Royal Park Live, 16-07-2023

Als er een kleur symbolisch zou mogen staan voor het wervelende optreden van Bouke & ElvisMatters band op Royal Park Live, dan is het GOUD

Sinds de winst van het programma The Tribute; Battle of the Bands loopt de agenda van Bouke vol. Niet alleen een grote theatertour, maar ook vele toffe festivalpodia staan op de planning. En afgelopen zondag was het tijd voor Royal Park Live, bij Paleis Soestdijk. 
Een onwijs gave ambiance! 

Een zonovergoten middag, een MEGA podium pronkend voor een sprankelend paleis en een lyrisch 5000-koppig publiek stonden garant voor een flinke dosis energie en een heerlijke vibe. 

Bouke & ElvisMatters band, hebben er, gewapend met een waanzinnig strakke setlijst, een enerverende show van gemaakt.
Een verfrissende show, met hier en daar songs die niet in de Bouke rocks Elvis concerten gebracht worden. 

De show werd, traditioneel, geopend met ´See See Rider,´ waarna vele klassiekers van Elvis volgden. Liedjes als ´One Night With You´, ´In the Ghetto´, ´You´ve Lost That Loving Feeling´, ´A Little Less Conversation´, ´Proud Mary´, ´Polk Salad Annie´, ´Blue Suede Shoes´, ´Hound Dog´, ´Bridge Over Troubled Water´, ´Jailhouse Rock´, ´Johnny B. Goode´ en ´An American Trilogy´.

Voor Bouke is ´My Boy´ altijd een heel speciaal lied. Hij draagt deze song veelal op aan zijn 2 zoons; Jochem & Harrie.
Vandaag was Harrie de kers op de taart - ofwel het extra gouden randje, aanwezig bij Royal Park Live. 
Bouke riep zijn jongste het podium op en zong daarna vol overgave ´My Boy´. 

´Hurt´ werd voor de gelegenheid uit de kast getrokken en ook ´It´s Now Or Never´ kon rekenen op een luid zingend publiek.

Tijdens de shows van Bouke wordt er een swingende Elvis-Medley gebracht, een fijne combinatie van klassiekertjes, waarbij er heerlijk geswingd en gezwaaid kan worden. Deze medley kon natuurlijk niet ontbreken.
Het was adembenemend om te zien hoe het publiek met de armen van links naar rechts zwaaide; zóveel armen in de lucht op de klanken van Bouke´s stem en de sound van de band.

Het onvergetelijke optreden werd afgesloten met ´Suspicious Minds´, ´My Way´ en ´Can´t Help Falling Love´. Een optreden dat nog veel langer had door mogen gaan. 

Vele mensen voor het podium, volle tribunes, telefoontjes in de lucht om de mooiste momenten vast te leggen, dansende mensen in de menigte - maar ook in rustige hoekjes, zwaaiende armen, gejoel, geklap, gefluit.
Iedereen genoot zichtbaar; Bouke & band én het publiek. Één groot feest!

Voor de thuisblijvers ging vader én steun & toeverlaat Jochem, live op facebook vanaf het podium. Zo konden ook deze mensen genieten van het optreden.

Alle video´s van deze heerlijke middag zijn te vinden op het welbekende youtube-kanaal. Er is bewust gekozen voor een mooie overview van de hele sfeer.

Het volgende festival waar verslag van wordt gedaan is de Zwarte Cross van aankomende vrijdag. Hier zal Bouke, samen met de ElvisMatters band, op een nóg groter podium staan. Een festival dat jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers ontvangt, en daarmee het grootste festival van het land is! Hoe ontzettend gaaf is het dat Bouke hier mag staan met zijn geweldige band?!


Foto´s mogen gebruikt worden; wel graag met vermelding van congeniality.nl/boukeL8 ! 

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
een jaar geleden

Wat weer een fantastisch verslag. Je kunt dat als geen ander. Fijn dat je op deze manier zoveel fans van Bouke en band op de hoogte houdt van alles wat er gebeurt.
Liefs xxx

Erica De Bondt
een jaar geleden

Ben pas in contact gekomen met de muziek van Bouke en direct fan!Fantastische stem en met zoveel gevoel gebracht.Woon in België dus hier zijn niet zoveel concerten.Heb mijn eerste tickets en kijk er echt naar uit.Maar jullie alvast bedankt voor dit top verslag.Doe zo verderGroetjes uit Paal van Ericaj

Brigitte Blommaerts
een jaar geleden

Prachtig verslag. Jouw verslagen zijn echte kunstwerkjes, Bedankt voor al jouw inzet, jouw tijd dat je hierin steekt om Bouke en zijn band te steunen en om al de fans te laten meegenieten van deze kanjers. Liefs xx

Astrid van Ommen
een jaar geleden

Wat hebben we genoten die middag! Geweldig publiek en de mooie reacties die je hoort, geweldig. Een dijk van een optreden van Bouke en de Elvismattersband en voor mij het cadeautje Hurt❣️ Bedankt voor het verslag, super leuk om na te lezen en na te genieten! 🎶🎤❣️