Parkfestival Coevorden

 12-09-2014

Een week na de fantastische avond van Turnhout on Stage, stonden Bouke & ElvisMatters band alweer op het podium. Dit keer dat van Parkfestival Coevorden. Aldaar mochten zij samen met Jeroen van der Boom en Guus Meeuwis het publiek laten genieten. En dat deden ze, uiteraard!

Alvorens het wervelende optreden van start ging, was er een soundcheck. De klanken vanuit de tent trokken de aandacht van een paar mensen die al aanwezig waren. Een klein voorproefje op wat zou gaan komen.

 

Een uurtje later was het zover. Bouke & ElvisMatters band openden het eerste Parkfestival Coevorden, op een gedenkwaardige manier.

Alle welbekende songs kwamen weer voorbij en het publiek, dat ook bestond uit mensen die allicht voor 1 van de 2 andere artiesten kwam, genoot zichtbaar.

Op de klanken van liedjes als; 'See See Rider', 'Proud Mary', 'Baby what you want me to do', 'All Shook Up', 'Bridge over troubled water', 'Jailhouse Rock', 'Polk Salad Annie', 'A Little Less Conversation', 'Blue Suede Shoes', 'Hound Dog', 'Big Hunk O'Love', 'Johnny Be Goode', 'My Way', 'You've lost that loving feeling', 'Suspicious Minds' en de afsluiter 'Hurt', werd er meegezongen, gedanst en gewuifd.

Een heerlijke avond in een bomvolle tent.

 

Voor zijn performance ontving Bouke nog een compliment van Jeroen van der Boom.

Mooie woorden van een collega artiest, dat moet een fijn gevoel geven. Evenals alle andere lovende reacties.

 

Bouke & ElvisMatters band kunnen terugkijken op weer een geslaagd optreden, na Turnhout on Stage.
Diverse podia, met verschillend publiek en andere sferen, maar beiden bijzonder.

Over 2 weken is het Viva Las Vegas. Een groot concert, wat ook weer een heel andere ervaring zal worden. Een mooie, zo zijn de vooruitzichten. Met nieuwe liedjes op de setlist en de ware Las Vegas stijl, wordt het een prachtig concert, dat overigens volledig uitverkocht is.

 

Filmpjes zijn te vinden op het bekende adres; youtube.

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
4 maanden geleden

Oh wat grappig die complimenten van Jeroen van der Boon. Maar eerlijk: Bouke is toch vele malen beter dan die Jeroen van der Boon? Of ben ik nou gek?