2016

Het jaar is bijna ten einde. Dit betekent; een jaaroverzicht van Bouke's 2016. Het was weer een fantastisch, muzikaal jaar voor Bouke, met vele hoogtepunten. De absolute klapper was natuurlijk de release van zijn nieuwe single 'Come a little bit Closer'. Een song waar hij lang aan heeft gewerkt en waar ontzettend veel energie in is gestoken, om het precies zo te krijgen zoals BOUKE dat voor ogen had. Bij zijn nieuwe single bedacht Bouke helemaal zelf een eigen videoclip, waarvan hij het volledige script tekende. Alles moest gaan zoals hij dit in zijn hoofd had zitten. 100 % Bouke!

Maar Bouke heeft nog veel meer beleefd dan de onvergetelijke release (waar later in dit verslag op terug gekomen wordt) van zijn 'Come a little bit Closer'.

Op 8 januari stond hij in de Muzeval, tussen een viertal Emmenaren die allen iets bijzonders hadden gedaan, omdat hij genomineerd was voor Emmenaar van het jaar. Helaas is hij dit niet geworden, maar Bouke had toch een leuke avond!

Februari stond in teken van Bouke's jaarlijkse live concert, in zijn hometown Emmen. Een traditioneel feestje dat telkens weer schitterend is. Bouke bracht eigen songs, klassiekers van bv. Elvis & Tom Jones en meer fijne songs zoals 'Cry To Me'.

26 maart werd Bouke rocks Elvis wederom in de herhaling gedaan. Dit keer was erg speciaal, want Bastiaan Ragas hield zich niet alleen bezig met de organisatie van het concert, maar kwam ook 2 duetten met Bouke zingen. 1 van de songs die Bouke & Bastiaan samen brachten was 'You've got a friend', welke precies uitstraalde wat er gezongen werd. Een mooie vriendschap waar ook over te lezen valt in Bastiaan's Tell Me Your Bouke Story.

Een paar weken later kon het publiek weer genieten van een prachtig concert. Speciaal voor de moeders was het moederdagconcert Mama Likes The Roses in het leven geroepen door ElvisMatters. Een heerlijke show met weer nieuwe elementen. Zo kwam Bouke de vrouwen verrassen met rozen, welke hij op allerlei creatieve manieren weggaf.

In de zomer heeft Bouke een flink aantal zomerfeestjes aangedaan, waar hij swingende Rock 'n Roll bracht. Ook kondigde hij zijn nieuw te verschijnen single aan.

16 augustus is een bijzondere datum voor Elvis fans en dit liet RTV Utrecht niet onopgemerkt voorbij gaan. Er werd een speciale Elvis dag georganiseerd waarop Bouke te gast was in het radioprogramma. Hier speelde hij een aantal songs, samen met Merijn en Rolf. Tussendoor was het één groot feest in een lounge naast de studio. Bouke & Rolf ontketenden een ware jamsessie, welke nooit vergeten zal worden. Over memories gesproken..

Een paar weken later maakte Bouke de titel van zijn nieuwe single bekend; 'Come a little bit Closer'. Het publiek werd nog nieuwsgieriger dan het al was. Gauw zou blijken dat de release en presentatie van de single zouden plaatsvinden tijdens de Viva Las Vegas show in Eindhoven, op 17 september.

Wat was dat een feest! On-ver-ge-te-lijk! Het woord goosebumps staat nog niet geschreven in dit verhaal, dus bij deze; GOOSEBUMPS!
Alvorens Bouke zijn nieuwe single bracht, werd de videoclip op groot scherm vertoond.
Het feestje werd later die avond nog eens over gedaan, Bouke zong het lied een 2e keer.
De hele show was overigens fantastisch, zoals elk jaar. Genieten van mooie muziek en een verrukkelijke 'Love me Tender' cocktail.

Bouke had een speciale wens dit jaar; spelen voor eigen publiek, in een nieuw theater in Emmen; het ATLAS theater.
Zijn wens ging 2 keer in vervulling. De eerste keer was tijdens de opening van het theater. Hier mocht hij spelen met de ElvisMatters band en met Bloei! Emmen.

Bouke heeft nog meer 'eerste' momenten achter zijn naam kunnen schrijven. Radio Loco en RTV Emmen maakten de nieuwe naam; ZO34, van hun omroep bekend en Bouke mocht precies na de bekendmaking live 'Come a little bit Closer' ten gehore brengen op de radio.

The most wonderful time of the year! Dit jaar heeft Bouke weer 3 magische kerstconcerten gegeven in Bredene, Veldhoven en Emmen. Tussendoor deed hij een fijn akoestisch optreden in de kerk te Barger-Oosterveld, alwaar hij o.a. 'I Believe' bracht.

Natuurlijk heeft Bouke ook vele radio en televisiebezoekjes mogen doen ter promotie van 'Come a little bit Closer'. Het één nog leuker dan het ander. Dit belooft wat voor maart 2017, wanneer zijn nieuwe album uitkomt.
Bouke blijft zijn shows vernieuwen, wat betekent dat er telkens weer nieuwe pareltjes op de setlist geschreven worden. Dit jaar waren het songs als; 'You've got a friend', 'Love Me Tender', 'Mama Liked The Roses', 'Let It Be Me', 'There's A Fire Down Below', 'Fire', 'Eloise' en 'Hallelujah'.

 

 

2017 is gonna be a blast voor Bouke. Aanvankelijk zou hij zijn muzikale jaar openen met de jaarlijkse fanclubmiddag, maar vandaag werd bekend dat hij al op 6 januari een optreden mag verzorgen, in het ATLAS Theater tijdens de nieuwjaarsborrel.
Voor februari staan er 2 concerten in de agenda; zijn Home Town Concert in Emmen en Bouke rocks Elvis in Lokeren.
Alle informatie is te vinden in de agenda.
In maart wordt Bouke's nieuwe album verwacht. Spannend! Het belooft een schitterende verzameling te worden van heerlijke 100% Bouke liedjes.

BoukeL8 houdt je ook in 2017 weer op de hoogte van alles rondom Bouke. Have a happy newyear!

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
een maand geleden

In 2015 (vorig jaar) nog naar het kerstconcert in Stadskanaal geweest en in 2016 het kerstconcert in het Atlastheater in Emmen. Wat je zegt: waanzinnig. En dan dat licht en geluid, weergaloos. Volgend jaar nodigen we vrienden uit en dat wordt dan onze traditie. Heerlijk. En wat een heerlijk nummer: Come a little bit closer."
Fijn verslag weer Irene.
Fijn verslag weer Irene