Linda Verberck, 3 februari 2016

Dankjewel Purdey voor het doorgeven van de pen.

22 Mei 2010 ! In het Cultureel Centrum de Warande in Turnhout. De dag dat Bouke in ons leven kwam.Wij gingen naar een concert van Elvismatters en daar zou Bouke met de Elvismattersband een concert geven.
Wij hadden nog nooit van Bouke gehoord, dus we wisten niet wat we konden verwachten. En terwijl het concert in volle gang was, keken mijn "Ferdinand"en ik elkaar aan en we wisten meteen dit komt helemaal goed ! Wat was Bouke fantastisch en wij, wij waren meteen verkocht!
Later dat jaar gingen we naar de eerste Kerstshow in de Vito in Mol. Alweer een schot in de roos. Na de show vroeg hij me of ik de show leuk vond. Daar moest ik niet over nadenken. Bouke was fenomenaal ! We hebben ons meteen aangesloten bij zijn fanclub. De jaarlijkse fandag is voor ons ook heel speciaal. Hij zingt dan niet enkel songs van Elvis en andere artiesten, maar natuurlijk ook zijn eigen liedjes waarvan ik elke c.d. heb. Hier kan ik heel erg van genieten. Ik vind "I cry en For always"pareltjes van songs !
Bijna 6 jaar later hebben wij al heel wat optredens van Bouke zijn eigen shows en de Elvismatters shows gezien. Als Bouke Elvis songs zingt dan sluit ik bij bepaalde songs even mijn ogen, dan denk ik:"WOW wat komt Bouke's stem toch heel dicht bij die van Elvis in de buurt''. Bouke is in die jaren dat wij hem nu kennen heel erg gegroeid. Hij is een fantastische zanger met een dijk van een stem, een perfecte performer, Bouke is geboren om op een podium te staan. Na elk optreden maakt hij, indien mogelijk, nog even tijd om nog een babbeltje met je te doen, of om mee op de foto te gaan.
Dit is zo mooi aan hem. Hij blijft heel gewoon en geeft je een gevoel dat je ook voor hem als fan veel betekent .
Wij hebben voor dit jaar alweer enkele concerten gepland dus voor ons kan het jaar niet meer stuk.
Bouke je bent een fantastisch persoon, eentje om U tegen te zeggen! Dankjewel om jou te mogen kennen !
Lieve groetjes van Linda en Ferdinand uit België !
"For always your fans " !

Ik geef de pen graag door aan Janneke Van Koldam !

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.