Hoi,
Ik ben juf Irene, of Ariel, of Vuureenhoorn. 
Werken met kinderen doe ik al sinds mijn 17e. Ooit begon ik met oppassen en op mijn 20e stapte ik de wereld van de kinderopvang in. 5 jaar lang heb ik gewerkt bij BSO Ratjetoe in Bennekom, waarna ik 2 jaar in Velp heb gewerkt (zie het maar als een tussenstapje naar mijn huidige werkgever).
Op dit moment werk ik al 8 jaar voor de Kikkerkoning in Elst (maakt 15 jaar kinderopvang), waar ik dolgelukkig ben.
4 dagen (maandag t/m donderdag) kun je me vinden op BSO 't Strand en op maandag & donderdag ben ik in de ochtend werkzaam op basisschool de Elstar.
Mijn hart ligt compleet op deze 2 locaties en voel me erg gezegend met de karma die me naar Elst heeft gebracht.
Ik ben dol op kinderen en kinderen zijn dol op mij. Ik hoor bij kinderen en zij horen bij mij. Passie, liefde, gedrevenheid, enthousiasme, vrolijkheid, speelsheid.

Mijn talenten & ambities?
*Sport/Spel (voornamelijk met de 8+ kinderen); hierbij kun je denken aan grote spellen (van bijvoorbeeld televisie die ik zelf vertaal naar de kinderwereld), maar ook kleine tussendoor-spelletjes. Ik kan erg snel schakelen tussen diverse spellen waardoor het voor kinderen uitdagend blijft.
*Green Screen; samen met de kinderen video's en foto's maken in onze Green Screen room.
*Activiteiten bedenken en uitvoeren (zelf meedoen!). Creatief, dat ben ik. Ik verzin de activiteiten graag zelf of improviseer op wat ik zie gebeuren tijdens activiteiten.
Op dit moment ben ik bezig met een *opleiding kinderyoga, waarna ik me ook nog wil gaan verdiepen in *kindercoaching + *kindermeditatie + *kindermassage. Genoeg te ontwikkelen nog!

Op school houd ik me bezig met SEO (Sociaal Emotionele Ontwikkeling), Motoriek, het overnemen van de juffen wanneer zij pauze hebben, helpen bij de werklessen en andere taken die je in een kleuter-unit tegenkomt. Ik werk in 2 kleuter-units; totaal 5 kleuterklassen, wat de diversiteit erg leuk en uitdagend maakt. 


´Een pinguin-mannetje geeft een steentje aan het vrouwtje om te laten zien dat hij haar leuk vindt.´ antwoord: ´Geef dan een Playstation 4 of zo,. Daar heb je toch veel meer aan?´ 

4+

8+

Voor en door kinderen..


Spelletjes die ik uit mijn eigen hoofd gehaald heb. Mag gebruikt worden, maar wel graag met een bronvermelding naar deze website! Er zit veel tijd en creativiteit in mijn verzonnen activiteiten.

´Wat wil jij later worden?´ antwoord: ´Een koalabeer!´


Ik vind berichtjes leuk! Plaats hier dus een gezellige reactie. <3

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.