ElvisClassics meets Bouke, 2017

Op vrijdag 5 mei, Bevrijdingsdag in Nederland, spetterde Bouke samen met live band en groot orkest in Mol (België). Het langverwachte 'Elvisclassics meets Bouke' vond plaats in theater Rex, alwaar Bouke al eerder met zijn Elvis 80 show stond. 
Naar dit concert werd erg uitgekeken, want iedereen was benieuwd naar de samenwerking tussen Bouke, band én groot orkest.
Het concert was dan ook gauw volledig uitverkocht.

En wat was het prachtig! Het klonk subliem, het zag er fantastisch uit en het plezier spatte weer van het podium. Een vol podium, met minstens 70 blije gezichten.
Het publiek werd getrakteerd op de heerlijke klassiekers van Elvis. Een fijne afwisseling van Rock 'n Roll en mooie ballads.

Swingen op 'Blue Suede Shoes', 'Johnny B. Goode', 'Big Boss Man', 'Burning Love', 'Polk Salad Annie', 'Don't be Cruel', 'Jailhouse Rock', 'A Big Hunk O' Love'.
Zwijmelen bij liedjes als 'Just Pretend', 'Bridge over troubled water', 'My Boy' en 'In the Ghetto'.

 

'It's Impossible' stond voor het eerst op de setlist; een prachtige vertolking.
'How great thou art' fungeerde weer als afsluiter van de 1e set en mocht, als vanzelfsprekend, rekenen op een lyrische staande ovatie.
Ook werden 'Kentucky Rain', 'Steamroller Blues', 'What now my love' en de standaard klassiekers 'That's Allright Mama' & 'Baby what you want me to do' (op gitaar) en 'Heartbreak Hotel', 'See See Rider', & 'Hound Dog' gebracht.

Speciaal voor Peter - we zullen je nooit vergeten! - zong Bouke 'I'll remember you'.
 

Het einde van de show was schitterend.. 'An American Trilogy', 'Great Balls of Fire', 'Suspicious Minds', Bouke's eigen songs 'Come a little bit Closer' & 'Julie' en afsluiter 'Can't help falling in love'.

Tussendoor werd er een paar keer vanuit het publiek om Julie geschreeuwd, leuk! 
Een publiek dat vooral bestaat uit Elvis fans, dat zich ook volledig geeft voor Bouke's liedjes, grandioos. Bouke scoort met zijn eigen muziek.

Een heerlijke show, met een uitzinnig publiek. Iedereen genoot zichtbaar. Bouke, band, orkest, publiek.
Het was een onvergetelijke avond. Weer eentje die toegevoegd kan worden aan de steeds langere lijst van prachtige concerten. 



Ook voor de tijd en naderhand was het fijn. Zoals al vaker beschreven; one big happy family.
Er werd, onder het genot van een drankje, gekletst met elkaar en het enthousiasme over het concert werd gedeeld. 
Veel (Belgische) fans kochten Bouke's This is me bij de ElvisMatters stand.
Voor Bouke een goede reden om zich in het feestgedruis te mengen en de albums te signeren, foto's te maken & te kletsen met de aanwezigen. Gezelligheid alom. Ook band en crew voegden zich bij de groep.
Wanneer je naar een concert van Bouke/ ElvisMatters komt, mag je meer verwachten dan alleen een mooie show. Warmte, harmonie, een waar muzikaal hoogstandje én gezelligheid.

Voor de vele fans die geregeld komen, is het niet alleen te doen om het concert, maar ook om de 'happy moments' die zij beleven voorafgaand en naderhand. Er worden extra uitjes gepland, mensen gaan uit eten met elkaar en groepen verblijven samen in hotels. Vriendschappen, voortgekomen uit een gedeelde muzikale liefde, welke aan Elvis & Bouke te danken zijn. Mooi.

Bouke kan uitkijken naar het vaderdagconcert op 18 juni in de Schalm te Veldhoven. Tijdens dit vaderdagconcert zal hij zeker een aantal songs van zijn nieuwe album 'This is me' brengen. Dat wil je natuurlijk niet missen ! Er zijn nog tickets verkrijgbaar; klik.

Kijk voor meer events in de Agenda.

 

Video's Elvisclassics meets Bouke; playlist.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.