Bouke rocks Elvis, 2013

Bouke rocks Elvis

Afgelopen zaterdag (28 september) was het 2e 10jarig Jubileum daar. Dat van ElvisMatters. Gevierd met een fenomenaal Bouke rocks Elvis concert. Samen met ElvisMatters band, backing vocals, koor én Joe Guercio, maakte Bouke er een onvergetelijke avond van, die rond half 7 begon toen de deuren openden en een ieder kon genieten van een drankje. Natuurlijk waren er weer diverse stands aanwezig en was de nieuwe dubbel-single van Bouke verkrijgbaar.

 

10 jaar ElvisMatters.. Dit kon niet voorbij gaan zonder ontzettend veel (40 nummers) Elvis-klassiekers én 'I (who have nothing)' van Tom Jones (op verzoek van Joe Guercio), die er keihard uit knalde! Bouke had speciaal voor deze gelegenheid zijn witte pak (bekend uit de clip van 'A love worth waiting for') aangetrokken - een Magisch tintje. Naast de welbekende liedjes die Bouke vaker brengt tijdens zijn optredens & concerten werden er extra nieuwe liedjes aan de setlist toegevoegd, die Bouke nog nooit eerder gezongen had - waaronder: 'Just Pretend' en 'Daddy don't cry'. Fijne ballads en heerlijke rock'nroll. Met 'Can't help falling in love' sloot Bouke het concert af onder een luide staande ovatie.

Wederom een onvergetelijke avond, die toegevoegd kan worden aan de reeks succesvolle concerten en optredens met de ElvisMatters band. Staande ovaties, gejuich & gejoebel, gefluit, meezingen, de zaal stond weer op z'n kop.


De complete setlist van het Bouke rocks Elvis concert;

 

1. See See Rider

2. Burning Love

3. Proud Mary

4. Never Been To Spain

5. You Don't Have To Say You Love Me

6. It's Midnight

7. Lawdy Miss Clawdy

8. Baby What You Want Me Do

9. Heartbreak Hotel

10. One Night

11. All Shook up 

12. Hound Dog

13. The Wonder Of You

14. Release Me

15. You've Lost That Lovin’ Feeling

16. Patch It Up

17. Little Less Conversation

18. My Boy

19. What Now My Love

20. How Great Thou Art ( + reprise )

 

INTERMISSION

 

21. Blue Suede Shoes

22. I Got A Woman

23. Jailhouse Rock/ Don't Be Cruel

24. My Babe 

25. In The Ghetto

26. Don't Cry Daddy

27. I Just Can't Help Believing 

28. My Boy

39. A Big Hunk O'Love

30. Just Pretend

31. Polk Salad Annie

 

introductions - Hail Hail RnR Orchestra

 

32. I Who Have Nothing ( Tom Jones )

33. Johnny B Goode

34. Hurt ( + reprise )

35. Bridge Over Troubled Water

36. My Way

37. Yesterday/ Jude

38. Suspicious Minds

39. American Trilogy

40. Can't Help Falling In Love

 

Naderhand was er een signeersessie, alwaar SMILE veel voorbij kwam. Bouke & Joe Guercio stonden alle mensen te woord en krabbelden er op los. Er was een zekere Duitse meneer aanwezig die Bouke nog nooit had gehoord/gezien en naderhand zó enthousiast was, dat ie Bouke ook vást en zeker gaat boeken voor 1 van zijn evenementen.


Voor de aanwezigen was er de mogelijkheid de dvd/cd te bestellen die van deze avond gemaakt wordt. Nu kunnen leden van ElvisMatters (& de nieuwsbrief) deze ook reserveren. DOEN! Want dit wil je zéker zien. De dvd/cd komt in december uit, maar tot die tijd kun je op youtube heerlijk genieten van de vele filmpjes die gemaakt zijn.

Afspeellijst


Nu is het uitkijken naar de Kerstconcerten en het Viva Las Vegas concert dat in februari 2014 plaats zal vinden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.