Home » BoukeL8!

Hoi iedereen die Bouke een warm hart toedraagt!
BoukeL8 is verhuisd naar mijn eigen website en heeft alle highlights van de oorspronkelijke website met zich meegenomen (nog in opbouw). 1+1=2. Je kunt hier genieten van nieuwtjes (in de rechterbalk), verhalen, video's, foto's, Tell me your Bouke Story en méér..! Zolang Bouke muziek maakt, blijf je op de BoukeL8-pagina op de hoogte van alles rondom deze fantastische zanger/entertainer.

Wil je weten wanneer Bouke bij jou in de buurt optreedt? Tickets bestellen voor fantastische concerten? Komt Bouke nog op de televisie of de radio? Check de events-pagina door op het plaatje te klikken. 


Wil jij ook jouw Bouke Story vertellen in 'Tell Me Your Bouke Story'? Vul dan even het formulier in. Er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.
Let op: iedereen geeft de pen aan iemand door, dus er wordt overlegd over jouw plaatsje in de verhalenketting.

Bouke leest alle verhalen en is hier ontzettend blij mee.


Lees hier hoe concerten, fanclubdagen en andere bijzondere dingen voor Bouke zijn geweest.
Wat heeft Bouke in een bepaald jaar beleefd? Je leest het in de jaarverslagen.

Met uitgebreide verslagen houd BoukeL8 je op de hoogte van Bouke's belevenissen.

Fanclubdagen & Festivals

Concerten

Bouke in Concert, 2016

Vanavond heeft Bouke wederom laten zien wat voor een rasartiest hij is. Met 39 graden koorts wist hij een spetterend concert neer te zetten, samen met de band Tilt. Hier mag een diepe buiging voor gemaakt worden. Met alle power in zich, zong hij overtuigend vele pareltjes. Eigen songs en covers van o.a. Elvis, Tom Jones, Johnny Cash, en John Lennon.Bouke in Concert; Een avond die elk jaar herhaald wordt en telkens weer één groot feest is. Bouke brengt mensen samen, dit is één ding dat BoukeL8 al vaak benoemd heeft; het publiek van Bouke was al vroeg op de been en kwam in grote getale naar het Hampshire Hotel. Hier zwaaiden mensen vrolijk met tickets voor Bouke in Concert en werd om 17.00 het speciale Bouke buffet opgediend. Er ontstonden leuke gesprekken over Bouke. Overal klonken positieve woorden, iedereen had ontzettend veel zin in het concert.In een telefonisch gesprek met GigantFM had Bouke al verteld dat er een filmploeg van de E.O. aanwezig zou zijn, om een registratie van het concert te maken, welke in een special over de carrière van Bouke te zien zal zijn. Ook verklapte hij alvast wat een ieder kon verwachten van het concert.Iets voor 20.00 stormden de enthousiaste mensen de zaal in en kon de avond écht beginnen. Het bekende introductiefilmpje werd getoond, waarna Bouke aftrapte met 'A Little Less Conversation'.Een knallende start van een concert boordevol heerlijke songs. Bouke bracht;*Eigen klassiekers als; 'Dreamgirl', 'I Cry', 'If you need me', 'Hot Sexy Mama', 'For Always', 'Tonight Baby Tonight' en 'Only A Fool'.*Elvis; 'Such A Night', 'Jailhouse Rock', 'Burning Love', 'Don't be Cruel', 'Suspicious Minds', 'That's Allright Mama' ,'Bossa Nova Baby'.*Tom Jones; 'Sex Bomb', 'It's Not Unusual', 'Delilah', 'Help Yourself', 'Green Green Grass of Home', 'I'll Never Fall in Love Again' en 'I (who have nothing)'.*Nieuwe songs; 'Starting Over (John Lennon)', 'Ring of Fire, 'Folsom Prison Blues', 'Walk the Line (Johnny Cash)', 'Eloise (Barry Ryan)', 'You've got a friend (Carole King)'.Én; 'Proud Mary', 'Blurred Lines', 'Cry to Me', 'Umbrella', 'To Love Somebody'. 

Lees meer »

Viva Las Vegas, 2015

Viva Las Vegas 2015, waanzinnig!De derde editie van deze show mag met recht een groot succes genoemd worden. Bouke, ElvisMatters band, orkest en ballet hebben een fantastisch concert neergezet. Het plezier spatte er vanaf. Stralend. Fabelachtig.Gewapend met een paar nieuwe songs en heerlijke klassiekers van Elvis & Tom Jones, liet Bouke weer zien wat hij allemaal kan met zijn formidabele stem. Véél. In de hal van de eerste verdieping in het Van der Valk Hotel, stond de ElvisMatters stand met mooie merchandise. Dé weg naar de ingang van de Viva Las Vegas zaal.Rond 19.00 kon het publiek haar tafeltje opzoeken. Er stond een cocktailkaart klaar op iedere tafel en er waren promotieboekjes aanwezig voor de komende kerstconcerten. De drankjes en hapjes werden fijn geserveerd, ware luxe. Precies zoals het een Las Vegas feestje betaamt. De show werd geopend met 'Burning Love', welke vloeiend overging in 'Viva Las Vegas'. Bij deze song werd Bouke ondersteund door de prachtige danseressen - gehuld in paarse veren, welke gedurende de avond nog een paar keer terugkwamen om te stralen op het podium. Iets dat, volgens Bouke, vooral de mannen in de zaal erg aangenaam vonden.

Lees meer »

Bouke rocks Elvis, Veldhoven

'Elvis is de grootste legende die ooit geleefd heeft. Er zal nooit meer een grotere legende zijn. Ik probeer de muziek levendig te houden en breng de liedjes. Ik hoop daarmee dat meer mensen Elvis' muziek leren kennen.'Dit waren Bouke's woorden aan het eind van een fenomenaal concert! 

Lees meer »

Bouke rocks Elvis, Oss

Afgelopen vrijdag, 24 april 2015, vond het 'Bouke rocks Elvis' concert plaats in de Lievekamp te Oss. Zoals we van Bouke & ElvisMatters gewend zijn, was dit een spetterende avond!

Lees meer »

Bouke Live in Concert, 2015

Bouke live in Concert, een jaarlijkse traditie. En wat voor één? Dit keer spetterde Bouke op het podium in het Hampshire Hotel te Emmen, met ondersteuning van de band Tilt. Hij bracht prachtige songs. Liedjes van Elvis & Tom Jones, zijn eigen Engelstalige pareltjes én soul (daar waar hij ooit mee begon).

Lees meer »

Jaarverslagen

Overige verslagen


IN THE SPOTLIGHT


The last part of this page is specially for Bouke's foreign fans. We're still working on this part, so be back soon!