongetwijfeld ook je moeder, je zoons en de rest van je familie en vrienden die op de achtergrond je steun en toeverlaat zijn!

 

Lucky me!

Nadat ik afgelopen week de opnamen bij heb kunnen wonen van de tvspecial voor Omroep Max (wat heeft hij toch een waanzinnige stem!!) had ik ook 2 kaartjes kunnen bemachtigen voor de theatershow op 17 december!

Wauw, en wat voor één! De Bouke Rocks Elvis Christmasshow in Uden. Sowieso is de kersttijd mijn favoriete tijd van het jaar! Samen met mijn zus, die nog nooit van Bouke had gehoord….? (Jaja, ze bestaan nog, haha), onwijs genoten!

Het was FAN-TAS-TISCH!!!

Een prachtig sfeervol podium met kerstbomen, guirlandes, lichtjes en zelfs wat 'sneeuw'. Bouke in een prachtig pak met (vlinder)strik! Het was waanzinnig mooi, ontroerend, grappig en alles wat daar tussen zit.

En wat is Bouke toch een leuke, lieve sympathieke vent en heeft hij gevoel voor humor! Samen met de Elvismattersband, de backingvocals en alle andere muzikanten zijn jullie een topteam!! Het plezier spat ervan af!

Ik kan heel goed begrijpen dat heel veel mensen al jaren naar hem en de band komen kijken en luisteren. Hij heeft zo’n ongelooflijk mooie stem! En ook nog eens heerlijke dancemoves! (Ik wil wel een keer een dansje met hem maken haha!)

Ik ben steeds opnieuw weer onder de indruk!

En mijn zus? Die kan niet wachten tot de volgende show!!

 

Daarnaast hebben we ook nog hele leuke lieve mensen ontmoet waaronder Sue Fanning uit Australië. Sue, It was so nice to meet you and we wish you a wonderful time in the Netherlands.

 

Inmiddels is het bijna 2024 en ben je een echte BN’er geworden en heb je ook heel veel buitenlandse bewonderaars.

Volgend jaar, naast je theatertour, ook nog je eigen show met de ElvisMattersband in het Ziggodome, de tv-special over Elvis en je optreden bij de Toppers! Wie had dat een jaar geleden gedacht! Het wordt je door iedereen ontzettend gegund!!

 

Ik zou eigenlijk heel veel aan je willen vragen en ook nog veel meer vertellen maar ik denk dat (ook door anderen) alle dingen al gezegd zijn.

Ik blijf je volgen en zal zeker proberen weer een aantal optredens bij te wonen.

 

Ooit heb ik een hele simpele maar mooie quote gelezen waaraan ik moest denken nadat ik Bouke een aantal keer had zien en horen zingen.

Volgens mij heel erg van toepassing op Bouke en deze wil ik dan ook graag met jullie delen. Hopelijk zijn jullie het met mij eens!

 

Why do we close our eyes when we pray, cry, kiss or sing?

Because we know that the most beautiful things in life are not seen but felt by the hart!

 

Bouke, blijf wie je bent!!

 

Tot slot heb ik nog een wens voor iedereen!

Een gelukkig en liefdevol nieuw jaar

Met lieve mensen om je heen

Mensen die van je

houden om wie je bent

Mensen in wie je een stukje

van jezelf herkent

Laat merken dat je om hen geeft

Dat je samen met

hen iets moois beleeft

Neem dit nooit als vanzelfsprekend aan

Zonder liefde kan niemand bestaan

Dat maakt het leven tot een feest

Ik wens iedereen die dit leest

veel geluk, liefde en gezondheid (en Bouke!) toe voor 2024!

 

Merry Christmas and a Happy New Year 

 

❤️

Liefs

Jola

Reactie plaatsen

Reacties

MIllvina
6 maanden geleden

Hoi Jola,
Wat een hartverwarmend verhaal, ik heb het met een smile op mijn gezicht gelezen. De liefde voor de man Bouke is in iedereen die van hem houdt voelbaar. Dankjewel dat ik mee mocht reizen in je verhaal en lief dat je mijn bestie Sue all the way from Down Under ook ontmoet hebt. Ook voor haar is het een roller coaster en heeft ze al vele concerten bijgewoon. En dankjewel voor je mooie quote aan het eind van je brief en de liefde die je uitstraalt. Liefs Miillvina

Jola
6 maanden geleden

Hallo Millvina,
Wat een ontzettend lieve reactie. Dank je wel!
Liefs Jola

Millvina cq Milly Bazen
6 maanden geleden

Het een prachtig verslag van Jola, komt recht uit haar hart en ik snap precies wat ze zegt, het is droom om mee te mogen beleven, wat een gevoelszanger Bouke is. Hij raakt je gewoon daar waar je gevoel zit. Zelfs mijn mannetje is helemaal om na de 1e aflevering van "My tribute to Elvis". Ja en ook jij kent Sie Fanning, ze logeerde bij mij en keek naar mijn man toen hij "My Boy" song, ineens een snik bij hem, Sue keek naar hem ze noemt hem "Janche" hij heet Jan maar ik had haar uitgelegd, dat de tje, zijn naam liever doet laten klinken. Weer even terug naar de reactie. Sue keek naar Janche en ze brak, twee mensen waren aan het snikken. Het werd een family hug. Met andere woorden, ik hoef niet meer alleen naar Bouke. "We gaan samen". Wat een sprookje, datt brengt hij teweeg, hij raakt je daar waar hij je raken wil. In je hart. Dankjewel Jola voor jou mooie reis in Bouke land. Knuffel Millvina

Jola
6 maanden geleden

🤗