Fanclubdag 2013

Afgelopen zondag (17 november) vond de jaarlijkse fanclubdag van Bouke plaats. Zoals ieder jaar werd deze gehouden in het Hampshire Hotel te Emmen. Wat hebben we genoten met z'n allen! Het was weer perfect geregeld.
Voor een ieder is de fanclubdag een jaarlijkse traditie geworden. En traditioneel gezien treedt Bouke 2x op, is er een ware Bouke-Bingo na de pauze tussen de 2 optredens én eindigt de dag met een signeer/foto-sessie.

Muzikaliteit, hartverwarmende momenten én humor.

Bouke zong alle klassiekertjes die hij normaliter niet vaak zingt, afgewisseld met de liedjes die hij brengt bij optredens in het land (en buiten het land). Tijdens 'Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn' liet hij zien hoe groot zijn hart voor de fans is. Gedurende het hele liedje hield hij een fan in zijn armen voor wie dit nummer een speciale betekenis heeft.
Ook wandelde hij bij diverse nummers het publiek in, iets wat zorgde voor een bijzonder fijne sfeer en samenhang. 'I (who have nothing), het liedje van Tom Jones, dat bij Bouke rocks Elvis hoge ogen gegooid had, werd op een ietwat andere manier vertolkt.


Op de fanclubdag konden tickets voor Bouke's Viva Las Vegas Show (op 22 februari) gekocht worden. Deze waren echter ook te winnen. Er werden dus lootjes genoeg gekocht voor de Bouke-Bingo.. Máár.. met nog 14 lootjes over, opperde Wim Drent, die de fanclubdag aan elkaar praatte, een veiling te doen. Humor, want één lootje koste 50 cent en uiteindelijk bood iemand voor de 14 lootjes 20 euro.. Geestig!
De Bouke-Bingo zorgde voor meer grappige momenten. Zo won een familielid een Bouke-pop en had iemand het goede lootje, maar kwam met een ander nummer naar voren. Tevens ontstond het idee een Bouke-opblaaspop toe te voegen aan de merchandise.

 

Bouke's optreden werd afgesloten met 'To Love Somebody'. Deze zong hij tussen het publiek. Nadat de laatste noot klonk, dankte hij iedereen met de woorden; ''Ik hou van jullie allemaal!''

Terug op het podium werden zijn familie, het team van Roelofs Entertainment en ElvisMatters bedankt. And last but not least Jochem, Bouke's vader die altijd en overal met hem meegaat en zorgt voor 't beste geluid tijdens de optredens.

 

Bij de signeer/foto-sessie nam Bouke uitgebreid de tijd voor alle aanwezigen. Iets dat ook typerend is voor hem. Tijd voor iedereen. Er waren overal blije gezichtjes te zien in de zaal. Leuk!

 

Een beregezellige dag, die volgend jaar vanzelfsprekend herhaald wordt..
Maar eerst kunnen we o.a uitkijken naar de Kerstconcerten én de Viva Las Vegas Show!

Reactie plaatsen

Reacties

Betty
4 maanden geleden

Alles weer aan het teruglezen. Leuke herinneringen.