2020

2020 was een bijzonder, heel apart jaar.
Met dank aan Corona, zijn vele feestjes, optredens en concerten niet doorgegaan.
Bouke zag optredens en concerten gecanceld worden en promotie voor singles kon niet langer fysiek bij de radiozenders.
Tóch heeft Bouke een aantal speciale dingen mogen beleven en heeft hij het publiek alsnog getrakteerd op muzikale hoogstandjes. 

Zo ging hij een aantal keer live op facebook; heerlijk jammen met Martin Sterken, Jan de Vrieze, en Rowdy Prins. Ook jamde hij er lekker op los met Douwe Sterkenburgh.
Bouke was te gast bij de boekpresentatie van Piet van Dijken (die een groot fan van Bouke is) en hij kon, toen het even mocht, samen met zijn gitarist Rolf op bezoek bij Omroep Brabant
2x trad Bouke op tijdens de 'Monday Night Music Club', live te zien op facebook. Lovende reacties volgden. Bouke was allebei de keren de smaakmaker van de line-up. We want more!
Bouke bracht 2 nieuwe singles uit in 2020.
Nog voordat Corona Nederland in zijn greep had, kwam Bouke met 'Als een droom', een swingende Nederlandstalige single die erg in de smaak viel bij het publiek. 
Het jaar werd afgesloten met een Engelstalige Kerstsingle 'I Want You For Christmas', waarbij hij ondersteund werd door Sendi Wessel, een jonge getalenteerde saxofonist.
1 concert kon gelukkig wél doorgaan en werd zelfs speciaal georganiseerd in dit chaotische jaar;. ''Bouke Remembering Elvis''. Een concert ter ere van Elvis, op 16 augustus (zijn sterfdatum), welke volledig Corona-proof gegeven werd. Niet 1x, maar 2x op een dag spetterde Bouke met zijn band op het podium, voor een kleiner publiek. Anders, bijzonder, maar zoals het Bouke betaamt uiteraard fantastisch!

Omdat Bouke's vaste fans iets voor hem wilden doen, werd er in het midden van het jaar een klein feestje gegeven, ter ere van Bouke. Hierbij trad hij natuurlijk zelf op. Het was een onvergetelijke avond, die zeker gezien mag worden als één van de highlights van Bouke het afgelopen jaar.

We proosten op een nieuw, beter jaar. Een jaar waarin Bouke zijn gecancelde concerten in kan halen, er nieuwe concerten plaatsvinden en hij weer vaak mag optreden. Een jaar waarin iedereen gezond blijft en kan genieten van live optredens.. opdat we weer vaker samen kunnen zijn en eropuit kunnen gaan.
Laten we met z'n allen hoop houden op een fijn, normaler 2021. 
Er kan in ieder geval beloofd worden dat Bouke bezig gaat met meer online streaming (wat blijvend te zien zal zijn op youtube/facebook) en er zullen enkele niet uitgebrachte liedjes online komen. Dat wordt sowieso genieten van heerlijke muziek.

Bouke en Bouke's team wensen iedereen een gelukkig, gezond, muzikaal 2021 en we hopen jullie gauw weer ergens te zien in het land.

Video's van het afgelopen jaar zijn te vinden op het welbekende youtube-kanaal. Hieronder de jaarvideo van 2020. Alle mooie momenten die Bouke op muzikaal vlak heeft beleefd samengevat in een compilatievideo, een jaarlijkse traditie.

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Corona was een rampjaar voor bijna elke artiest en de horeca.