Artikelen

Een flinke verzameling artikelen over Bouke. Je kunt op de plaatjes klikken om ze te vergroten.

2019

Atlaskrant, december - 
The Wonderful World of Christmas


Story - najaar

Emmen, over All Together Now - mei2018

Behind the Stars, augustus


AD Amersfoort, juli


2017

Bouke - Inside Magazine - november
De cover, het artikel volgt..


Zuidoosthoeker 


Links; Emmen.nu
Rechts; Dagblad van het Noorden


Dagblad van het Noorden.
Klik op de foto om te vergroten.

Graceland Tours, artikel Bouke's reis Amerika! Klik op de foto om te vergroten.


2016

Gastoptreden Bastiaan Ragas,
Bouke rocks Elvis.


2015


2014

Dreamgirl, juni - Nedertaler


Bouke in Turnhout - april


2013

Bouke brengt in 2013 een dubbelsingle uit. Smile & Als jij naar me lacht. Hollands Hits Forum schrijft een recensie.


ZuidOosthoeker 3 juni 

EMMEN – Afgelopen zaterdag trad Bouke met veel plezier op tijdens het festival Retropop in zijn woonplaats Emmen.Voor de twaalfde editie van Retropop werd de Grote Rietplas in Emmen omgetoverd tot festivalterrein.

Door Amanda Hoekstra

Voor Bouke is het bekend terrein. "Aan het begin van mijn carrière,  acht jaar geleden, gaf ik al eens eerder een optreden in de buurt van de Rietplas. Destijds verwachtte het management dat er honderd mensen zouden komen, toen ik echter op het podium stond zag ik er maar twintig! Dat valt in het niet bij de bezoekersaantallen van Retropop”  aldus Bouke.

De Emmenaar die in 2005 het RTL4-programma ‘Waar is Elvis‘ won heeft sindsdien al meerdere  Elvis Presley- gerelateerde optredens gegeven, waaronder in Ahoy en op landgoed Graceland van Elvis.  Op Retropop bracht Bouke samen met de band ElvisMatters een hedendaags eerbetoon aan de Las Vegas periode van Elvis. Het publiek in de Rietlanden werd getrakteerd op covers van grote hits als "Burning love” en "Hurt”. " Voorafgaand aan de cover van het nummer "Impossible dream” liet hij het publiek weten: " Dat je op plaatsen als Ahoy, Graceland en nu hier in Emmen staat is voor mij alleen maar een Impossible dream.”

Bouke kijkt met een goed gevoel op zijn optreden terug. "Ik kom hier uit de buurt en daarom vind ik het ook zo leuk om hier te staan. Het bracht wel wat meer spanning met zich mee omdat veel mensen hier me wel van naam kenden maar nog niet wisten wat ik hier ging doen. De sfeer was gewoon geweldig. Het was ééngroot feest en het weer zat ook mee. Ik heb veel enthousiaste en vrolijke mensen gezien” zegt Bouke.

Onder het publiek waren veel lokale fans van de Emmer- zanger aanwezig, waaronder een leerkracht van Bouke’s oudste zoon. " Hij komt altijd zingend de  school binnen.  Het is een ontzettend joviale en gezellige man met een geweldige stem” zegt Monique de Jager (37) uit Emmen. "Ik weet nog goed dat ik hem acht jaar geleden voor het eerst bij festival ces’t la vie hoorde zingen en ook tijdens dit optreden heb ik weer genoten” laat Wea Bult (41) uit Emmen weten.

Momenteel werkt Bouke aan een nieuw Engelstalig album.”Het wordt een beetje zoals het vorige album, met ballad’s, uptempo en rock-n-roll nummers in de stijl van Elvis. Ik ben er druk mee bezig en wil in augustus een nieuwe single uitbrengen.” Zijn nieuwe album zal waarschijnlijk volgend jaar uit komen. Als Bouke een duet met iemand mocht opnemen zou hij dat het liefst met zijn grote idool Tom Jones doen. "Hij heeft een hele krachtige stem, gaat helemaal voor de muziek en staat nog steeds met zijn 72-jarige leeftijd op het podium. Ik hoop dat ik ook zo lang door kan zingen.”


Bouke Emmen.nu, januari


Krant van Coevorden, januari


2012

Emmen Courant, december


Algemeen Dagblad, augustus


Telegraaf, 17 augustus


Dagblad van het Noorden, 16 augustus


Omroep Brabant, 16 augustus


Gelderlander, 15 augustus


Telegraaf, 15 augustus

Bouke in 't NoordHollands Dagblad - juli


De Duitse kranten schrijven over Bouke - mei / juni.


Zuidoosthoeker, 1 februari  - Bouke live in Concert


2011

In 2011 komt Bouke's Engelstalige album 'For the good times' uit. Hollands Hits Forum schrijft een recensie.

De release van 'I Cry' vindt ook dat jaar plaats. Hollands Hits Forum schrijft een recensie.


2010

In 2010 brengt Bouke zijn single 'Hot Sexy Mama' uit. Hollands Hits Forum schrijft een recensie.

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Een klein boompje in de schaduw van een grote boom?????
Niet zo bescheiden doen Bouke. Als ik de YT's zie die ze hebben samengevoegd van jou en Elvis, dan zijn jullie samen een groot bos.
Leuk al deze artikelen.