Nicole Kuipers, 5 juli 2023

Ik ben al zolang als ik het mij herinner fan van Elvis Presley.
Zo'n 17 jaar geleden hoorde ik bij toeval een liedje van Bouke en dacht nog, best een Elvis stem.. heb hem dus een beetje gevolgd qua naar optredens gaan want social media was niet zo als nu.

Toen kwamen de tv programma's waar hij aan mee deed en ook elke keer won en ik weet nog dat ik dacht wanneer breekt deze top zanger nou eens echt door want er zijn er weinig die aan zijn stem kunnen tippen!
En daar kwam de Tribute, battle of the bands en daar stond hij weer met zijn geweldige band. Natuurlijk weer gewonnen en wat was ik trots, eindelijk is het zover.. meer bekendheid en zijn droom komt uit om een theatertour te houden en als kers op de taart ook nog de Ziggodome!!

Zijn optreden met Pasen in Eindhoven vergeet ik ook nooit meer, kleine zaal maar ook daar gaf hij alles en ging de zaal uit zijn dak.. voor mij ook een speciaal momentje want eindelijk was daar de foto samen.
Waar ik eerst gemakkelijk aan kaartjes kon komen, moet er nu meer moeite gedaan worden haha.
Maar gelukkig zijn er heel wat in the pocket!!

Thuis luister ik dus naar Elvis en Bouke, ook zijn eigen nummers zijn leuk en er zitten ook hele mooie gevoelige nummers bij!!
Hopelijk mag/kan hij in de toekomst ook weer zijn eigen muziek uitbrengen.. in de soul, rock 'n roll en blues stijl want dat past hem perfect!! Ik wens hem veel succes met alles wat er op zijn pad komt!!

TCB, Groetjes Nicole Kuipers

Reactie plaatsen

Reacties

Tiny Kuipers
een jaar geleden

Super mooi geschreven. Nog veel leuke avonden met mooie muziek van Bouke in het verschiet. Leuke vooruitzichten!!!!

Hubertine Hazewinkel
een jaar geleden

Prachtig Nicole,❣️ Je geeft hier een kijkje in jouw liefde voor Elvis en daarbij het omarmen van Bouke.
Fijn dat je de scheiding kunt maken tussen deze artiesten. Een dierbare foto. Als kers op de taart. Je straalt en ik wens je veel plezier met het bezoeken van de komende optredens. Liefs Hubertine

Catharina
een jaar geleden

Heel leuk! Waar ik wel benieuwd naar ben, ik zie het steeds weer terugkomen: waar staat TCB voor?

Betty Mulder
4 maanden geleden

Hoi Nicole, leuk verhaal van jou. Ook ik ben Elvisfan en Boukefan, maar Bouke heeft het momenteel gewonnen van Elvis. Ik luister nu meer naar hem. Wie weet kom ik je ergens tegen tijdens een optreden.