Home » Weblog » LOL

LOL

Gepubliceerd op 4 april 2017 om 19:19

Na een onvergetelijk, onwijs speciaal feest - waarvan de memories voor altijd in mijn hoofd zullen dansen, heb ik meer toffe dingen mogen beleven.
Feestjes in België zijn altijd geweldig. Zo ook het feestje van Linda. Zij was eind vorig jaar 60 geworden en dat moesten we vieren. Met een deel van de ElvisMatters crew dansten wij vrolijk ons Come a little bit Closer dansje. Vooral Jeroen bleek een natuurtalent. *Gniffel*
Jes, alvast oefenen voor 11 februari. Ha ha!

FeestjeLinda-1.jpg

Daarna was het tijd voor Bouke rocks Elvis op 4 februari.
2 maanden geleden inmiddels. Wát hebben we een bizarre avond meegemaakt.
De heenreis was hilarisch. Onderweg zag ik ineens, terwijl ik dromend door het raam keek, Elvis voorbij komen. Dit bleek Luc te zijn, met de ElvisMatters bus. Grappig! Zwaaien, knipperen en foto's maken. Zoiets verwacht je niet als je ergens in België op een snelweg rijdt.
Bouke rocks Elvis werd voor het eerst in België gedaan en dat was wervelend. Heel wervelend.
Van tevoren heb ik gezellig met Ria, Bert, Jannet, Astrid en Wim in het hotel vertoefd. 
Samen onze avond herbeleven en uitkijken naar het concert, onder het genot van wijntjes. Ik houd ervan!
Naderhand was bizar, gewoon bizar. Ik zal niet te veel in detail treden, maar rond 1 uur waren Ria en ik in het hotel, waar we nog 1 wijntje wilden doen en dan naar dromenland..
Dit is echter 6 uur 's ochtends geworden omdat we 2 mensen leerden kennen met ieder zo hun eigen problemen. Minstens 6 keer werd er gesproken; ''nog één drankje en dan gaan we slapen.'' Uiteindelijk hebben we zelfs pizza zitten eten om 5 uur in de ochtend. Haha!

FootlooseLokeren.jpg
Een week later gaf Bouke zijn jaarlijkse live concert in Emmen, het Home Town Concert. Ieder jaar weer één groot feest. Dit keer waren Stephanie en Melissa er voor het eerst bij en dat was reuze gezellig! We hebben een onwijs fijne, harmonieuze avond beleefd. Een avond waarop alles klopte. Bouke knalde werkelijk van het podium en de sfeer was euforisch!
Samen met met m'n vrienden genoot ik van een grandioos concert en een afterparty + after after party.
Bouke bracht deze avond overigens voor het eerst 'Great Balls Of Fire' en dat was VUUR!
Na de after after party heb ik, met het idee om in bad te stappen, nog zo'n 3 kwartier met Marina aan de telefoon gehangen. Jes, dingen moeten nu eenmaal met je beste vriendin gedeeld worden wanneer zij er niet is. En dat kan bij ons midden in de nacht. Ik zie mezelf nog zo op de grond, voor het bad zitten..

StephanieIrene-1.jpg
In februari is het hossen (want we zijn nog lang niet moe). Carnaval in Raalte is buitengewoon leuk! Ik heb niet veel met carnaval, maar 1 avondje in het jaar ga ik lekker los in deze gekte. De Zwabberaars verwelkomen ons telkens weer heel warm. Feest!
Voor volgend jaar zijn we al gevraagd een heel weekend te komen.
Deze avond hebben we de dood in de ogen gekeken, gedanst met diverse figuren en heel veel gelachen. Jes, Zwabberaars - volgend jaar zijn we er gewoon weer! Of dat een weekend wordt is nog even de vraag, hihi.

Carnaval1.jpg

En toen was er 3 weken leegte. Stilte. Geen uitjes. Ook best eens fijn, moet ik zeggen. Mijn huisje is ein-de-lijk volledig klaar en ik heb wat kunnen bijkomen. Afgezien van het kijken van films en series heb ik niet veel gedaan (in de weekenden dan).

Tot vorige week.. Toen mocht ik weer, jubelstemming! Een feestje in Café Cornerhouse in Eindhoven. Daar waren we; Marion, Franckie + vrienden, Kaylee, Anja en ik vorig jaar ook geweest en dat vonden we leuk. Logisch dat we nu weer gingen.
De McDonalds is inmiddels een traditioneel uitje wanneer ik in Best ben. Hier maakte ik vrienden met een paar leuke kids.
Leontien & Romana waren er ook in Cornerhouse. En Michel, die vers uit 'Het Verlangen' gekomen was, hihi. Ik deed nog een dansje met Willem, Bouke's uncle en nieuwe 'driver', waar we tijdens carnaval al goed kennis mee hebben gemaakt. Het was gezellig die avond, maar eindigde nogal 'apart'. Iets dat we vast niet snel zullen vergeten.

FootlooseEindhoven.jpg
De volgende dag stond Bouke in Arnhem. Heus wel prettig!
Het grappige is dat dit café op een plek gevestigd is waar ik in het verleden bijna dagelijks rondliep. Dichtbij de pabo. Wist ik niet van tevoren. Ik had eigenlijk niet zo heel goed opgelet, want als Ria rijdt, weet ik de helft van de tijd niet eens waar we precies heengaan, hihi.
Ook dit was weer een gezellig feestje, met Marina, Nicole en Ria.
Het leuke van de events die Bouke doet is niet alleen het optreden zelf, maar ook de rest er omheen. We hebben lol met elkaar en doen ook andere dingen samen.
We genieten enorm van de momenten die we na de feestjes met elkaar beleven. Zo zijn we dit keer uit eten geweest op de Korenmarkt. Superleuk én lekker!
Next time wordt het 't terras van de 5th Avenue, met een overheerlijke Strawberry Margarita.. 
FootlooseArnhem.jpg
Over 2 weken (17 april) is het 5 jaar geleden dat Bouke in het Elvismuseum op een originele gitaar van Elvis mocht spelen en dat we Marina leerden kennen. Met recht 1 van de mooiste dagen ever. Destiny.
Een vriendschap voor het leven. Met dank aan Bouke & aan Elvis !
In augustus maken we samen onze droomreis naar Memphis. Daar zal het puzzeltje compleet gemaakt worden. Hét kersje op de taart. 
En waarom ik daarover praat in dit verhaal?
Afgelopen zondag gaf ik haar een 5-jaar-friends-en-we-nemen-het-mee-naar-Memphis-presentje, voorafgaand aan het volgende feestje. Een feestje in Klarenbeek. Ook al, in mijn termen, om de hoek. Wederom met Marina, Ria en Nicole. 
Erg veel zin om het hele event mee te maken hadden we niet, dus besloten we enkel voor het optreden van Bouke aanwezig te zijn. Goede keuze, want het miste toch een bepaalde cosiness. Hier waren we het allemaal over eens. Een cosiness die er bv. in Arnhem wel was. Doet overigens niets af aan het optreden van Bouke, want dat is standaard spetterend, uiteraard.

SweetestDesign.jpg
Aankomend weekend vlieg ik met 't broertje naar Dublin - Ierland en daarna is het tijd voor Bouke's cd-presentatie. Dat wordt een onwijs bijzondere avond. Na al die jaren zoveel beleven en meemaken, is ein-de-lijk zijn 100% Bouke album daar. Couldn't be more proud! 
10 lagen kippenvel en vleugeltjes, zoiets zal het voor me zijn, denk ik.
Het feit dat 'THIS IS ME' compleet Bouke is, is al genoeg om te weten dat het album amazing is. Kan niet anders!
Ik heb zin in de roadtrips met Bouke's nieuwe songs door de auto klinkend. Raampje open en anderen mee laten genieten van deze pareltjes, echt wel. Trotsigheid, pure trotsigheid.
En hee, dat 100% Bouke ook mijn stijl is, is natuurlijk extra mooi meegenomen. :)
Bouke start een promotietour en ik doe net zo mee, want hij verdient het dat Nederland eens wakker wordt. Who is with me?
Instores? Jes. Andere ideeën? JES! Daarover later meer, hihi.

THISISME.jpg                                        Klik op het plaatje om de cd te bestellen!

Tot zover.. Hiephoi voor een plotselinge motivatie.
Ik probeer meteen na de cd-presentatie te schrijven, zodat er niet weer een 2-maanden-verhaal geschreven hoeft te worden. Misschien kun je me een remindertje sturen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

RIA
2 jaar geleden

Zeker het is super gaaf met vrienden te delen voor onze beste zanger van Nederland. Ik heb er een nieuwe vriendschap club erbij. Love it 😀😀