Home » Weblog » 1,2,3,4,5,6

1,2,3,4,5,6

Gepubliceerd op 24 juli 2016 om 17:58

Op mijn nieuwe Ruby Shoo's huppel ik nogal achter de feiten aan. Ik moet iets vertellen over zo'n 6 toffe uitjes. Nou'ja, dat is wat ik wil - de joy van de afgelopen feestjes met jullie delen.

Het eerste feestje dateert inmiddels alweer van begin juni. Het Kika Meezingfeest dat, zoals de naam al vertelt, speciaal voor KIKA gegeven werd. Artiesten traden belangeloos op en er werd gedurende de hele middag geld ingezameld voor KIKA. Hartstikke mooi! En wat een prachtig bedrag is er binnen gehaald! Meer dan 7000 euro. 
Voor mij was dit feestje leuk omdat ik na lange tijd mijn wijnbuddie Rene Karst én Willem van der Veur weer eens zag. Gezelligheid! Het zonnetje deed ook gretig mee. 
Footloose, gekkigheid, stroopwafels en géén Liever te dik in de kist - *Gniffel*

ReneIrene2.jpgReneIrene-1.jpg
Vervolgens maakten Tiny & ik een beregezellig buurtfeestje mee in Noordbarge, op een fijne vrijdagavond. Enkel Kees & vriendin en wij waren 'buitenstaanders' deze avond. Maar o, wat hebben we genoten!
Bouke spetterde weer heerlijk en wij dansten er vrolijk op los. Kees ging live en er werd gezwaaid naar Italië, want Lia keek met ons mee.
Naderhand hebben we nog erg gelachen omdat een vrouwtje Bouke eerst bier wilde aanbieden en het daarna nog eens probeerde met een bakje friet.

De zondag erna was minstens zo leuk, misschien nog wel leuker. Samen met papa, mama, Ria + moeder en Kaylee + tante, vierde ik een mooi woonwagenfeestje in Tiel.
Typisch het soort feestje waarvan je hoopt dat er snel weer één volgt.
Ook daar hebben we bijzondere herinneringen gemaakt. Mijn papa en Jochem zijn écht de allerliefste papa's die er bestaan, op deze hele wereld. Jes!
Papa gaat zelden mee naar een optreden en het is dan altijd heel speciaal. 
De omgeving leende zich goed voor het maken van prachtplaatjes en we zijn zelfs in de krant beland met een foto bij een artikel over woonwagenbewoners.
Ook kon ik een lucky shot van Bouke mee naar huis nemen. Over prachtplaatjes gesproken..
BoukeBeautiful.jpg
Ik houd nu eenmaal van feestjes, dus ging ik met Marina naar Rossum. Wat zal ik zeggen over Rossum? Het was apart. Ha ha!
Over de optredens van Bouke kun je alleen maar positief zijn, de rest is eigenlijk niet echt om over te schrijven. Maar ik kan de verleiding niet weerstaan het toch te doen.
Als je mij kent, weet je dat ik niet snel boos word, maar als iemand mensen die veel voor me betekenen negatief bejegent, dan kan ik een pitbul worden. Het op de alcohol gooien is dan ook zo simpel, he? Ik weet heel goed wat het is om dronken te zijn (in m'n puberteit af en toe in die status gezeten - zelden maar'goed) en geloof me; je weet heus wel wat je doet ! Stomkop! Punt.
Verder hebben we best gelachen om het huppelen door de modder & het natte gras, onze grouphug - gevolgd door een dansje onder de umbrella én Stef Ekkel.
Uit ieder uitje kan iets speciaals gehaald worden en dat was deze keer met recht de umbrelladans. 

Barger Oosterveld, denk ik? Jes, dat was de volgende. Samen met Lia, Richard, Tiny en Kees + vriendin, heb ik daar een heel mooi optreden gezien. Écht een heel mooi optreden.
Ik bedacht me naderhand meteen dat dit het optreden was dat beter paste bij de gezelligheid van Noordbarge. Ik ben tenslotte al zo'n 13 jaar verlost van de puberteit en kan me niet zo goed inleven in pubers. Vind ze vooral irritant.

Omdat Marina en ik van mening waren dat we revenge moesten nemen op Rossum, gingen we naar Beesd.
En hebben we revenge genomen? ECHT WEL! Onwijs genoten! Van het optreden en van de gezelligheid. Ik kreeg zelfs een klusje, want ik stond op het juiste moment op de juiste plek, haha. *Irene security van het materiaal - tot uw dienst*.
De dronken jongeman in een 'Daddy I am a porno star' shirt was aandoenlijk. Even dan. Daarna wilde ik hem het liefst de zaal uit duwen.
Michel was er ook deze avond, nice. Een klein deeltje van de one big happy family, samen. Dat zijn zo van die kleine gestolen momentjes die ik altijd zal koesteren.

IreneMarina.jpg
Memories will last for all time.. And I am going to make some more. 
Mijn agenda staat tot het eind van dit jaar heerlijk vol. Eh, verder dan dat zelfs, want in de eerste 6 weken van 2017 staan al fijne dingen gepland. Genoeg om over te schrijven. Genoeg voor jullie om over te lezen. Als je dat leuk vindt.
Voor mij zijn die uitjes meer dan 'gewoon' feestjes. Samenzijn met de liefste, leukste, meest speciale mensen. Mensen die voor altijd een plekje in m'n hart hebben. Met elkaar de vreugde delen. Making memories and never loose them.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.