Viva Las Vegas, 2014

Viva Las Vegas, Viva Las Vegas, Viva Las Vegas!
Vorige week zaterdag, 22 februari 2014, lag Las Vegas voor even in Emmen. In het Hampshire hotel. Bouke spetterde deze avond met ElvisMatters band, backing vocals, orkest en danseressen. Een gouden formule, zo bleek eerder. 

Vele mensen waren overdag al naar Emmen gekomen om daar in het hotel te vertoeven en te genieten van een heerlijk buffet dat speciaal voor deze avond opgediend werd.
20.00 aanvang concertzaal. Een lange wachtrij stond al bijtijds voor de deuren. En toen deze dan eindelijk opengingen, zetten sommigen het zelfs op een rennen om een mooi tafeltje ergens vooraan te bemachtigen. Wellicht past dit wilde gedrag ook bij Las Vegas?

 

Om 21.00 begon de show. Het welbekende intro van 'See See Rider' klonk. Een opening die voor iedereen vertrouwd is.
De show, bomvol Elvis klassiekers én een aantal andere pareltjes, was fenomenaal.
Bouke liet zien dat hij het kunstje met de gitaar nog niet verleerd is. Hierop speelde hij 'That's all right mama' en 'Baby what you want me to do'. Dit leverde overigens ook prachtige foto's op.
Nummers als; 'Love Me', 'You gave me a mountain', 'Moody Blue', 'It's Midnight', 'Heartbreak Hotel', 'Hound Dog', 'Teddy Bear/ Don't be cruel', 'Johnny be goode', 'I got a woman', 'You've lost that loving feeling', 'Bridge over troubled water', 'Polk Salad Annie', 'Jailhouse Rock', 'My Boy', 'The Impossible Dream', 'American Trilogy', 'My Way' en Bouke's 'eigen' 'I Cry' kwamen voorbij.
Bij 'Burning Love', 'A little less conversation' en 'Viva Las Vegas' werd Bouke bijgestaan door de mooie danseressen. 'Hurt' werd 2 keer gebracht (handig als je de eerste gemist hebt ;) ) en vanzelfsprekend zong Bouke het powernummer van Tom Jones 'I (who have nothing)' weer vol overgave. Hij sloot de show af met 'Can't help falling in love'.

 

Zoals Bouke zelf al verklaarde; ''Iedereen was goed in vorm''. En dat was zeker te zien! Een groot spektakel dat eigenlijk veel te snel voorbij was. Moe maar voldaan, met vele cadeau's en lovende reacties kon hij het Hampshire hotel verlaten, om vervolgens 2 dagen lang heerlijk na te genieten.

 

Wederom een zeer geslaagd concert dat bijgevoegd kan worden aan de reeks van andere fijne concerten. Met dank aan Bouke, ElvisMatters band, backing vocals, orkest, danseressen, Roelofs Entertainment, ElvisMatters en een ieder die heeft bijgedragen.

 

Voor Bouke en de ElvisMatters band is het nu voorbereiden op hun optreden tijdens het Elvisweekend in Duitsland, de feestweek in Gerlos (Oostenrijk) én het concert in Turnhout. 

 

Uiteraard kun je nagenieten (of zien wat je gemist hebt) op youtube.


Zoals van tevoren bekend werd, stond Ton van Herwaarde met zijn Elvisart én speciaal ontworpen Bouke artblocks met zijn stand in de zaal. Een mooie wisselwerking van promotie. Er werden een flink aantal Bouke artblocks verkocht. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.