Lia Wiering, 16 februari 2016

Bedankt Tiny!

Mijn eerste echte optreden van Bouke, was in de zomer van 2005. Samen met mijn vriend Richard, mijn 2e man zoals Bouke hem noemt..haha, hadden we Bouke al eens getroffen op een tentfeest en waren meteen geraakt door zijn prachtige stem! Na het optreden nog even met hem gesproken en toen bleek dat hij ook super aardig is, en alle tijd voor ons nam. En dat is altijd zo gebleven, na ieder optreden probeert hij een praatje te maken en een foto. De foto is toch wel een verhaal apart.....na al die jaren vind ik het nog steeds leuk om even samen op de foto te gaan, ik durf niet te gokken hoeveel ik hier al van heb. Maar op de één of andere manier blijf ik dat leuk vinden, een soort herinnering van het optreden.

Vele optredens hebben we gezien en die waren allemaal even goed. De concerten zijn geweldig, maar ook de kleinere optredens waren bijzonder. Voor mij bijv. het optreden samen met het GGZ koor in Assen, de Elvis dienst in Schoonebeek, en kort geleden de samenwerking met Muziekvereniging Volharding in Barger-Oosterveld. En niet te vergeten de fanclub middagen, altijd héél gezellig! Ik kan me nog een optreden herinneren in een supermarkt in Emmen, tijdens de kerstperiode van 2007, nu zijn er meerdere kerst concerten in 3 verschillende landen....hoe fantastisch is dat!!
Een ander hoogtepunt vond ik The Winner Takes it All. Om hier ook bij aanwezig te zijn en de spanning in de zaal te voelen was helemaal geweldig! Dat Bouke zou winnen stond voor mij vanaf het begin al vast, al waren de andere kandidaten ook erg goed!

Ook de onderlinge vriendschappen die zijn ontstaan onder de fans van Bouke vind ik erg speciaal. Dit geeft iets extra,s aan het bezoeken van de concerten en optredens. 

In die jaren heb ik Bouke zien groeien en vaak denk ik ''Jeetje, kan het nóg beter?!'' Hij is een echte performer geworden en voelt zich thuis op de podia.. mooi om te zien! Ik ben trots op Bouke, voor mij is hij zeker de beste zanger van Nederland, en ik hoop dat hij nog vele mooie dingen gaat beleven waar wij dan weer van kunnen meegenieten!

Bij het Bouke rocks Elvis concert in Oss was ook Bastiaan Ragas aanwezig.
Bastiaan is met De Rode Boksbal betrokken bij de Bouke rocks Elvis concerten, en voor mij een 'bekende' uit de prachtige musical Aida en uit mooie producties zoals bijv; ''Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt'', ''Maar je krijgt er veel voor terug'' en ''Zij is de baas!''.
Daarom is het voor mij een eer de pen door te geven aan Bastiaan Ragas!

Lieve groeten Lia Wiering

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.