ElvisClassics meets Bouke, 2018

26 en 27 mei

Net als Bouke rocks Elvis & 'Viva Las Vegas', bleek ElvisClassics meets Bouke een schot in de roos en mocht deze show ook in de herhaling. Dit jaar maar liefst 2 shows. Op 26 mei een show in Mol (België) en 27 mei in Uden.
Ter ere van het 15 jarig jubileum van ElvisMatters vloog Ginger Alden (Elvis' laatste vriendin en verloofde) over om de shows bij te wonen en het publiek te ontmoeten. Dit was vooral voor de ware Elvis fans een fijne traktatie. 

 

Zaal Rex is inmiddels, net als een paar andere theaters, een vast plekje voor Bouke en zijn band.
Een zaal die overigens vol zat met fanatieke, enthousiaste Belgen én Nederlanders die van ver waren gekomen om de show bij te wonen.
Gewapend met zijn band, een groot orkest en een heerlijke setlist met echte klassiekers van Elvis, maakte Bouke er een onvergetelijke, muzikale avond van.

 

 

'The Wonder of you', 'In the Ghetto', 'Bridge over troubled water', 'You've lost that loving feeling', 'Lawdy Miss Clawdy', 'My Way', 'It's Midnight', 'Kentucky Rain', 'I'll remember you', 'That's Allright Mama', 'Hurt', 'My Boy', 'Jailhouse Rock', 'Johnny B. Goode', 'All Shook Up', 'Hound Dog', 'I just can't help believing', 'Burning Love', 'A Little Less Conversation', 'Polk Salad Annie', 'Unchained Melody', ze passeerden allemaal de revue.
Speciaal voor Ginger werd 'Trying to get to you' gebracht.

Halverwege de show (na de pauze) kwam Ginger Alden op het podium en vertelde in het kort over de laatste periode met Elvis en haar favoriete Elvis liedjes.

Dit keer waren er 2 nieuwe backing vocals, waarvan er één behoorlijk opviel door zijn enorme enthousiasme; Simon. Hij viel niet alleen bij het publiek in de smaak, maar ook bij de mensen op het podium; ''Ik wil 'm houden'' sprak goedlachse Walter overtuigend.

Bouke sloot de show af met 'Can't help falling in love' en een staande ovatie met veel gejoel van het publiek. 

 

Dat het publiek enthousiast was, werd nog eens bevestigd door de snelheid waarmee het zich een rij vormde in de foyer van het theater. Ginger signeerde hier namelijk haar boek 'Elvis & Ginger'. 
Natuurlijk werd er, zoals altijd, gezellig nagebabbeld en klonken de glazen op een mooie, muzikale avond.

De volgende dag werd het concert nog eens gegeven in Uden, met afsluitend weer een signeersessie van Ginger en veel gezelligheid in de foyer.
Dit concert is vastgelegd op officieel/professioneel beeldmateriaal waarvan een dvd zal worden gemaakt. Houd ElvisMatters dus goed in de gaten voor de verkoop van deze dvd.

 In de middag was er, speciaal voor de Elvis fans, een Meet & Greet met Ginger Alden georganiseerd. Eefke Boelhouwers ging op het podium uitgebreid in gesprek met haar, waarna de fans hun boek konden laten signeren en met Ginger op de foto mochten.
Ginger was lovend over Bouke; ''Did you hear him sing HURT?'' Bouke heeft behoorlijk indruk op haar gemaakt.
Na haar blijk van waardering voor Bouke, klonk er een applaus van enkele fans die inmiddels ook groot fan geworden zijn van Bouke.

In Uden werd nogmaals bewezen hoe geweldig Bouke, band en groot orkest samen klinken !
Een muzikaal genot, ElvisClassics meets Bouke. Voor sommigen was het zelfs 2 avonden achter elkaar feest; zij reisden van Mol naar Uden, om allebei de concerten mee te maken.

Aanstaande zaterdag (9 juni) komen Bouke en band weer in actie op Retropop, alwaar zij 5 jaar geleden hun festivaldebuut vierden.
Wil je hierbij zijn? Dat kan, er zijn nog steeds tickets te koop via; RETROPOP.

Helaas geen video-opnames. Tijdens deze shows was het verboden te filmen. 
Gelukkig kun je genieten van professionele beelden op de komende dvd !

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.