Yesterdayland 2018

Op zondag 26 augustus werd voor de 2e keer Yesterdayland gevierd. Het tofste retrofestival van het jaar, in Bobbejaanland (België).
De hele dag konden bezoekers genieten van de gezelligste 50's, 60's en 70's muziek, een retro village, dans en lekker eten/drinken.
Omdat Bouke vorig jaar behoorlijk in de smaak viel, werd hij dit jaar weer samen met zijn band uitgenodigd om op te komen treden tijdens deze heerlijke dag.
Net als vorig jaar een zonovergoten dag, totdat nét voor de show van start ging de eerste druppeltjes vielen. Máár dit kon de pret niet drukken..

Het 60's podium stond ook dit jaar op het gezellige plein middenin het park. De monorail kwam voortdurend voorbij rijden. Erg leuk, podia tussen de vele attracties die het park rijk is.
Rond 20.00u ging het optreden van start. Het plein stond inmiddels bomvol nieuwsgierig publiek.

Gewapend met een fijne setlist Elvis klassiekers, maakte Bouke er met zijn band een mooie show van. 
'See See Rider', 'Burning Love', 'Polk Salad Annie', 'One Night With You', 'All Shook Up', 'In the Ghetto', 'You've lost that loving feeling', 'Jailhouse Rock', 'Baby What You Want Me To Do', 'That's Allright Mama', 'Little Sister', 'Johnny B. Goode'.. Deze classics kwamen allemaal weer voorbij.
De telefoonlichtjes hadden tijdens het vorige concert gezorgd voor kippenvel momenten, dus werd dit op Yesterdayland herhaald tijdens 'Bridge over troubled water' en 'My Way'
Een andere gelijkenis met het vorige concert is dat het ook hier langzaamaan donker werd, wat zorgt voor een bijzondere sfeer.

 

Yesterdayland is een geweldig festival waar Bouke en zijn band horen. 2 keer op rij; op naar volgend jaar. Laten we er een traditie van maken. :)
In 2019 zal Yesterdayland voor het eerst op zaterdag plaatsvinden (25 augustus), wat het voor mensen die ver weg wonen wellicht makkelijker maakt. Al zou je het publiek vast niet horen klagen als het een 2 daags festival wordt.


*Er volgt nog een compilatie van Yesterdayland op youtube !

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Leuk zeg en sfeervol lijkt dat festival. Niet voor mij weggelegd, in principe ga ik 's avonds de deur niet meer uit.