Marion Bruurs, 22 januari 2016

 

Bedankt Linda voor de pen.

Ik heb Bouke voor het eerst op tv gezien in 2009 in het programma Waar is Elvis. Wij (mijn man Franck en ik) hebben de finale met spanning gevolgd. Onze favoriet was al meteen Bouke. En hij won hem met verve.
Een paar jaar later in 2012 zijn wij met de Elvis fanclub ElvisMatters mee gegaan naar Amerika. Ik heb daar het concert op Graceland mee mogen maken en was meteen verkocht. Wat een stem en een optreden geweldig. Hij kreeg heel de tent plat. Ook het privéoptreden in Beale Street voor het reisgezelschap was adembenemend.
Nadien toen we thuiskwamen van deze reis ben ik meteen lid geworden van de Bouke fanclub.
Eerst ging mijn man samen met een kameraad naar de festiviteiten van ElvisMatters. Sinds dat Bouke regelmatig optreedt met de ElvisMattersband ben ik altijd meegegaan. Hij is Elvis fan ik ben Bouke fan.
Diverse keren heb ik hem na een optreden gesproken en hij neemt altijd tijd voor zijn fans. Hij blijft lekker nuchter en gewoon.
Toen ik een paar jaar geleden een hele moeilijke tijd doormaakte in privé sferen, heeft de muziek van Bouke mij heel veel steun gegeven. Zoveel dat ik het hoofdstuk wilde afsluiten met een herinnering aan die tijd, niet omdat het een mooie tijd was maar omdat ik daar goed doorheen ben gekomen. Ik heb er niet echt lang over na hoeven denken en een tatoeage van Bouke laten zetten op mijn rechter bovenarm. Bouke forever.
Ik hoop dat wij nog lang kunnen genieten van concerten en optredens van Bouke.

Ik wil de pen doorgeven aan Purdey van Dessel.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.