Home » Weblog » Rock 'n Roll

Rock 'n Roll

Gepubliceerd op 29 juli 2016 om 14:47

Waylon komt maandelijks zijn kunstje vertonen bij RTL Late Night. Iedere maand brengt hij een bepaald muziekgenre naar voren. Gisteren was dit Rock 'n Roll. 
Toen ik hiervan op de hoogte gesteld werd, rommelde het meteen in m'n hoofd; Bouke moet dit doen. Bouke verdient dat podium. Bouke doorleeft Rock 'n Roll.
Dit gerommel werd alleen maar heftiger op het moment dat ik de reclame op televisie zag.
De studio compleet in 50's stijl. Ik wilde spontaan 1 van m'n 25 Top Vintage jurkjes aantrekken en in een helicoptertje naar Amsterdam stappen.
Die countryboots passen Waylon veel beter, maar eerlijk = eerlijk; hij deed het geweldig. Pure Rock 'n Roll, ja!
De stoeltjes hoefden echter niet vastgespijkerd te worden aan de vloer, dat zou met Bouke wel het geval zijn.

Ik ben van mening dat RTL Late Night Bouke eens een podium mag bieden (als je ziet wat er soms allemaal voorbij komt, is dat niet eens zo'n gekke vraag!). Naamsbekendheid zegt nog altijd niets over de beste zanger van Nederland zijn.
Dit heb ik overigens al een keer geroepen, waarna ik een mooie reactie ontving, welke ik natuurlijk bewaarde om later nog eens te 'gebruiken'.
Je raadt al wat ik gisterenavond deed; RTL Late Night verblijden met een enthousiast mailtje.
Wat is daarop uw antwoord, RTL Late Night?
Ooit, ooit zit Bouke daar aan tafel en zal hij Nederland wéér verwonderen op nationale televisie. Daar ben ik van overtuigd. Ondanks het feit dat de media soms best vervelend is, geloof ik erin dat waar talent overwint. Dat is destiny. 

Dit alles heeft RTV Utrecht overigens goed begrepen, want zij heeft Bouke uitgenodigd om op 16 augustus te gast te zijn bij het radioprogramma 'Aan Tafel', waar hij een live optreden zal verzorgen en geinterviewd wordt. Dit allemaal te ere van Elvis, die dan 39 jaar geleden overleed. 
RTV Utrecht, gezellig (spreekt uit ervaring). radiobezoekjes, gezellig (spreekt uit ervaring). Jes, we gaan er heen. 
Ria, Astrid, Wim, Jannet, Bert, Ineke, Leontien, Romana, Miranda en ik.
Ik heb zo'n grote overtuigingskracht (dat zit nu eenmaal in de ElvisMatters family!) - *Gniffel*.
Heerlijk lunchen, onder het genot van een fijn optreden én veel Elvis.

Poll;
Vind jij ook dat Bouke op 16 augustus vanuit RTV Utrecht door moet naar Amsterdam om aan te schuiven bij RTL Late Night?
*Echt wel!
*Ja

Meer keuzes zijn er niet. Sorry.

Grapje, dit kan helemaal niet! RTL Late Night beleeft vanavond haar laatste uitzending. Daarna is het wachten op het volgende seizoen. Willen we Bouke dan in de show? Ja!! Er is nog een leuke datum; 8 januari (Elvis' Bday). Deze valt in het weekend, maar hee; 5 dagen voor en 5 dagen na dat weekend.. Genoeg keuze.
Peter van der Vorst hoeft zich geen zorgen te maken, Bouke is vast en zeker bereid mee te werken aan een item voor 'Van der Vorst ziet sterren'. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Anita labee
3 jaar geleden

Zeker weten....
Bouke rocks Elvis

Jannet Vos
3 jaar geleden

Ja echt wel ☺️
Absoluut, hij verdiend veel meer bekendheid.👍🏼

Nicole
3 jaar geleden

Absoluut!! 😃😃😃

Bert Vos
3 jaar geleden

Ook ik ben van mening dat Bouke een groot podium op de Nederlandse televisie verdient.
Ik ben van mening dat RTL late night niet voorbij mag gaan aan de 39ste sterfdag van de man die als allereerste echte superster de inspiratie bron is geworden voor vele hedendaagse muzikanten.
Als er iemand is die het verdient om hierbij de muziek van Elvis het best tot zijn recht te laten komen, is dat mijn inziens Bouke.
Het zou RTL late night sieren om ook eens groot talent een kans te geven in plaats van steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten uit te nodigen

Hermien
3 jaar geleden

Ik,als één van z'n grootste bewonderaars, ben het absoluut eens dat het tijd wordt dat Bouke aanschuift bij RTL Late Night! Bouke=Rock 'n Roll! !

joanetta van keeken
3 jaar geleden

Bouke hoort een keer in RTL Late Night, zeker omdat hij bij de 35 ste sterfdag van Elvis op Graceland heeft mogen zingen dat zegt toch wel wat over de artiest Bouke

Marion Bruurs
3 jaar geleden

Het wordt tijd dat Bouke nationaal meer bekendheid krijgt en meer waardering. Juist op die speciale dag moeten ze een artiest uitnodigen die Elvis naar eer en geweten een muzikale ode brengt. En wie kan dat beter dan Bouke. Niemand. Hij heeft niet voor niets Waar is Elvis gewonnen en The winner takes it all. Ook weet hij onder de Elvis fans keer op keer uitverkochte zalen te krijgen. Wie doet hem dit na? Dus RTL late night ga bij de mensen te rade die verstand hebben van de muziek van Elvis en je kan maar ëën persoon uitnodigen BOUKE.

Lia
3 jaar geleden

Vind ik dat Bouke moet aanschuiven bij RTL Late Night?
JA!!

Ineke
3 jaar geleden

16 augustus is Elvis dag en er is er maar één die de erfenis die Elvis ons heeft nagelaten wat zijn muziek betreft het beste kan vertolken en dat is Bouke hij is puur humoristisch en weet een show weg te geven wat ik een ander niet heb zien doen .
Hoop nog vaak van zijn optredens te mogen genieten.
Ineke al Elvis fan sinds 1973

Anja
3 jaar geleden

Echt wel!!!!

Ingrid D. Louis
3 jaar geleden

Er is geen betere zanger dan de Bouke. Hij weet als geen andere de songs van Elvis zo gevoelig neer te zetten. Soms als ik Bouke hoor zingen denk "als Elvis er nog zou zijn, zijn stem op die van Bouke zou lijken. Zoveel power zit er in de stem van Bouke! Ik hoop dag Bouke gauw wordt uitgenodigd bij RTL Late Night en dan hoop ook er bij te kunnen zijn!

Verberck Linda
3 jaar geleden

Wij vinden dat Bouke aan de tafel moet aanschuiven bij RTL Late Night. Hij verdient dat zeker weten!!!!

Astrid van Ommen-Valentijn
3 jaar geleden

Twee maal een programma gewonnen als vertolker van het Elvisrepertoire door het publiek, als enigste Nederlandse zanger ooit! Opgetreden in Memphis op Elvis' zijn geliefde Graceland. Ik weet geen andere zanger die zo dichtbij Elvis komt met zijn stem, door zijn vertolking, zijn uitstraling, zijn respect, zijn gevoel en zijn liefde voor deze muziek dan Bouke Scholten. Als er iets terecht is dan is dat Bouke aan tafel zit bij RTL Late Night en dan horen jullie en kunnen jullie laten horen aan de media, het muziekwereldje, wat hier aan de hand is. Zijn stem raakt je van je kruin tot aan je tenen. Eigenlijk is het alleen maar wenselijk om hem Live te zien en horen. Geef deze fantastische zanger, die zoveel Nederlandse en Belgische mensen boeit, en waaronder heel veel echte Elvisfans hem een zo'n warm hart toedragen. De welverdiende plaats bij jullie!

Janke Hulsink
3 jaar geleden

Gisteravond een post op fb gezet waarin Bouke en RTL Late night had getagd. Zal het nog even hier herhalen.
Met kromme tenen luisteren naar Waylon die Elvis zingt.........Geef mij aub Bouke, he is the best!
Wil hem heeeeeel graag zien en horen bij RTL Late night, hij verdiend het echt.

Lineke Kaldijk-Vos
3 jaar geleden

Echt wel!

Kevin
3 jaar geleden

Bouke moet absoluut aanschuiven aan tafel bij RTL late night!!!

Ik luister zelf iedere dag muziek van Elvis en ben meerdere malen aanwezig geweest bij concerten van Bouke, ik blijf onder de indruk.
Absoluut een goede vertegenwoordiger van het Elvis reportoir waarbij Elvis zelf helaas niet meer live te zien is, ben ik toch altijd weer blij als ik Bouke mag zien en horen!

Vind ook dat ie een keer gevraagd moet worden voor beste zangers van Nederland!

Gr. Kevin

Franck Bruurs
3 jaar geleden

wel op Graceland gestaan maar niet bij RTL late night dat kan toch niet Jullie blijven achter RTL het wordt tijd dat jullie Bouke uitnodigen.

Janneke
3 jaar geleden

Zo'n topper als Bouke vind je nergens... natuurlijk moet hij aanschuiven bij RTl late night. Snap niet eens dat dit nodig is voor zo'n groot talent als Bouke...zijn geweldige en warme stem, live is ook zo prachtig! Je voelt echt de liefde die hij heeft voor muziek als hij begint te zingen. Dit kan niemand anders beter als hij. Naast zijn gouden keeltje heeft hij ook een unieke persoonlijkheid.

Staat Waylon daar...pff .. sorry. Anders had ik zeker wel gekeken jullie programma. Maar nu zapp ik wel even verder.

Romana
3 jaar geleden

Tuurlijk moet Bouke daar staan. Rtl late night jullie lopen heel ver achter! Niemand kan zo goed Elvis na zingen zoals Bouke dat kan.

Leontien Kling
3 jaar geleden

Ja echt wel natuurlijk moet Bouke aanschuiven bij RTL late night hij is echt een topper zo mooi hij verdiend het echt met zijn gouden stem.

Gr Leontien

Betty
3 jaar geleden

Emmen is voor mij wat Memphis was voor Elvis. (uitspraak van Bouke)

We kunnen niet wachten, het heeft al veel te lang geduurd
en daarom heeft Irene een brief aan Umberto gestuurd

Bouke als rtl-late night gast, dat is een goed idee
en als fan steun ik dit uiteraard, ik stem ook mee

Bouke, geboren en getogen in Emmen
is als rock 'n' roll ster niet meer te temmen

Ooit begonnen met liedjes van Tom Jones
maar als Bouke zingt, klinkt geen enkele song als iets gewoons

Als Bouke op het podium staat, dan gebeurt er iets
en Umberto, geloof me, dat is echt niet niets

Het wordt tijd dat Nederland wakker wordt geschud
want Bouke met zijn Elvis songs zien is gewoon “een must”

Dus Umberto, we laten ons graag door jou verwennen
laat gewoon meer mensen Elviś muziek gezongen door Bouke leren kennen

We rekenen op jou, alvast bedankt voor de medewerking
en laat hem nu maar zingen, onze Nederlandse King

groetjes Betty

Cathy Slegers
3 jaar geleden

Natuurlijk moet Bouke aan tafel aanschuiven bij RTL Late Night! Als beste Elvis vertolker ooit en zelfs beter, verdient hij dit! Laat iedereen die hem nog niet kennen maar eens versteld staan. Gelukkig geen Elvis-lookalike maar gewoon met eigen stijl! en met een stem-performance waar je van onder de indruk zult zijn! The best artist there is!! Bouke!!

Ria
3 jaar geleden

Ja natuurlijk,👍

manna dijkstra
3 jaar geleden

ja natuurlijk daar hoort BOUKE

Johnny rosenberg
3 jaar geleden

Ja zeker ,daar hoort bouke 😃

Hilde Boeykens
3 jaar geleden

Bouke hoort daar zeker en vast te zijn, hij is gewoon wereldklasse

ria tuinstra kleinbergen
3 jaar geleden

bouke is top

nelly
3 jaar geleden

ja zeker bouke the best