Linda Berckvens, 21 januari 2016

Dank je wel Sonja voor de pen.
Het is voor mij een eer om over Bouke te schrijven.

In tegenstelling tot de Nederlanders, ken ik Bouke niet van tv programma’s zoals "Waar is Elvis” of "The winner takes it all”. Wij kunnen die zenders niet ontvangen. Wij Belgen hadden dus een achterstand. Maar toen Peter en Michel, Bouke lieten optreden met de Elvismattersband ,was die achterstand zo weggewerkt. Doordat Bouke qua stem en uitstraling heel dicht bij Elvis komt vielen wij direct voor hem. Hij was de beste vertolker van Elvissongs die wij al gezien hadden, en wij hadden er al veel gezien.
Doordat mijn kinderen en kleinkinderen altijd mee naar de kerstshow mogen, leerden zij hem ook kennen. Hij had op hun het zelfde effect als op mij. Gewoonweg WOW. Zeker voor mijn kleindochter Jolien, 13 jaar en stapelgek op Bouke. Hij is haar grote held. Na verschillende keren mee te zijn geweest naar shows heeft Peter haar uitgeroepen tot "Boukes kleinste grootste fan”. Ze is er zo trots op om die titel te mogen dragen. Voor elke show heeft ze zoveel zenuwen al van ’s morgens vroeg tot de show begint. Ze is soms zo blij als hij opkomt dat ze er van moet wenen.
Haar grootste droom heeft Bouke waar gemaakt op de kerstshow in Duitsland waar ze mee heeft mogen zingen op het podium. Met haar familie zegt ze want ze is op haar gemak bij de hele Elvismattersband .
Ook mijn andere kleindochter Yarlin, 13 jaar vindt de muziek van Bouke kei goed. Ze is echter meer verlegen en door haar gemoedstoestand durft ze met Bouke niet op de foto maar ooit lukt het wel.
Op de bijgevoegde foto staat links Yarlin, in het midden ik en rechts Jolien. Samen dwepen ze met dezelfde muziek als hun Moeke (oma). Bouke brengt generaties dichter bij elkaar wat kan een mens nog meer wensen. Ik zelf hoef niet persé elke keer met Bouke op de foto. Ik geniet ervan om stilletjes te gaan zitten kijken in de buurt van de wachtende rij fans. Zie dan hoe Bouke tijd neemt en tegen iedereen een lief woord zegt, of een handtekening geeft en straalt als hij mee op de foto gaat. Tot ons Jolien aan de beurt is en gezellig haar babbeltje doet, mee op de foto gaat nog een afscheidskus geeft en overgelukkig in de auto kruipt en terwijl wij stilletjes vertrekken al vraagt wanneer is de volgende keer. Dan zijn wij allemaal gelukkig. Want een optreden van Bouke is bij ons altijd een familie uitstap. Ik breng altijd 2of 3 zussen mee, 1 schoonbroer (zwager) 1of 2 dochters en 2 of 4 kleinkinderen. En Bouke stelt heel de familie tevreden. Dank je wel Bouke voor al die mooie momenten. Optredens, cruise, Amerika reizen en al wat nog gaat komen. Soms vraag ik mij af of je wel beseft hoeveel mensen jij gelukkig maakt. Niet iedereen heeft het in zich om dat te kunnen maar jij zeker wel.

Ik geef de pen graag door aan Marion Bruurs. Ze is zo een beetje mijn zielsverwant, wij denken altijd hetzelfde. Zij heeft zeker ook veel te vertellen over Bouke. Dus Marion doe uw best. Bouke de groetjes vanuit België en dikke kus van ons allemaal. Linda, Jolien, Yarlin en de hele familie xxx

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.