Cathy Slegers, 4 januari 2020

Bedankt Bert voor de pen.
In 2009 had ik Bouke voor het eerst op tv gezien bij het programma ‘Waar is Elvis?’. Hier werd hij de winnaar van. Verder kende ik hem niet. Totdat ik in mei 2010 naar een concert van de ElvisMatters-Band met een aantal originele TCB-bandleden, waaronder James Burton, in Utrecht ben gegaan.
Mijn reden om naar dit concert te gaan was om James Burton de songs van Elvis Presley te zien/horen spelen. Al sinds mijn 9e levensjaar ben ik namelijk een Elvis Presley-fan. James Burton vond/vind ik geweldig. Bouke was de zanger van het concert. Tijdens dit concert was ik totaal onder de indruk van zijn stemgeluid. Het stemgeluid van Bouke komt zo dichtbij de stem van Elvis. Ik kon niet geloven dat ik naar zo iets fantastisch zat te luisteren: songs van Elvis, gezongen door een geweldige Bouke, de EM-band en TCB-bandleden. Tijdens de meet-and-greet is er een foto van Bouke en mij genomen (zie foto).

Die avond ben ik lid geworden van de ElvisMatters fanclub. En groot fan van Bouke.

Bouke is een topzanger. En een entertainer. Hij maakt contact met het publiek, is energiek, maakt grapjes en zingt de sterren van de hemel. 
Bouke zingt niet alleen songs van Elvis. Hij heeft diverse albums/songs (nederlands- en engelstalig) uitgebracht. Het album “This is me”, vind ik een pareltje. Bouke werkt hard aan een eigen zangcarrière.

Als Bouke optreedt met de ElvisMatters-Band heeft hij gelukkig niet een Elvis-pak aan. Bouke heeft een eigen nette kledingstijl.
Sinds 2010 ben ik samen met mijn vriend Paul, naar veel concerten in Nederland en België geweest.
Ook nemen we vaak vrienden en familie mee. Het is een feest om het mee te maken.
Wij kijken altijd weer uit naar een volgend concert.
Specifieke hoogtepunten tot nu toe zijn: ElvisMatters Cruise 2015 (met 2 fantastische concerten),
Such a night Surprise party, Bouke’s fanclubdag (meerdere), Retropop, Yesterdayland (meerdere), ElvisClassics meet Bouke (meerdere), Bouke rocks Elvis (meerdere), Elvis Birthday-party (meerdere), Viva Las Vegas-show (meerdere) en ElvisMatters Amerika-reis 2017 (in Memphis diverse concerten gegeven waaronder een super optreden in Alfred’s On Beale).

In de afgelopen jaren zijn er leuke vriendenkringen met andere fans ontstaan tijdens de concerten en de cruise- en Amerika-reis. Dit zie ik als een verrijking van mijn leven. Het is niet alleen heel erg leuk om naar een concert van Bouke te gaan maar je ontmoet ook weer je vrienden en kennissen. Een warm gevoel.

Tenslotte wens ik Bouke met zijn zangcarrière nog meer succes toe. Hij is een topzanger.
Hij verdient een wereldpodium.

Ik geef de pen door aan Paul van Berkel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.