Fanclubdag & nieuwjaarsborrel

Op 15 januari vond de fanclubmiddag van Bouke plaats. Deze fanclubmiddag was meteen een goede gelegenheid om een ware nieuwjaarsborrel te vieren met iedereen die Bouke een warm hart toedraagt. 

Het was, zoals altijd, een heel fijne middag. Traditioneel ingevuld met 2 sets, een Bouke Bingo én een signeersessie na afloop. 
Bouke bracht veel van zijn klassiekertjes en songs van andere artiesten, welke typerend zijn voor deze middag.
De Bouke Bingo ging gepaard met een vleugje humor. Als pronkstuk werd een schilderij dat geschilderd is door de oud tekenleraar van Bouke verloot en dat werkte behoorlijk op Bouke's gevoel voor humor. Ook werden er pakketjes verloot waarin o.a. tickets voor het komende Home Town Concert zaten.
Bouke vertelde o.a. over de komende events en zijn nieuwe album, waar 'Come a little bit Closer' - de huidige single, een voorloper van is. Aan de muzikale omlijsting die hij zal doen in Memphis tijdens de Elvisweek van 2017 wordt nog altijd gewerkt. Hierover zal snel meer bekend worden.
Bij 'Hurt', 'To Love Somebody', 'I Cry' en 'I'll never fall in love again' dook Bouke het publiek weer in. Net als voorgaande jaren was hij één met iedereen in de zaal. Mooi.
Gezelligheid alom. 

Als afsluiting van de middag maakte Bouke voor iedereen tijd. Een handtekening, een foto'tje. En uiteraard liep het allemaal weer heerlijk uit. Om over tradities te spreken..

Voortaan zal de fanclubmiddag niet persé een jaarlijks uitje meer zijn. Maar natuurlijk kijken we alweer uit naar een volgende gezellige middag in het Hampshire Hotel. De traditie wordt sowieso voortgezet. Inmiddels heeft Bouke al een flink aantal fanclubmiddagen mogen beleven. 

Onlangs werd er een compilatievideo van Bouke's optreden tijdens de fanclubmiddag op youtube geplaatst. De foto's waren het publiceren niet waard, helaas.

Reactie plaatsen

Reacties

julienne mathei
6 maanden geleden

wat een prachtige start voor een nieuw jaar

Betty Mulder
3 maanden geleden

Weer een leuk verslag Irene, maar jammer dat deze fanclubdagen niet meer een jaarlijjkse vanzelfsprekendheid zijn. En het gaat me helemaal niet omdat het "gratis" is, maar vooral ook omdat het overdag is. Heerlijk. Ik houd niet van in donker rijden (nachtblind) en doe dat dan ook niet. Vandaag was ik er met een vriendin. Beiden hebben we enorm genoten.