Luc D'hondt, 24 maart 2016

Oeps, nooit gedacht dat Jeroen mij hiervoor zou aanspreken. De site BoukeL8 was me tot nu helemaal onbekend, net zoals ik Bouke enkele jaren terug niet kende. Als bezoeker van concerten wilde ik eens een kerstshow van ElvisMatters bijwonen, had het al eens aan me voorbij laten gaan maar deze keer niet. Het was een kerstconcert in Mol en Bouke was de naam van de zanger, nooit van gehoord. Het geheel zat zo goed in elkaar, prachtige show, feeërieke voorstelling, sfeervol en met de prachtige stem van Bouke, pas later bij de volgende concerten van ElvisMatters heb ik ervaren hoe krachtig deze man met zijn stem kan omgaan. Het werd nog mooier bij een concert van Bouke in zijn thuishaven Emmen daar werd het Elvis repertoire niet zo strak gevolgd en had ik nog meer bewondering voor zijn kunnen met covers van Tom Jones, Johnny Cash en John Lennon. Ook bij de wedstrijd "The winner takes it all” liet ik de kans niet voorbij gaan om er bij te zijn samen met andere ElvisMatters leden om voor hem te supporteren en werkelijk ik had de indruk meer zenuwen te hebben dan Bouke zelf, we wilden allen toch zo graag dat Bouke de beste was. Het voelt goed dat de concerten aangevuld worden met nieuw ingestudeerde nummers, als je naar een concert van Bouke gaat voel je net zoals bij wereldsterren het streven naar de perfectie en dat laat zich voelen bij de concertganger. Heel bijzonder hem in ons midden te hebben tijdens de ElvisMatters cruise, hij hoorde er gewoon bij, het was zelfs één van de hoogtepunten tijdens deze reis, zonder zijn optredens was het niet volledig geweest.
We mogen ons gelukkig prijzen, zo een jong en groot talent die ons naar de golden years brengt. Dat de techniek en accommodatie niet onbelangrijk is voor de klank hebben zij die erbij waren in Duisburg kunnen ervaren, door de gebruikte bouwmaterialen in de concertzaal klonk Bouke daar nog beter. Het wordt nu uitkijken naar de show ‘Bouke Rocks Elvis’ in Theater De Lievekamp in Oss, in het bijzonder het duet met Bastiaan Ragas.

Zo, ik geef de pen graag door aan Marc Van Vlierberghe die ik eens hoorde zeggen "Bouke wordt bij elk concert nog beter…''

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.