Hoi,
Ik ben juf Irene, of Ariel, of Vuureenhoorn. 
Werken met kinderen doe ik al sinds mijn 17e. Ooit begon ik met oppassen en op mijn 20e stapte ik de wereld van de kinderopvang in. 
Op dit moment werk ik al 9 jaar voor de Kikkerkoning in Elst (maakt 16 jaar kinderopvang), waar ik dolgelukkig ben.
4 dagen (maandag t/m donderdag) kun je me vinden op BSO 't Strand en op maandag & donderdag ben ik in de ochtend werkzaam op basisschool de Elstar.
Mijn hart ligt compleet op deze 2 locaties en voel me erg gezegend met de karma die me naar Elst heeft gebracht.
Ook ben ik volop bezig me verder te ontwikkelen; Kinderyoga.
Ik ben dol op kinderen en kinderen zijn dol op mij.
Ik hoor bij kinderen en zij horen bij mij.
Passie, liefde, gedrevenheid, enthousiasme, vrolijkheid, speelsheid.

Mijn talenten + wat maakt mij Juf Irene <3

*Sport/Spel (voornamelijk met de 8+ kinderen); hierbij kun je denken aan grote spellen (van bijvoorbeeld televisie die ik zelf vertaal naar de kinderwereld), maar ook kleine tussendoor-spelletjes.
Ik kan erg snel schakelen tussen diverse spellen waardoor het voor kinderen uitdagend blijft.
*Green Screen; samen met de kinderen video's en foto's maken in onze Green Screen room.
*Activiteiten bedenken en uitvoeren (zelf meedoen!). Creatief, dat ben ik.
Ik verzin de activiteiten graag zelf of improviseer op wat ik zie gebeuren tijdens activiteiten.

Liefde, knuffels, speels, empathie, inlevingsvermogen, warmte, zorgzaamheid, creativiteit, enthousiasme, gedrevenheid, fantasie, luisterend oor, kindgericht, lief, humor, met elk kind een grapje/speciaal dingetje, Disney, Western, Rollerdisco, meedoen, verbinding creëren, hart volgen..

Vuureenhoorn Kinderyoga

Met veel plezier en succes heb ik de opleiding Kinderyoga (Helen Purperhart) en de opleiding Meditatie & Mindfulness (Arterre) afgerond en ben nu bezig met Hartfocus & Heartfulness (Arterre).
Ook ben ik op dit moment druk bezig met het ontwerpen van mijn Vuureenhoorn Kinderyoga pagina.
Voor het najaar staan er een aantal verdiepingen in de agenda; Kinderyoga voor ADHD/Autisme, Kinderyoga voor hoogsensitieve kinderen, én een training Dansexpressie
Online kan ik me nog voeden met de verdiepingen; ChakraKinderyoga en Kindermassage.
Ik ben aan het onderzoeken hoe ik invulling wil geven aan alles wat ik te bieden heb aan de kinderen. 

Op de basisschool - Elstar

Op school houd ik me bezig met SEO (Sociaal Emotionele Ontwikkeling), helpen tijdens de werklessen, juffen overnemen wanneer zij pauze hebben en andere taakjes.
Dit alles in de kleuter-unit. Met schatjes van 4, 5, 6 jaar.
Na de zomervakantie ga ik het 5e schooljaar op de Elstar in. 


Sport | Spel | Grote activiteiten | TVspellen

HET PERFECTE PLAATJE

Het Perfecte Plaatje is een superleuk televisie-programma waarin Bekende Nederlanders in de voetsporen van fotografen treden en proberen zoveel mogelijk prachtige foto´s te maken.Elke aflevering zijn er 2 opdrachten waarvoor zij punten krijgen, welke bij elkaar opgeteld worden. De persoon met de minste punten moet de strijd verlaten. Wie is na alle afleveringen de beste fotograaf?Dit heb ik vorige week, samen met mijn 2 ´fietsplein-collega´s´: Michel & Tamara, georganiseerd op de BSO.De kinderen mochten zelf foto´s maken binnen verschillende opdrachten. Heerlijk met elkaar aan de slag; camera of telefoon in de hand, fotopas (perskaart) om de nek en; BE CREATIVE!

Lees meer »

MILJOENENJACHT

Afgelopen week speelde ik op de BSO voor de 2e keer Miljoenenjacht. Een week lang plezier.Samen met m´n collega Michel heb ik dit hele spel ontworpen. Dreamteam wij.Het welbekende televisie-spel in een BSO-jasje gegoten en op een zeer creatieve manier gebracht.Zo hebben we LP-covers goud geschilderd en op elke ´koffer´ een cijfer van 1 t/m 22 gezet. 22 ´koffers´ dus.In iedere koffer zit een LP met daarop een geldbedrag (deze kunnen simpel gehusseld worden).Ook heeft Michel een supertof systeem in elkaar getimmerd waarop bordjes met bedragen omgedraaid kunnen worden, zodat je op elk moment kunt zien welke bedragen er nog in het spel zitten. De volgende keer willen we ook gaan werken met eigen ontworpen cheque´s waarop het gewonnen bedrag gezet kan worden; als een kind/team het bod accepteert, of op het einde van het spel als het kind/team de koffer behouden heeft en mag openen. 

Lees meer »

ROLLERDISCO

Het fietsplein op BSO ´t Strand is écht MIJN plek. De centrale ruimte biedt genoeg mogelijkheden tot het organiseren van grootse activiteiten..Voor de afgelopen periode was ik samen met 2 collega´s aan het brainstormen wat we zouden kunnen gaan doen. De 2 dames gingen van ´dansen´, naar ´Just Dance´, naar ´Disco!´.Dát hoef je mij geen 2x te zeggen; ´als je een disco doet, moet je het meteen goed doen; een ROLLERDISCO!´

Lees meer »

Kleuterspelletjes

8+


Verhaaltjes

Muzikale Vertellingen


Circus

Dieren en kinderenIk vind berichtjes leuk! Plaats hier dus een gezellige reactie. <3

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.