THIS IS ME cd-presentatie

MAGISCH! Bouke kan terugkijken op een onvergetelijke avond.
Op weergaloze wijze heeft hij zijn nieuwe album 'This Is Me' aan het publiek gepresenteerd. 
Werkelijk alles werd uit de kast getrokken om er een enerverende avond van te maken.

Bouke vierde de release van zijn album in zaal Groothuis te Emmen. Aldaar waren fans al lekker een hapje of drankje gaan nuttigen.
Om 20.30 was het moment daar; Bouke arriveerde in dé cadillac, die gebruikt werd in de videoclip van 'Come a little bit Closer'. Enthousiast begroette hij de menigte die buiten op hem stond te wachten. 

Zaal Groothuis is een kleine, cosy zaal en het aantal mensen was precies goed. Gezelligheid. 
Rene Steenbergen presenteerde de hele avond en kondigde Bouke aan, die zijn weg nog moest vinden dwars door het publiek heen.
De set werd in 2 stukken verdeeld; zonder band en met band.
Er was een officieel moment voor het uitreiken van het album. Deze werd vanzelfsprekend eerst aan Bouke overhandigd, waarna ook Klaas Prent, Martin Sterken, Jan de Vrieze én Jochem (zijn steun en toeverlaat) een exemplaar kregen, onder luid gejoel en applaus.


Bouke bracht álle tracks van zijn nieuwe album. En dat deed hij op fantastische wijze. De gelukzaligheid, de passie, de energie, de liefde voor deze muziek, alles spatte er vanaf. Een waar feestje om naar te kijken én te luisteren. Het was gewoon te voelen dat hij 100% tevreden is met zijn nieuwe album, dat hij trots is en dat hij er onwijs veel zin in heeft om 'This Is Me' aan het grote publiek te laten horen. *SPARKLING* 
Elk liedje werd vol vreugde gebracht. Julie en Come a little bit Closer zelfs 2 keer.
Ook was er nog wat ruimte over voor andere songs, zoals; Great Balls Of Fire, Fire, Johnny Be. Goode, Cry To Me en Crazy Little Thing Called Love.
Mogelijk zijn beste optreden ooit. Puur door de hele energie en vreugde die van het podium knalde.
Het beleven van de sfeer zoals is deze door Grease gebracht werd, op Bouke's eigen, zeer smaakvolle manier. Een pareltje; This Is Me. Écht een pareltje. 

Niet alleen de songs werden gepresenteerd, maar ook de spiksplinternieuwe videoclip van 'Julie', waar Bouke weer volledig zorg voor heeft gedragen. Hij tekende een script uit, koos de figuranten/kleding/locaties etc én regisseerde de hele videoclip. Een prachtige opvolger van 'Come a little bit Closer'. De fijne humor welke in deze clip gebruikt wordt, veroorzaakte bij het publiek een fikse lach.

 

 Een bijzonder moment ontstond toen Bouke zijn album aan Marja Drenth opdroeg. De grootste fan van Bouke, die er helaas niet meer lijfelijk bij kan zijn. Haar zoon was aanwezig en kreeg het album van Bouke overhandigd. Goosebumps en tranen van ontroering. Een ieder die gezegend was haar te kennen, zal haar nooit vergeten. Net als Bouke. 


Na het spetterende optreden nam Bouke uitgebreid de tijd om de vele gekochte exemplaren van zijn album te signeren, foto's en praatjes te maken. Ook konden de aanwezigen op de foto met de cadillac. 

Bouke heeft 'This Is Me' met een knaller gelanceerd en is helemaal klaar voor de promotietour. 
Na al die jaren laat hij nu 100 % zien wie hij is, zoals HIJ dat wil. Voor Bouke een bevrijdend gevoel en dat is precies wat hij overdraagt op zijn publiek. Energie. De stroom (zoals hij dit zelf beschrijft) heeft hem gebracht naar waar hij is en zal hem zeker verder leiden naar nog veel meer mooie dingen.
De ontwikkeling die Bouke heeft meegemaakt in de afgelopen 10 jaar is een fijne voorbode op de komende jaren. 

Bouke, dank je dat jij, jij bent. Dat je iedereen zoveel vreugde bezorgt met datgene wat jij het allerliefste doet. MUSIC IS LOVE. This is you.

JULIE | COME A LITTLE BIT CLOSER | SHANANA (OUR SONG) | BABY I STILL LOVE YOU 
DON'T WANNA SEE YOU CRY | HONEY, I'M LEAVING TONIGHT | THIS IS ME
LOST IN TEARS | KISS YOU ALL NIGHT LONG | MY LOVERDOLL
BRING IT ON HOME TO ME | TURN BACK TIME | TO GOOD TO BE TRUE 
 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Betty Mulder
3 maanden geleden

Het was een super gezellige avond met de bekende fans en waar ik was met een vriendin. Een fantastische aankomst van Bouke in de cadillac. En dan die cd, daar word je toch helemaal vrolijk van. Wat een heerlijke muziek.