Sonja Celen, 18 januari 2016

Thanks Marina for the pen.

Ik zag Bouke voor het eerst toen ik samen met Peter een opname bekeek van ”waar is Elvis” bij Michel thuis. Wat een stem! Wat een performer! Ik hoorde Peter vragen: "Kunnen we met hem in contact komen?”
Het was het begin van een mooi avontuur dat ons prachtige concerten bezorgde, een reis naar Memphis en een cruise op de Middellandse Zee.
Bouke is een perfectionist op gebied van zijn muziek. Op repetities wordt een nummer soms tientallen keren opnieuw ingezet tot het precies is zoals hij het wil. Naast het podium kan hij iedereen urenlang vermaken met zijn grappen en zijn gitaar. Altijd blijgezind, altijd beleefd, altijd correct en altijd bereid tot een goed gesprek.
Tot vorig jaar ging ik steeds met Peter naar Bouke toe. Peter was een enorme fan van Bouke de entertainer maar ook van de mens Bouke. Na een optreden gaf Peter altijd een eerlijke feedback aan Bouke wat Bouke heel erg apprecieerde. Persoonlijk heb ik de mens Bouke beter leren kennen na het overlijden van Peter. Zijn vriendelijkheid, zijn medeleven, zijn betrokkenheid, zijn eerlijkheid, zijn manier om Peter steeds in zijn optredens te herdenken, …. Ik ben FAN!

Ik geef mijn pen door aan  Linda Berckvens.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.