2015

Bouke heeft een fantastisch 2015 beleefd met vele hoogtepunten. Een overzicht van zijn onvergetelijke jaar lees je hier.. op www.boukeL8.nl !

Het jaar begon voor Bouke spetterend, met een prachtige performance tijdens het Staatsloterij Oudejaarsfeest. Één van de prijzen die Bouke won met The Winner Takes It All was dit optreden, op een bomvol plein, in Den Haag. Bouke zong iedereen met 'Suspicious Minds' het nieuwe jaar in.

 

Het eerste concert dat plaatsvond in 2015 was 'Elvis 80' in Mol, op 8 januari - de verjaardag van Elvis.
Een waanzinnig concert met een zéér bijzondere sfeer. Iedereen voelde hetzelfde en was écht 'samen'. Het is dan ook niet gek dat er naderhand nog heel lang nagebabbeld werd onder het genot van een lekker drankje. Bouke mocht tijdens dit concert overigens voor de tweede keer op een gitaar van Elvis spelen.

Afspeellijst

Bouke stond voor de tweede keer op de Huishoudbeurs in Amsterdam - 23 februari. Tijdens dit event, met vooral vrouwelijk publiek, gaf Bouke 2 mooie optredens.

 

Op 28 februari trok Bouke's publiek massaal naar Emmen voor zijn jaarlijkse live concert. Een waanzinnige avond waarop Bouke fijne, eigen klassiekers bracht, afgewisseld met heerlijke covers van o.a. Elvis Presley en Tom Jones. Ook zong hij voor het eerst 'Cry to Me', een schot in de roos!
Een bijzonder feitje; een groot deel van het publiek was overdag al aanwezig in het hotel en beleefde een gezellig samenzijn, alvorens de schitterende show startte.

Afspeellijst


Het 2e concert dat Bouke gaf in samenwerking met ElvisMatters was Bouke rocks Elvis. Een succesformule die inmiddels meerdere malen herhaald is. Gewapend met een aantal nieuwe pareltjes en al bekende songs, bezorgden Bouke & ElvisMatters band het publiek op 24 april een fantastische avond. Één die later dit jaar nog eens overgedaan werd in Veldhoven.

Afspeellijst

 

Televisiepromotie is altijd goed voor een artiest en dus zong Bouke in Nederland Muziekland. Erg plezierig overigens, met een live band. In tegenstelling tot diverse andere programma's waarin zelfs geplaybackt wordt. De opname vond plaats op 11 mei en is later uitgezonden.


De Schalm in Veldhoven is, na alle concerten die Bouke daar gedaan heeft, een vertrouwde gelegenheid. 26 juni werd hier Bouke rocks Elvis nog een keer, heel fijn, overgedaan. Met wederom een aantal nieuwe pareltjes op de setlijst.

Afspeellijst

Naast Bouke rocks Elvis ging Viva Las Vegas in 2015 in de herhaling. Het Van der Valk Hotel in Eindhoven zat op 19 september bomvol met gasten die deze avond genoten van een waanzinnige show in Las Vegas stijl. Anders dan in rijtjes in een theater, zat het publiek aan grote, ronde tafels. Dé ultieme Las Vegas sfeer.

Afspeellijst

 

Het Viva Las Vegas concert was een aangenaam voorafje aan de ElvisMatters Cruise. 1 oktober reisde het ElvisMatters gezelschap af naar Barcelona, alwaar op 2 oktober de MSC Fantasia uitvaarde. Bouke vormde de muzikale omlijsting van deze onvergetelijke reis. Samen met de ElvisMatters band gaf hij 2 grandioze concerten. Op woensdag 7 oktober vond in het grote theater van het schip Bouke rocks Elvis plaats. Dit concert was toegankelijk voor ie-de-reen aan boord, waardoor het publiek zeer internationaal was. Een dag later, 8 oktober, werd er een intiem concert gegeven, speciaal voor de reizigers van ElvisMatters; Bouke Unplugged. Een bijzonder concert, waar een ieder ook enorm van genoot.

 Het grootste kippenvel-moment van 2015 was tijdens het Bouke rocks Elvis concert op de MSC Fantasia. Toen Bouke An American Trilogy bracht, zwaaide een stel Engelsen met Amerikaanse vlaggen waarop Elvis afgebeeld staat. Één van de vlaggen werd door Bouke naar voren geroepen, waarna hij deze omsloeg en door zijn knieën ging om Elvis te eren. Een enorm gedenkwaardig moment. Een moment waar nog vaak aan terug gedacht wordt door iedereen die hiervan getuige was. Een gebeurtenis die aanwezigen kippenvel en traantjes bezorgde.

Afspeellijst Bouke rocks Elvis
Afspeellijst Bouke Unplugged

 

Een maand later (8 november) vierde Bouke zijn jaarlijkse fanclubmiddag. Een middag waarop iedereen samenkomt om een passie, liefde, interesse te delen. Tijdens de fanclubmiddag zingt Bouke 2 sets en is er een ware Bouke Bingo. De middag wordt afgesloten met een signeer/fotosessie met Bouke. Een traditioneel uitje voor iedereen die Bouke een warm hart toedraagt.

Afspeellijst

 

Bouke sloot zijn jaar, traditioneel, af met magische kerstconcerten. Dit jaar maar liefst 4, in alle uithoeken.. Bredene (België) 11 december, Duisburg (Duitsland) 12 december, Stadskanaal 13 december en Veldhoven 20 december. Een betere manier om je kerst te beginnen is er niet. Ook dit keer was de reeks zo succesvol dat er gewoon weer een nieuwe volgt in 2016.

Afspeellijst

 

Natuurlijk heeft Bouke veel opgetreden in café's, tijdens zomerfeestjes, in muzikale programma's & op privéfeestjes én heeft hij diverse interviews gegeven bij radiostations en televisieprogramma's. TV Oranje maakte zelfs een Special rondom hem.

_____________________________________________________
2015 kende ook verdriet. Wij moesten afscheid nemen van een héél bijzondere, geliefde man. Peter Verbruggen; dé bedenker, oprichter en voorzitter van ElvisMatters. Een man die een groot voorbeeld was voor Bouke, maar vooral een vriend. We zullen hem nóóit vergeten. Bouke heeft, sinds het overlijden van Peter op 15 maart, bij ieder concert een eervolle ode aan hem gebracht. 
*Sweet Memories*


_____________________________________________________

Een onvergetelijk jaar voor Bouke, op meerdere fronten. Wij danken hem; Bouke is een rasartiest met het hart op de juiste plek. De beste zanger van Nederland (en omstreken) én een uniek persoon; op en naast het podium!
De beste verwoording van wie Bouke is, kwam na de ElvisMatters cruise; 'Talented Keeper of the Flame'.

Een omschrijving die op meerdere manieren opgevat kan worden om Bouke te typeren.

Iedereen die heeft meegewerkt aan dit prachtige 2015; bedankt! Bouke, Roelofs Entertainment, ElvisMatters, publiek, fans.. Iedereen!

2016 belooft wederom een knap staaltje muzikaliteit te worden met Bouke. Er staan al diverse concerten en optredens in de Agenda, maar er komt nog veel meer aan!
BoukeL8 houdt je ten alle tijde op de hoogte van de nieuwtjes rondom Bouke. Houd de site dus goed in de gaten!

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

We mochten Bouke zien tijdens zijn hometownsconcert in Emmen, het tentoptreden in Musselkanaal en natuurlijk de fanclubdag. Voor ons ook een waanzinnig Bouke jaar. Mooi verslag weer Irene.