Louis Verheul, 14 januari 2024

Wij hebben jaren geleden Bouke ontdekt en waren gelijk verkocht van zijn unieke stemgeluid wat bijna identiek is aan The King ,, ELVIS PRESLEY “ .
Ik ben grote fan van Elvis en heb een behoorlijke verzameling van zijn muziek films en dvd,s .

Zo,n 4 jaar geleden besloot ik een tattoo van Elvis op mijn arm te laten zetten iets wat je niet zomaar doet stel je voor dat het mislukt maar het is echt prachtig geworden en kreeg veel mooie reacties .

De muziek van Bouke was steeds meer te horen op radio en tv en heeft ook mijn hart veroverd , het is gewoon eng om te horen hoe zijn stemgeluid op Elvis lijkt .
We zijn al verschillende keren naar zijn optredens geweest en daar word je gewoon opgezogen in zijn muziek echt een belevenis en bij bepaalde nummers komt hij de zaal in en laat mensen in het publiek meezingen dat heb ik ook 2 keer meegemaakt in het Markant theater in Uden dan sta je naast je idool met zijn microfoon in je hand heel onwerkelijk op zo,n moment .

Ik heb vorig jaar besloten om een tattoo van mijn idool Bouke op m,n andere arm te laten zetten waar ik super trots op ben het is van een foto die Miranda Heemskerk ook een grote Bouke fan had gedeeld op facebook .

Ik hoor graag wat jullie er van vinden , ik vind ze in ieder geval prachtig en ben er reuze trots op .

Met mijn verjaardag kreeg ik deze taart en natuurlijk met een foto van mijn idool Bouke Scholten
❤️🎤

Reactie plaatsen

Reacties

Thea van der linden
6 maanden geleden

Hoi louis .
Je kent me wel uit de bouke groep en andere groepen .
Supermooi je verhaal .
Ik ben ook blij dat ik het heb gedaan en raad het elke bouke fan aan..
Hoe mooi als dat vastgelegd is..
Verschillende mensen en verschillende verhalen en dan verbind bouke ons op deze wijze..
Groetjes 😊

John Uilenberg
6 maanden geleden

Hoi Louis,
Wat een leuk verhaal. Heerlijk als je als zanger iemand hebt waar je een voorbeeld in ziet en die ook nog benaderbaar is.
Als klasgenootje op de lagere school had ik nooit gedacht dat je ooit zou gaan zingen. Ik herinner me dat wanneer er in de klas gezongen werd de juffrouw mij ( en volgens mij jou ook) vroeg om even onze mond te houden….
Hoe anders kan het soms lopen…. Leuk!! 👍🏼

Hannie
een maand geleden

Wat ik me af vraag; er zijn heel veel mensen die een tattoo hebben. Zou Bouke zelf een tattoo hebben?