Zonhoven Trapt Door

29-06-2014

Op 29 juni stond Bouke samen met de ElvisMatters band op 'Zonhoven trapt door' in Zonhoven (België). 

Een optreden met een bijzondere start, want het begon ongeveer een minuutje nadat Nederland de wedstrijd tegen Mexico op 't WK gewonnen had. Vreugde alom! Euforie. Bouke werd overigens aangekondigd als Boeke. Iets waar hij gedurende het optreden nog een paar keer de draak mee stak. 


Het zonnetje was ondertussen lekker doorgekomen en de band had er zin in! De welbekende Elvis klassiekers, o.a.; Bridge over troubled water, Hound Dog, My Way, You've lost that loving feeling, A little less conversation, Hurt, Mystery Train / Tiger Man, Suspicious Minds, Polk Salad Annie, It's Midnight, kwamen natuurlijk weer voorbij.
Naast de niet-Elvis songs die Bouke altijd brengt (zoals I who have nothing en zijn eigen I Cry) verblijdde hij het publiek met zijn nieuwe single 'Dreamgirl'. Voor het eerst met liveband gebracht. En dat was tof. Heel tof! Het is mooi dat er een tweede eigen (helemaal eigen, want zoals bekend is, schreef Bouke het liedje zelf) song gespeeld wordt.

 

Het Belgische publiek was weer heerlijk enthousiast en deed lekker mee. Fijn om te zien dat Bouke daar in de armen gesloten wordt. Time flies when you're having fun. Het optreden was snel weer voorbij, althans zo leek het.

De Belgen hoeven gelukkig niet lang meer te wachten op een volgend optreden, want begin september staan Bouke & de ElvisMatters band weer op het Kaaipot festival. 

 

Gewapend met een doos 'Dreamgirl' singletjes kwam Bouke naderhand nog even voor foto's en handtekeningen.

 

Filmpjes zijn weer te vinden op het bekende adres; youtube. Je kunt ze ook achter elkaar afspelen via de afspeellijst.

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Hilarisch "Boeke" dat heb ik meer gehoord. Bouke zou Bouke niet zijn om daar niet "iets" me te doen. Dreamgirl, wat een heerlijk nummer.