Joanetta van Keeken, 28 september 2016

Ik heb Bouke voor de eerste keer zien optreden in wat destijds Ponypark Slagharen heette. Ik vond hem toen al leuk zingen, al was hij minder ervaren. Geen idee hoelang het geleden is - waarschijnlijk was dit in 2005. 
Vanuit daar ben ik hem blijven volgen, tot hij voor het eerst een concert in zijn hometown Emmen ging doen. Daar wilde ik toen heel graag heen. 
Vanaf die avond ben ik vaak naar zijn optredens geweest. Vooral de fanclubmiddag die 1 keer in het jaar wordt gegeven, bezoek ik graag. Nu ik wat ouder ben, pik ik de optredens eruit die dicht bij huis zijn.
Ik heb mooie herinneringen aan de radio interviews die hij heeft gegeven bij OptimaalFM in de Achterhoek, bij Willem van der Veur. Altijd gezellig!
Bouke kwam als speciale verrassing optreden op het Sarah/Abrahamfeestje van mijn vriend en mij. Dit was heel bijzonder. M'n moeder leefde toen nog en kon niet geloven dat Bouke er  écht was. 
Mijn voorkeur ligt bij het Nederlandstalige lied. Gelukkig worden deze liedjes nog gedraaid op RadioNL en heb ik alle cd's.
Een favoriet liedje heb ik niet echt, de Nederlandstalige liedjes van Bouke vind ik allemaal leuk.
Ik wens Bouke heel veel succes met zijn carrière. Hij verdient het om door te breken.

Graag geef ik de pen door aan de vader van mijn kinderen. André Geerdink. Hij ontmoette Bouke voor het eerst op ons Sarah/ Abrahamfeestje en was gelijk verkocht.

Groetjes Joanetta van Keeken

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.