Bouke in Concert, 2016

Vanavond heeft Bouke wederom laten zien wat voor een rasartiest hij is. Met 39 graden koorts wist hij een spetterend concert neer te zetten, samen met de band Tilt. Hier mag een diepe buiging voor gemaakt worden. 
Met alle power in zich, zong hij overtuigend vele pareltjes. Eigen songs en covers van o.a. Elvis, Tom Jones, Johnny Cash, en John Lennon.
Bouke in Concert; Een avond die elk jaar herhaald wordt en telkens weer één groot feest is. 

Bouke brengt mensen samen, dit is één ding dat BoukeL8 al vaak benoemd heeft; het publiek van Bouke was al vroeg op de been en kwam in grote getale naar het Hampshire Hotel. Hier zwaaiden mensen vrolijk met tickets voor Bouke in Concert en werd om 17.00 het speciale Bouke buffet opgediend. Er ontstonden leuke gesprekken over Bouke. Overal klonken positieve woorden, iedereen had ontzettend veel zin in het concert.

In een telefonisch gesprek met GigantFM had Bouke al verteld dat er een filmploeg van de E.O. aanwezig zou zijn, om een registratie van het concert te maken, welke in een special over de carrière van Bouke te zien zal zijn. Ook verklapte hij alvast wat een ieder kon verwachten van het concert.

Iets voor 20.00 stormden de enthousiaste mensen de zaal in en kon de avond écht beginnen. 
Het bekende introductiefilmpje werd getoond, waarna Bouke aftrapte met 'A Little Less Conversation'.
Een knallende start van een concert boordevol heerlijke songs. 
Bouke bracht;
*Eigen klassiekers als; 'Dreamgirl', 'I Cry', 'If you need me', 'Hot Sexy Mama', 'For Always', 'Tonight Baby Tonight' en 'Only A Fool'.
*Elvis; 'Such A Night', 'Jailhouse Rock', 'Burning Love', 'Don't be Cruel', 'Suspicious Minds', 'That's Allright Mama' ,'Bossa Nova Baby'.
*Tom Jones; 'Sex Bomb', 'It's Not Unusual', 'Delilah', 'Help Yourself', 'Green Green Grass of Home', 'I'll Never Fall in Love Again'
 en 'I (who have nothing)'.
*Nieuwe songs; 'Starting Over (John Lennon)', 'Ring of Fire, 'Folsom Prison Blues', 'Walk the Line (Johnny Cash)', 'Eloise (Barry Ryan)', 'You've got a friend (Carole King)'.
Én; 'Proud Mary', 'Blurred Lines', 'Cry to Me', 'Umbrella', 'To Love Somebody'. 

 Tijdens de 2e set gingen de voeten van de vloer, werden stoelen aan de kant geschoven en werd er voor het podium gedanst en geswingd. 'Handen in de lucht!'
Bouke nam het publiek wederom volledig mee en hij werd verblijd met presentjes van fans.
Het concert sloot hij af met  'You'll Never Walk Alone'. 
Met recht; You'll Never Walk Alone wanneer je een concert van Bouke bezoekt! Armen werden om elkaar heen geslagen en na de laatste noten klonk nog éénmaal een oorverdovend applaus. Een staande ovatie voor een fantastisch concert; een zeer aangename combinatie van rock 'n roll, soul, country en ballads die voor kippenvel zorgden.
Hoewel het publiek nog een poging deed Bouke terug op het podium te krijgen met een enthousiast 'We want more', was de show toch echt afgelopen. En respect hoor, alles gegeven - 40 songs lang! 
Op naar volgend jaar. Dan zit het Hampshire Hotel gewoon weer volgeboekt met mensen die overal vandaan, speciaal voor Bouke naar Emmen komen.
Een aantal uitgesproken woorden kan eigenlijk na ieder concert herhaald worden. Bouke is uniek, een rasechte entertainer met veel liefde voor zijn fans. Hij wil iedereen vreugde brengen en slaagt hier telkens weer in. Hij toont altijd waardering; ''Het beste publiek dat een mens zich kan wensen.''
Dus nogmaals, recht vanuit het hart; dankje Bouke, dat jij, jij bent ! Nu keihard nagenieten van een fijne avond en rust pakken, want er staat alweer een mooi concert voor de deur; Bouke rocks Elvis, in Oss. Agenda 

*Afspeellijst Bouke in Concert 2016

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.