Opening Atlas Theater, Emmen

Gisteren, 14 oktober 2016, vond de fantastische opening van het prachtige nieuwe Atlas Theater in Emmen plaats. Bouke gaf een spetterend voorproefje op zijn Bouke rocks Elvis concerten en trad op met Bloei! Emmen; een theaterspektakel boordevol muziek, verhalen en cultuur.

De avond was enkel toegankelijk voor genodigden en winnaars van tickets.
Waar de verdeling van de tickets niet heel lekker verliep, werd de toegang wel praktisch gedaan. Hoe eerder je kwam met je voucher, hoe beter je plekje. Al maakt dit in het Atlas Theater niet erg veel uit. Het zicht is overal prima. Wat een ontzettend mooi theater!

Voordat Bouke samen met de weergaloze ElvisMatters band zijn kunstje mocht vertonen, werden er toespraken gehouden, welke eigenlijk alleen voor Emmenaren en regiobewoners interessant waren.
Toen Bouke het podium betrad, begon de avond pas écht te knallen. Hij zette samen met de ElvisMatters band weer een knap staaltje muzikaliteit neer. Het was een wervelende show. Al werden de trouwe gezichten en vooral stemmen van Ellen, Walter (die lach) en Philip gemist. 
Bouke & ElvisMatters band brachten enkele klassiekertjes van Elvis. Het optreden werd geopend met 'Burning Love', welke opgevolgd werd door 'Proud Mary', Bouke's geweldige nieuwe single 'Come a little bit Closer', 'Crazy little thing called love', de ElvisMedley, 'Johnny B. Goode' & 'Fire' die al een paar keer eerder enorm in de smaak viel en net als Crazy little thing called love goed bij Bouke past.


Het publiek kon zich verheugen op een tweede optreden, want Bouke kwam na de pauze terug om een paar songs onder begeleiding van het Bloei! Emmen orkest te zingen. Vooraf gaf Bloei! Emmen een interessante, kunstzinnige, hier en daar grappige en misschien net iets te lange show weg - het wachten was natuurlijk op Bouke - voor de vele mensen die speciaal voor hem aanwezig waren.
Bouke liet Emmen nogmaals zien wat voor een fenomenale stem hij heeft. Dit deed hij met 'Eloise', 'I (who have nothing) en 'The Impossible Dream'.


Als afsluiter van het programma in de Rabozaal werd er een ode aan Zuidoost Drenthe gebracht, terwijl alle artiesten van de avond het podium nog eens betraden om een laatste applaus, in de vorm van een staande ovatie, te ontvangen.


Bouke ontving naderhand de eerste bundel van Tell me your Bouke Story met daarin de eerste 33 verhalen van dit item. Een fysieke versie van al deze prachtige, bijzondere, geweldige verhalen die stuk voor stuk lovend zijn over Bouke.
Iets om heel trots op te zijn.

 


 
Video's opening Atlas Theater Emmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.