Tiny Lammers, 14 februari 2016

In 2004 heb ik Bouke voor het eerst ontmoet en horen zingen. Toen zong hij nog Zeven dagen, zeven nachten en Suzy ik mis je. Wilde daarna nog wel eens meer van hem horen en ben toen lid van de fanclub geworden.
In 2004 kwam toen na een paar singletjes zijn eerste cd uit Bouke 'In mijn hart ben jij bij mij', met hierbij een bonus cd met Engelstalige liedjes. In 2006 de cd 'In alles wat ik doe' en ook dat jaar, 'A song of love' met mooie Engelstalige liedjes, met als bonus een dvd met kerstliedjes.
In al die jaren heb ik heel veel optredens meegemaakt in de hele regio, grote en kleine zalen, feesttenten en buitenpodia. Altijd even een praatje, soms maar even een andere keer weer uitgebreid, zodat zijn vader zei ga je mee met de auto of wil je lopen naar huis!!!! Ook heel veel leuke mensen ontmoet die allemaal van Bouke en zijn muziek houden.
Het is al vaker gezegd, maar de betrokkenheid van Bouke bij het lief en leed van zijn fans is super. CHAPEAU hiervoor.
Voor mij heeft dat ook veel betekend toen ik ziek was.
Altijd weer genieten van zijn uitstraling en zijn steeds weer verrassende optredens. Soms met heel veel kippenvel of met een lach en soms een traan.
In 2016 staan alweer concerten op stapel met de eerste al heel snel. We gaan ervoor om samen nog heel lang te genieten van alle optredens, fanmeetings en concerten.

Liefs xxx Tiny Lammers.
Geef hierbij de pen door aan Lia Wiering.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.