Turnhout On Stage

Turnhout on Stage, next stop voor Bouke & ElvisMatters band. Vrijdag 5 september 2014.

Gewapend met een nieuwe setlist is Turnhout op zijn kop gezet die avond!

In het voorprogramma stonden o.a. 'The Boss Brothers' (erg goed!).
Wat later dan gepland, was het de beurt aan Bouke & ElvisMatters band. Het optreden waar velen op hadden gewacht. Met een heerlijk enthousiasme werden zij ontvangen. 


Zoals altijd werd er weer fijne Rock'nRoll met de klassiekers van Elvis gebracht, maar ook lekkere Country. De show zat nu anders in elkaar dan voorheen; Nieuwe liedjes en songs die standvast op de lijst staan vormden een prachtige setlist! Uit het hoofd een aantal van deze songs; 

*Lawdy Miss Clawdy

*Hound Dog
*It's now or never

*Jailhouse Rock

*I believe

*Johnny B Goode

*A Little Less Conversation

*My Way
*Loving Arms

*Hurt

*Bridge over troubled water

*Suspicious Minds

*You've lost that loving feeling

*Green Green Grass of Home (nu de hele song)

*I can't help falling in love with you

*Baby what you want me to do

*Burning Love

*All shook up

*That's allright mamma

*A Big Hunk O' Love

 

Zoals we van Bouke gewend zijn kan hij geweldig uithalen. Waarschijnlijk heeft hij nog niet eerder zo'n lange (krachtige) uithaal gedaan als afgelopen vrijdag bij 'Hurt'. Het applaus klonk al tijdens deze uithaal en werd daarna nog veel harder.

'I Cry' stond niet op de setlist, maar een paar lyrische Belgen opperden dat Bouke deze moest zingen. Iets wat hij als toegift dan ook deed, voordat het optreden werd afgesloten met 'I can't help falling in love with you'.

 

Een rasechte Elvis fan sprak de woorden; ''Je kunt als imitator van Elvis nog zo goed zingen en nog zo veel op hem lijken. Een echte Elvis fan wil dat niet zien, ik krijg er de bibbers van. Een echte Elvis fan wil Bouke zien. Hij brengt als zichzelf de songs zo prachtig! Hij is de beste!''

Hier kunnen we het natuurlijk alleen maar mee eens zijn.

 

Rond een uur of 1 was het spektakel afgelopen. Bouke werd verblijd met presentjes en de nodige foto's werden gemaakt. Het is al eerder gezegd; dit verdient respect. Na zo'n POWER optreden, met nog een heel lange reis voor de boeg, na 1 uur 's nachts tijd maken voor iedereen.


Bouke & ElvisMatters band kunnen zich nu gaan klaarmaken voor aankomende vrijdag; Parkfestival in Coevorden en daarna volgt natuurlijk Viva Las Vegas op 27 september.

In december zijn er dit keer maar liefst 4 Kerstconcerten. Kijk in de agenda voor data en tickets.

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Ik snap die uitspraak wel van die Elvis fan, ik als Elvisfan luister zelf ook meer naar Bouke als naar Elvis en dat wil echt heel veel zeggen over zijn kwaliteit. Bouke heeft Elvis verslagen voor mij. Is dat gek als je dat zegt als Elvis fan?
Persoonlijk houd ik niet van het nummer Hurt (het hurt mij namelijk aan de oren) en zo heb ik dat ook met My Boy. Dat nummer klik ik meestal door. Maar eerlijk is eerlijk: Bouke zingt deze 2 nummers als de beste, dat dan weer wel.