Irene Geerdink - Xtra: Dreams Come True! 12 januari 2024

Na lang dubben, heb ik besloten een soort vervolg te schrijven op mijn eigen Tell Me Your Bouke Story.

Er is sinds 2016 veel meer gebeurd en na het krijgen van behoorlijk wat verzoekjes, heb ik ervoor gekozen dat vandaag te doen, want mijn Music Is Love tattoo is uitgebreid met een nieuwe tattoo, welke van grote betekenis is, zéker na het afgelopen jaar.

MUSIC IS LOVE
Deze legendarische woorden sprak Bouke in 2015 tijdens de ElvisMatters Cruise. Raak gesproken!
Zó krachtig dat ik niet lang daarna een tattoo in tekens zette van deze uitspraak.

Mensen die me kennen weten dat ik een flink aantal tattoos heb, die stuk voor stuk een grote betekenis voor me hebben - sommige zelfs meerdere betekenissen.
Ik doe dit met de overtuiging die Johnny Depp heeft; ´My body is my journal, and my tattoos are my story

Vandaag heb ik een mooie addition laten zetten op MUSIC IS LOVE, namelijk de woorden: Dreams Come True ´23 en een retro microfoon.
In deze tekst staat de ´23 natuurlijk voor het jaar 2023. 
Het jaar waarin de grote droom van Bouke ein-de-lijk uitkwam. 

Hier heb ik, sinds ik Bouke leerde kennen, in geloofd. 
De droom een beetje met hem mee gedroomd. 
Dat je met veel doorzetten en hard werken je droom werkelijkheid kunt laten worden; daar is Bouke het levende bewijs van.
Ik ben supertrotsig!

20 jaar heeft hij gestreden om dit voor elkaar te krijgen. 
Hij is altijd zijn ding blijven doen, heeft nooit de moed opgegeven, had hier en daar struggles, maar het is hem gelukt.

Vanaf het begin ben ik erbij en heb ik deze dingen meegemaakt. 
In 2016 schreef ik mijn Tell Me Your Bouke Story, maar toen was ik nog niet naar Memphis geweest, had ik vele concerten, festivals en tv-dingen nog niet bezocht én stond Bouke op een heel ander podium.

Alles benoemen wat er in die jaren gebeurd is, nee. 
Bekijk vooral de website nog eens goed en lees de verhalen, dan weet je genoeg.
Van alles waar ik ooit bij was (vanaf 2009/2010) heb ik een verslag geschreven (al zijn er wel wat verslagen verloren gegaan toen ik van host veranderde én heb ik niet geschreven over privéfeestjes met Bouke - die waren er ook genoeg!).

Natuurlijk wil ik Memphis wel extra uitlichten, want dit was een onvergetelijke reis. 
Een grote rollercoaster, waarin de emoties alle kanten op gingen. 
De herinneringen zullen voor altijd door mijn hoofd blijven dansen. Hoe Bouke toen met zijn ElvisMatters band op het podium in het Guesthouse van Graceland én in Alfred´s op Bealestreet stond.
Hoe hij als verrassing acapella kwam zingen  in de Levit Shell.
Indirect was het Bouke die 1 van mijn dromen uit liet komen; als klein meisje wilde ik al heel graag naar Nashville.
Deze droom is altijd gebleven en kwam uit omdat ik meeging naar Memphis.

Ik heb Bouke, oprecht, zien groeien. Niet alleen op het podium, maar ook tijdens interviews en in omgaan met verschillende situaties.
Zijn weg naar succes heeft hem veel geleerd en ik denk dat dit heel goed is voor wat er allemaal nog komen gaat, nu hij compleet is doorgebroken. 

Bouke is een fantastische artiest en een warm mens. 
Daar waar hij kan, staat hij altijd voor iedereen klaar. 
Hij ´ziet´ zijn fans en zet vaak mensen in het zonnetje. 
Zijn familie komt ALTIJD op de eerste plaats. 
Ik zie dat er geroepen wordt: ´Bouke, blijf jezelf
In volle overtuiging geloof ik dat hij never nooit ´anders´ zou zijn dan wie hij echt is. 

Uiteraard kan de ElvisMatters band niet onbeschreven blijven. 
Deze heb ik door de jaren heen geregeld zien veranderen; hier en daar werden muzikanten verwisseld en tijdens The Tribute Battle of the Bands stond er een hele nieuwe band.
Enkel Leon, onze geweldige Leon, was erbij en heeft de band, zoals deze nu is, samengesteld. Wat. Een. Held!

Eerder al riep ik; ´zolang Bouke zingt, blijf ik hem steunen, volgen, video´s, foto´s en verslagen maken en jullie allemaal op de hoogte houden´.
Op mijn eigen(wijze) manier. Op deze website en op youtube.

De tattoo-artist vertelde me dat hij gelooft in het uitkomen van dromen, als je er maar hard genoeg voor werkt. 
En dat is precies wat Bouke al die jaren gedaan heeft.
Ik ben TROTSIG dat ik erbij mocht zijn.

ALTIJD.

Reactie plaatsen

Reacties

Ans Van Wort
6 maanden geleden

Prachtig verteld allemaal Ik had al veel gelezen ook van Thea Heel erg bedankt voor het delen Het gaat jullie goed Liefs Ans

Thea van der linfen
6 maanden geleden

Prachtig verhaal irene ..
En supermooi dat je het zo heb aangevuld..
En met recht naar jezelf...
Want inderdaad daarna begon het pas echt !
Jou verhaal zou anders niet zo mooi volledig zijn geweest .
Wat het nu wel is.
Xx

MIllvina
6 maanden geleden

Oh lieverd van een Irene, wat een prachtige verslag, en wat mooi, dat je hart helemaalopen gaat als je over Bouke schrijft, inderdaad jij bent er al vanaf het begin bij en hebt hem op allerlei manier gesteund en dat je nog. Ik schreef al dat je een duizendpoot bent. Maar met jouw veelzijdige talenten en je dagje vrij van vandaag, heb je toch maar mooi een pracht van een tattoo op je arm laten tatoeren, in een fantastisch mooi lettertype. De twee tattoos smelten prachtig in 1. Je weet, ik zal je blijven volgen en blijven lezen. Jij de drukke bezige Irene, ik op mijn louweren rustend,, na 50 jaar hard zwoegen. Geniet ik volop van Bouke en heb ik persoon mijn lief Janche (zo noemt Sue hem). Fan nummero zoveel kunnen maken. Ja, hij heeft het verdiend, triple in plaats van dubbel en dwars. Het grote geluk straalt van hem af. Jouw mooie herinnerigen in zijn reis van toen naar nu, die koester daar ben ik van overtuigd. Jij zal op de achtergrond altijd dat doen voor hem wat je kunt. Lieve Irene, dankjewel voor het mooie verhaal, verslag of hoe je het maar wilt noemen. even een slikje af en toe en dan weer een smile, dat was mijn beleving bij het lezen. Tot je volgende verhaal. Knuffel Millvina

Joanetta van Keeken
6 maanden geleden

Mooi geschreven, Bouke mag trots zijn dat jij altijd in hem bent blijven geloven.

Hermien Leferink
6 maanden geleden

Weet nog goed dat ik online met je moeder aan het kletsen was.over Bouke. Weet niet precies hoe,maar ineens waren jij en ik ook aan de babbel haha. Ook ik volg Bouke vanaf het begin, in het begin naar bijna alle optredens bij instores en kroegen en dit jaar natuurlijk naar zijn eigen show in het Ziggodome. Ik denk dat ik de hele avond als een droom ga beleven...met een smile van oor tot oor en meer dan trots!
Helaas kan ik nu niet bij veel optredens zijn,maar steun hem wel degelijk op de achtergrond :-).

En die tattoo...die is prachtig en compleet!

Monique Berkenbosch
6 maanden geleden

Lieve Irene, wat heb je ook dit weer mooi verwoord 🎙❤️ liefs Monique

Stephanie
6 maanden geleden

Ik vind dit zo'n mooi verhaal.. heb het je gisteren al gezegd , je moet hier iets mee doen met verhalen schrijven.
Zo'n mooi en oprecht beschreven , en zo mooi je toewijding naar Bouke,
Zoveel meegemaakt! En al jaren ben je bezig met je mooie video's bij elke concert of een festival, de mooie verslagen die daarna volgen en de foto's daarbij. En niet te vergeten de tv-programma's die de afgelopen jaar op tv zijn geweest. Daar zit zoveel werk in en liefde.. Je beschrijft dat je trots bent op Bouke , zoals iedereen die hem een lange tijd volgt. Maar ook zeker trots zijn op jezelf wat je allemaal gedaan hebt de afgelopen jaren..
En zo'n Tattoo maakt het helemaal af.

Liefs Stephanie

Margreet De Rooy
6 maanden geleden

Ben jaloers op het feit dat je al die jaren hem hebt mogen en kunnen volgen😉
Stap sinds een jaar in zijn trein met muziek
Maar aan zijn fan zijn ,kleeft geen leeftijd
Ik hoop hem de komende jaren nog te mogen volgen
Heel mooi geschreven

Marietje Ambergen
6 maanden geleden

Oh lieve Irene wat heb jij veel beleefd. Geweldig zeg en dat je er zo mooi over verteld doen zijn fans heel goed denk ik. Ik heb altijd in zijn omgeving gewoond en weet natuurlijk ook wie hij is, heb zijn muziek ook altijd heel mooi gevonden en vind het geweldig dat hij eindelijk loon naar werken mag ontvangen. Zo verdiend en gegund. Hoewel veel fans je persoonlijk kennen ken ik je alleen via deze site en you tube. Maar ik zou willen zeggen blijf zolang je kunt doorgaan met wat je doet. Je bent geweldig en ik geloof, net als Bouke, een oprecht mens. Dank je wel voor alles wat je gedaan hebt, wat je doet en nog gaat doen. Met een lieve groet van mij. Marietje.

Karin Beuk
6 maanden geleden

Irene, wat een mooi geschreven “stukje” weer over Bouke. Je bent een echte schrijfster, daar had je ook je beroep van kunnen maken….
Je hebt al die jaren met hem mee beleefd waardoor hij nu die complete artiest is die hij nu is, die uitzonderlijke stem had hij natuurlijk altijd al.
Dankzij jou een nieuw woord in mijn vocabulaire: trotsig!
Dat je nog maar veel mooie avonturen mag mee beleven met Bouke de komende jaren en blijf erover schrijven, dan kunnen wij daarvan mee genieten!

Ina De Goei
6 maanden geleden

Lieve Irene ik ben nog herstellende van mijn operatie en kan nog niet veel maar ik moest hier even reageren. Wat een ontzettende mooie tattoo heb je laten zetten en ik vind het zo mooi om je verhalen te lezen die je over Bouke schrijft. Vaak zou ik willen dat ik een stukje van jouw reis met hem had kunnen meemaken. Bouke is een schat van een man en staat voor iedereen klaar, althans dat gevoel heb ik. Ik had graag met hem willen spreken gewoon van mens tot mens en hem zien als Bouke en niet als de artiest Bouke en eerlijk gezegd ben ik ook wel een beetje jaloers op jou dat jij al jaren zo dicht bij hem staat. Maar meid wat ben je goed en wat zorg je goed voor ons als fans. Je neemt ons mee in wat je beleeft met Bouke en dat zorgt ervoor dat ik je nooit zal vergeten. Doe Bouke de groeten van mij en ik blijf jullie volgen.

Bianca
6 maanden geleden

Erg leuk om te lezen en coole tattoo!
Ik had je YouTube kanaal al snel gevonden toen ik Bouke eenmaal ontdekt had net voor de Tribute startte. Ook veeeeeeeel te laat, maar soms gebeuren er dingen, zoals ziek worden, Elvis herontdekken en bij Bouke uitkomen en in je herstel onwijs kunnen genieten. Dus het zal wel zo moeten zijn ❣️

Bedankt voor alle video’s en verhalen!

Sue Fanning
6 maanden geleden

Ah dear Irene, it fills my heart with joy to see you write your own story - a continuation of your parallel path with Bouke from the begin. Seeing him grow as a performer and also as a person is so special. There are few indeed who can honestly claim they have been standing by Bouke, continuously from the begin. Thank you so very much for all the work you do, for all the stories, translations, videos! You are a genuine soul with a heart in the right place.
Bless you 🙏🩵🦋
Lieve Sue