Bastiaan Ragas, 16 februari 2016

Dankjewel, Lia.

Mijn grote helden waren  Tom Jones, Elvis en Dean Martin. Ik was hier eigenlijk altijd de enige in. Vriendjes hielden van de bandjes uit die tijd.
Via ElvisMatters speelde ik met de TCB band, zij hadden me daarvoor gevraagd.
Toen ik Bouke voor de eerste keer hoorde zingen, dacht ik 'wauw, wat een stem!'
Wat ik onwijs leuk vond en vind, is dat we de liefde voor dezelfde muziek delen. Elvis en Tom Jones. De melodieuze crooner nummers uit de jaren 70.
Bouke zag ik af en toe, hier en daar. Het valt me altijd op dat hij zo'n aardige gozer is. Dat is in ons vak best uniek. Het is een bijzondere gozer.
Hij maakt waanzinnig mooie schilderijen. Ik geloofde het eerst niet, dacht dat hij een grapje maakte. Het vertelt veel over wie hij is. Bouke heeft een enorme fantasie en is echt een artiest. De kracht van zijn stem is ongelooflijk, écht ongelooflijk. Daarbij is hij een hele toffe peer. Die combinatie is ontzettend leuk.
We bellen en spreken elkaar af en toe. Soms probeer ik hem te helpen met een advies.
Ik heb Bouke leren kennen via Michel, van ElvisMatters. We hebben het vaak over Bouke, over hoe het gaat en waar ze mee bezig zijn. Het is belangrijk om te werken met mensen die aardig zijn. Mensen met wie je werkt moeten niet alleen aardig zijn, maar ook iets kunnen. Die combinatie is bijzonder. Bij Bouke en Michel is dit zo. Het zijn toffe, aardige en goede mensen. Het organisatietalent van Michel is fantastisch en dat zangtalent van Bouke is enorm!
Bouke is uniek. Zijn talent is net zo groot als zijn persoonlijkheid. Hij doet zijn ding, hoe hij het wil.
Dan is het ook eigen en wordt het gewaardeerd.

Tijdens het aankomende Bouke rocks Elvis concert (op 26 maart in de Lievekamp te Oss), dat ik met De Rode Boksbal in samenwerking met ElvisMatters produceer, zingen Bouke en ik een duet. Misschien zelfs nog wel wat meer.

Omdat ik Bouke door hem heb leren kennen, geef ik de pen aan Michel van Erp.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.