Fanclubdag 2014

Op 16 november vond in het Hampshire Hotel te Emmen de jaarlijkse fanclubdag van Bouke plaats. Altijd een heerlijke middag waarop Bouke al zijn klassiekers ten gehore brengt en de fans kunnen genieten van een gezellig samenzijn.
Een echte eenheid. Zo blijkt ieder jaar weer.

Voordat het zover was, kon het publiek via michel@bouke.nu hun top 3 van liedjes insturen. Songs die veel genoemd werden, zouden tijdens deze dag gezongen worden door Bouke.

Op de dag zelf had Bouke, na een korte soundcheck, nog een leuke klus. Het openen van het Sinterklaashuis in Emmen. Deze is tevens gevestigd in het Hampshire Hotel. Er waren veel blije kindergezichtjes te zien.

 

Om 14.00 ging de fanclubdag van start. De nieuwe voorzitter van Bouke's fanclub - Michel, sprak een woordje en vertelde over de fanclub en nieuwe merchandise-artikelen die vanaf die dag te koop zijn. Een mooie 2015 kalender van Bouke, bijvoorbeeld.

De middag werd aan elkaar gepraat door Rene Steenbergen, met wie hij sprak over zijn deelname aan 'The Winner Takes It All' en over wat er verder nog gaat komen.

 

Bouke verblijdde het publiek met vele prachtige songs. Hij opende zijn optreden met 'Geef me de kracht'.

Er volgden liedjes welke hij tijdens zijn reguliere optredens niet vaak zingt, maar ook liedjes die standaard op zijn setlist staan. Een fijne afwisseling van Nederlandstalige en Engelstalige nummers. 

Een lied dat ieder jaar weer massaal aangevraagd wordt is 'Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn'. Net als vorig jaar, was dit een bijzonder moment voor een speciale fan van Bouke. Ook 'I Cry' stond in vele top3-lijstjes.
Op willekeurige volgorde enkele songs uit Bouke's setlist; 'Als jij naar me lacht', 'Chica Chica', 'Dans de hele nacht met mij', 'Hear My Song', 'A Love Worth Waiting For', 'Teddy Bear', 'Sexbomb', 'To Love Somebody', 'Blurred Lines', 'Dreamgirl', 'Hot Sexy Mama', 'Alles wat ik doe', 'Unchained Melody''Laat mij maar dromen', 'Kom maar, kom maar', 'Hurt', 'Sweet Sensation' en 'Je zit in mijn hoofd'.
Tevens bracht hij zijn eigen 'Tonight Baby Tonight' en de mooie ballad 'Only a fool', welke voor Elvis is geschreven, maar nooit door hem is gezongen.

Bouke verklapte aan het publiek dat hij in 'The Winner Takes It All' de prachtige ballad 'Always on my mind' zou gaan zingen, waarna hij deze uiteraard liet horen.
Het optreden werd afgesloten middenin het publiek, in de zaal. Op een fenomenale manier werd 'The Number One' van Rene Froger gezongen.

 

De Bouke-bingo is een ware traditie en werd gehouden tussen de 2 sets. Iedereen kon bonnetjes met nummers erop kopen. Bouke trok nummers en de mensen met de juiste lootjes wonnen een leuk Bouke-pakket. Ook werd de welbekende Bouke lifesize-pop 2 x verloot. Dit ging gepaard met een aantal grapjes. Humor ontbrak zeker niet.

 

Binnenkort komt Bouke met een nieuwe single. Een Engelstalige ballad, met de titel 'For Always'. Als voorproefje zong hij een deel van deze song a capella. Dit klonk ontzettend mooi. Als dat geen hit wordt?!


Tijdens de signeersessie werd Bouke overladen met vele cadeau's. Er werden handtekeningen gekrabbeld en Bouke ging met de aanwezigen op de foto. De klok tikte al snel de 18.00 aan. Later dan gepland, iets dat eigenlijk altijd het geval is tijdens de beregezellige fanclubmiddag.

Kortom; een onvergetelijke middag, waar een ieder van genoten heeft. Op naar de fanclubdag van 2015!

Reactie plaatsen

Reacties

Betty
6 maanden geleden

De eerste fanclubmiddag voor mij. Samen met Bé ging ik er naar toe. Bijzonder leuk was het Sinterklaasgebeuren en de bije gezichtjes van de kinderen te zien. De hele middag vond ik hartverwarmend. Petje af hoe Bouke met zijn fans omgaat. Een zeer afwisselende middag en zeker voor herhaling vatbaar.