2014

Bouke heeft weer een enerverend jaar achter de rug. Een jaar vol met prachtige concerten en mooie momenten.

Nog geen 24 uur na de jaarwisseling stond Bouke op een nieuwsjaarfeest in Oss. Een fijne manier om het nieuwe jaar in te luiden, op een plek waar iedereen ontzettend enthousiast over hem is.

 

In februari mocht Bouke voor het eerst optreden tijdens de HuisHoudBeurs in Amsterdam. Aldaar gaf hij 2 optredens. 2 totaal verschillende optredens. Het ene voor een goed gezelschap, op een waanzinnig podium met zijn foto groot geprojecteerd achter hem, het ander voor nauwelijks gezelschap. Natuurlijk maakt hij er altijd een feestje van!

 

Ook stond de 'Viva Las Vegas Show' (dit keer in plaats van een jaarlijks Bouke Live Concert) op het programma. Traditioneel in het Hampshire Hotel te Emmen. Het was een fantastische avond, waarop iedereen in vorm was. Bouke liet zien dat hij nog steeds een prettig stukje gitaar kan spelen.

 

Op 1 mei vond 'Bouke Live' plaats in De Kuub te Turnhout. Een geweldig concert!


Eind mei bracht Bouke voor het eerst zijn single 'Dreamgirl'. Dit deed hij in Talk of the Town in Doetinchem. 2 keer zong hij zijn eigen geschreven song. Een lied waar hij meer dan een jaar aan gewerkt had.

 

Eind juni had Bouke weer een optreden in België. Dit keer tijdens 'Zonhoven trapt door'. Iets dat we ook niet gauw zullen vergeten. Nederland had nét 30 seconden de wedstrijd tegen Mexico (WK) gewonnen en Bouke trapte zijn optreden af. Een heugelijk moment, vooral voor de Nederlanders aldaar.

 

September was voor Bouke een bomvolle maand. Met Turnhout on Stage, Parkfestival Coevorden én wederom een Viva Las Vegas Show. Allen geweldige avonden met ieder zijn charme.

 

Uiteraard vierde Bouke op 25 september zijn verjaardag.

 

In oktober werd bekend dat Bouke volgend jaar in oktober met ElvisMatters mee zal gaan op cruise. Iets waar heel veel mensen ontzettend naar uitkijken.

 

Meer nieuws kwam er in november. Bouke zou deel gaan nemen aan het programma 'The Winner Takes It All'. En we weten allemaal wat dit heeft gebracht. 

 

De jaarlijkse fanclubdag was ook weer een groot feest. Traditioneel. Gezelligheid. Ieder jaar weer nét ietsje beter dan het voorgaande jaar.

 

 

Op 29 november kon Bouke zich gaan laten zien aan een groter publiek. Hij deed mee aan The Winner Takes It All. Zeer overtuigend won hij de show en stond daarmee in de finale van dit televisieprogramma.

 

Na Bouke's prachtige vertoning werd zijn nieuwe single, een ballad, 'For Always' gelanceerd. Een zeer goede timing. Hier kreeg hij veel positieve reacties op. Het is dan ook een pareltje. Bijhorend een waanzinnig mooie videoclip. 

Voordat Bouke de strijd nog één keer aan ging, in de finale van The Winner Takes It All, waren er de jaarlijkse Kerstconcerten. Dit keer maar liefst 4! Sfeervol, magisch, subliem.

 

Tijdens de Kerstconcerten bracht Bouke zijn nieuwste single 'For Always'.

De finale van The Winner Takes It All. Toppunt van spannend. Bouke won de show net zo overtuigend als hij op 29 november gedaan had. De studio zat bomvol, het merendeel van de gasten kwam voor Bouke. Dit werd al snel duidelijk. Een enerverende avond, die niet snel vergeten zal worden. Wat zijn we trots! Ontzettend trots!


Bouke mag zijn jaar, dankzij de winst van The Winner Takes It All, gaan afsluiten op het Staatsloterij Oudejaarsfeest. Dit vindt plaats in Den Haag op 31 december.

 

Naast genoemde gebeurtenissen heeft Bouke uiteraard vele reguliere optredens gehad door het land. Openbare optredens en privé feesten. In de zomer heeft hij bijvoorbeeld weer op C'est La Vie gestaan, een traditie.

 

Een geweldig jaar voor Bouke. En 2015 heeft alweer heel wat mooie dingen in petto. Concerten & de cruise!

 

Eerste dank gaat natuurlijk uit naar Bouke zelf, hij maakt het allemaal waar. Maar ook een ieder die dit alles mogelijk heeft gemaakt. Evenals de fans die er altijd weer voor Bouke zijn. Zónder hen zou hij het niet kunnen doen.

Dank!

 

Op naar een spetterend 2015! Happy NewYear!

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

We waren aanwezig bij de Las Vegas show in Emmen, de fanclubdag (onze 1e) en de wedstrijd The Winner Takes It All, waar ik de longen uit mijn lijf heb geschreeuwd. Prachtig dat wij beiden Bouke zo goed vinden en af en toe van zijn mooie stem en performance mogen genieten.