2013

Het muzikale 2013 voor Bouke, was érg succesvol! Dat verdient weer een jaarverslag.

Het jaar begon voor Bouke al goed, met op 13 januari de Aloha-dag van ElvisMatters, alwaar hij maar liefst 2 concerten gaf, achtereenvolgend. Het welbekende Aloha-concert zoals Elvis dit ooit deed en 'Back to Vegas'. Een mooie dag, met een prachtige muzikale omlijsting van Bouke in de avond. De hele avond is gefilmd en staat in losse filmpjes, maar ook volledig op youtube.

 

In februari werd Bouke's 10 jarig Jubileum als zanger gevierd met zijn 10 jarig Jubileum-concert. Hier bracht hij al zijn klassiekertjes ten gehore, samen met de pareltjes van Elvis en Tom Jones. Een bijzondere avond voor Bouke en iedereen die hem een warm hart toedraagt. 

 

Bouke deed het ook in 2013 weer goed bij onze zuiderburen. In april mocht hij een optreden geven bij de Oldtimerbeurs in Hoogstraten-Meer. Hier stond hij te stralen tussen stoere oldtimers en hippe 50's spullen, met een heel enthousiast publiek.

 

Naast alle zomerse optredens, waarvan er een paar jaarlijks terugkeren (Ces't La Vie), was 2013 het jaar waarin Bouke voor het eerst samen met de ElvisMatters band op festivals stond. Retropop (1 juni) in Emmen en het Kaaipotfestival (30 augustus) in Turnhout België.

Beiden waren een groot succes. Op Retropop stond Bouke voor zijn 'eigen' publiek en op 't Kaaipotfestival voor uitzinnige belgen. Lyrisch. Dit mogen ook zeker 2 hoogtepunten van 2013 genoemd worden. Met deze festivals is maar weer eens bewezen dat Bouke een prachtige combinatie vormt met de ElvisMatters band. Vrijwel meteen na het Kaaipotfestival werd bekend dat hij in 2014 gewoon weer terug mag komen!

 

In augustus bracht Bouke voor het eerst 'Als jij naar me lacht', tijdens Nederland Muziekland in Ede. Dit liedje werd erg goed ontvangen en Bouke kreeg zelfs complimenten van een paar bekende collega's. Het liedje, dat in het Nederlands en Engels opgenomen is; 'Smile' kwam vervolgens in september officieel uit. 'Smile' is een cover van Charlie Chaplin. De vraag naar een Nederlandstalig nummer was er, dus is er besloten dit nummer twee-talig uit te brengen.

 

25 september vierde Bouke natuurlijk zijn verjaardag


Bouke rocks Elvis
. 28 september. Wederom de viering van een 10 jarig Jubileum. Dit keer die van ElvisMatters. Met een waanzinnig concert, werd dit op een waardige manier gevierd. Bouke gehuld in zijn magische witte pak, de mooiste songs, in samenwerking met ElvisMatters band en een orkest.

Van dit concert zijn professionele opnames gemaakt, die nu nog altijd besteld kunnen worden; Bouke rocks Elvis dvd/cd

 

De jaarlijkse fanclubdag werd weer gevierd. En wat was het gezellig. Precies volgens de traditie; 2 keer optreden, een ware Bouke-Bingo én een signeer/fotosessie. Bijzondere momenten & humor. 

 

Het mooie jaar werd afgesloten met maar liefst 3 Kerstconcerten. Groningen (15 dec),  Mol (21 dec) en Veldhoven (22 dec). In Mol en Veldhoven werden Bouke en ElvisMatters band bijgestaan door The Sweet Inspirations, die weer net als in 2012 over waren gekomen vanuit Amerika. 

 

2013. Een jaar met een aantal hoogtepunten. Opdat 2014 maar weer net zo fijn en succesvol mag zijn als het voorgaande jaar. Met dank aan Bouke, Jochem (en de rest van zijn familie), Roelofs Entertainment, ElvisMatters en ieder ander die heeft gedeeld in deze mooie gebeurtenissen. Niet op de laatste plaats uiteraard Bouke's fans, die er bij elk optreden weer voor hem zijn.

 

BoukeL8 houdt je ook in 2014 weer op de hoogte van alles rondom Bouke!

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Mijn 1e officiële kennismaking met Bouke, het 10-jarig jubileumconcert in Emmen en later dat jaar Retropop. Magisch was dat. Ik kreeg echt hetzelfde gevoel als toen ik Aloa from Hawaii op tv zag. Wat een mega ster is Bouke.