Fanclubdag 2015

09-11-2015

Gisteren vierde Bouke zijn jaarlijkse fanclubmiddag. Deze middag is al jaren een traditie voor Bouke's fans, familie, vrienden en andere mensen die hem een warm hart toedragen. 
Elk jaar komt iedereen samen in het Hampshire Hotel te Emmen. Een uitje waar vaak het hele jaar naar uitgekeken wordt.

De fanclubmiddag heeft een standaard, vertrouwde invulling. Bouke zingt 2 sets, er is een ware Bouke Bingo én het 'samenzijn' wordt afgesloten met een foto/signeersessie waarbij Bouke voor iedereen tijd heeft.
Het is mooi om te zien dat het jaar na jaar voller wordt. Bouke krijgt steeds nieuwe fans, die écht overal vandaan komen. Hij is de oorzaak van vele bijzondere vriendschappen die (zijn) ontstaan. Op een dag als gisteren wordt bewezen dat hij doet wat Elvis deed; mensen samenbrengen en liefde verspreiden, door zijn muzikaliteit en karakter. 

 


 

Er wordt veelal uitgekeken naar deze dag, omdat Bouke dan alle klassiekertjes brengt. Zijn Nederlandstalige repertoire, maar ook zijn Engelstalige songs, afgewisseld met covers van Elvis, Tom Jones e.a. 

Uiteraard even een indruk van wat er zoal voorbij gekomen is, verdeeld over 2 sets; 'Dreamgirl', 'A Love Worth Waiting For', 'I Cry', 'Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn', 'Laat mij maar dromen', 'Sweet Sensation', 'Burning Love', 'Only A Fool', 'For Always', 'In the Ghetto', 'Return to Sender', 'Eenzaam is de nacht zonder jou', 'You're the first, the last, my everything', 'Suspicious Minds', 'Unchained Melody', 'Don't be Cruel', 'Blurred Lines', 'Cry to Me', 'Verlangen naar jou', 'Totaal op Tilt', 'Zeven dagen, zeven nachten', 'Je zit in mijn hoofd', 'Umbrella', 'Such A Night', 'Sex Bomb', 'I'll Never Fall In Love Again', 'Kus Me', 'In alles wat ik doe', 'If you need me', 'Tonight Baby Tonight' en 'Hurt'.

Hij sloot zijn optreden af met 'To Love Somebody'. Speciaal voor alle aanwezigen, om hen te bedanken voor de komst naar het Hampshire Hotel. Dit liedje zong hij, net als 'Hurt' en 'Unchained Melody', tussen zijn publiek, staand op 2 stoelen en wandelend door de zaal.
Echt samen, met elkaar.
Een paar fans werden heerlijk in het zonnetje gezet. Zo werd 'Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn' in duet gezongen met Suzanne, inmiddels al net zo traditioneel als de dag zelf. Zij had het geluk dat ze bij 'Laat mij maar dromen' naast Bouke op het podium mocht blijven staan. 'Zeven dagen, zeven nachten' zong Bouke ook samen met een fan.
 
Voor de bingo, die na de pauze plaatsvond, vertelde Bouke in gesprek met Michel van Erp (voorzitter van de fanclub), wat er allemaal voor de deur staat. Hij praatte over de komende kerstconcerten, Bouke in Concert en over het live album van Bouke rocks Elvis (Ede) welke dit jaar nog uitgebracht wordt.
Ook werd er teruggeblikt op de spetterende concerten die geweest zijn, waarvan het concert op MSC Fantasia een hoogtepunt was. American Trilogy en het kippenvel moment werden hierbij extra benoemd.

De Bouke Bingo is altijd een feestje op zich. Dit gaat gepaard met veel humor en leuke interactie met de winnaars. Naast Bouke-pakketten (met daarin tickets voor het live concert in februari), werd de Bouke lifesize pop verloot, die ondertussen al heel wat jaartjes meedoet (sinds 2009 - om precies te zijn).

Tijdens de foto/signeersessie werd Bouke overladen met cadeautjes. De fototoestellen & telefoontjes werden gretig tevoorschijn getoverd om mooie foto's te maken en Bouke krabbelde overal een handtekening op.
Pas na 6'n kwam er een einde aan de rij die zich voor Bouke had gevormd.
Ja, de fanclubdag is weer, traditioneel, gigantisch uitgelopen. En dat vinden wij helemaal niet erg!
 
Op naar de volgende, in 2016!

Bouke, dank je dat jij, jij bent. In en out. Een rasartiest en mooi mens.

Video's zijn weer te vinden op het bekende youtube-kanaal (afspeellijst).

 

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Weer erg leuk om terug te lezen. Heb mijn eigen foto's van toen er ook meteen even bij gepakt. Heb deze dag met diverse mensen uit Nederland en België mogen kletsen en kennismaken. Dat vond ik heel leuk. De middag was weer heel gezellig. Na afloop heeft Miranda mij op de foto gezet met Bouke. Leuk verslag Irene.