Django Wagner, 5 oktober 2016

Ik ken Bouke van vroeger al, omdat ze altijd op visite kwamen. De oma van Jochem, Bouke's vader, woonde in Helmond op het kamp. Ze kwamen dan vaak langs, samen met de familie. Er werd veel Elvis gezongen. Martien zong Elvis en misschien is Bouke zelfs wel een beetje door Martien Elvis gaan zingen. Martien won in die tijd prijzen met soundmix shows. Bouke en Martien zijn de 2 Elvis zangers om het maar zo te zeggen.
Bouke is een heel goede zanger, dat staat bovenaan. Maar het is ook gewoon een hele, hele fijne jongen. Geen uitslover.. Een normale jongen. Dat siert hem heel erg. 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.'
Soms is hij iets te bescheiden, dat siert hem ook. Op die manier bereik je veel. Ik denk dat Bouke zijn succes mede daar aan te danken heeft. Je kan het wel hoog van de toren blazen, maar je roem is zo toegankelijk. Als je een fijne persoonlijkheid bent, dan vinden de mensen je ook gewoon leuk, zelfs als je bv een iets mindere tijd hebt waarin je minder presteert.
Bouke blijft presteren. Op dit moment de beste Elvis zanger die er is.
We hebben op vele feestjes samen gestaan en buurten dan naderhand. Ik heb heel veel respect voor wat hij allemaal doet en gaat doen. Want het is geweldig dat ie met de band van Elvis samen mag spelen, een heel grote eer. Als je kijkt wat hij allemaal bereikt heeft... Ik heb er niet veel meer aan toe te voegen.

De pen wil ik doorgeven aan Rudy of Martien Wagner.

[Note van BoukeL8; de pen komt bij allebei, Django!]

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.