RETROpop 2018

5 jaar na Bouke's festivaldebuut, stond hij afgelopen 9 juni, samen met zijn band, weer op Retropop. Het gezellige festival werd dit jaar 2 dagen gevierd en Bouke was op zaterdag te gast.

Een zonovergoten terrein aan de Rietplas in Emmen was de perfecte locatie voor een geweldig feest. Overal vrolijke kraampjes, een reuzenrad en verschillende podia, het sfeertje was fijn.
Bouke mocht schitteren op de tributestage. Hier zou hij het publiek laten horen hoe fantastisch hij de muziek van Elvis levend houdt en wat een sublieme zanger/entertainer hij is.

Tijdens de soundcheck kwamen hier en daar al wat mensen de tent binnen druppelen. Nieuwsgierig naar wat zou gaan komen.

Bouke en band hebben de tent op z'n kop gezet, hoor. Een tent die overigens compleet gevuld was met laaiend enthousiast publiek. Een deel van het publiek stond zelfs buiten de tent vrolijk mee te zingen en dansen. 

De festivalgangers werden getrakteerd op vele Elvis klassiekers, waaronder; 'Polk Salad Annie', 'See See Rider', 'My Boy', 'Hurt', 'You've lost that loving feeling', 'Burning Love', 'A Little Less Conversation', 'I Got A Woman', 'My Boy' en 'Big Boss Man'.

Maar ook 'Crazy little thing called love' en 'Great Balls of Fire' werden spontaan gebracht.
Bij 'Suspicious Minds' werd het publiek dat al lyrisch was nóg wilder. Meerdere ovaties volgden.
Het optreden werd afgesloten met 'Can't help falling in love'.

 

Dat het optreden in de smaak viel, bleek uit de reacties naderhand. ''Volgend jaar weer, maar dan op de Mainstage!'' was 1 van de reacties die Bouke mocht ontvangen.
Dit zijn dé optredens die Bouke verdient, met band en heerlijk publiek op een groots festival. Iets anders dan een theaterconcert, maar net zo geweldig. Op naar meer..

 

Bouke's volgende optreden met band staat gepland op 13 juli, in het openluchttheater in Soest. Hier wordt een Bouke rocks Elvis concert gegeven. Tickets zijn nog steeds te bestellen: klik hier.

 

Video's RETROPOP (let op; video's uit meerdere concerten van 2018)

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Ik was er niet bij dit jaar want ik heb eigenlijk niemand die met mij mee wil. TE veel staan en TE lang wachten. Helaas.