Home » Weblog » Uitjes-vierdaagse

Uitjes-vierdaagse

Gepubliceerd op 16 september 2015 om 19:07

Zing een vrolijk wijsje, stuiter in het rond..

Ik heb een heerlijke, muzikale, gezellige uitjes-vierdaagse beleefd! Deze vierdaagse begon afgelopen vrijdag in Westervoort. Aldaar vond het 'Artiestenplein' plaats in zaal Wieleman.
Uit ervaring weten we dat het hier al-tijd BOMvol is, dus besloot ik - samen met papa, uitsluitend voor Bouke te gaan. Papa zou een hele avond met zoveel mensen en prikkels nóóit volhouden en ik had daar eigenlijk ook niet echt veel zin in.
Wanneer Bouke in de buurt (van papa) optreedt gaan we meestal samen. En juist omdat dit niet extreem vaak voorkomt (zachtjes uitgedrukt) zijn deze uitjes extra speciaal.
Leuk om te vertellen is dat papa Bouke leerde kennen toen hij als muzikale omlijsting aanwezig was op het feestje van mama en Piet. Er was destijds meteen enthousiasme over Bouke én over de geluidsinstallatie van Jochem. Ha ha.
Bouke heeft me jaren geleden, na die ontmoeting, over een streep getrokken en sindsdien hebben we zo af en toe van dit soort bijzondere avondjes.
Westervoort dus. Nicole (+ vriendin) en Kelly waren de hele avond aanwezig en wij troffen hen na een kort taxi-ritje.
Over Bouke's optreden hoef ik eigenlijk niet zoveel te vertellen. Zijn optredens zijn standaard fantastisch. Met een fijn Engelstalig repertoire heeft hij heerlijk geknald! En wij hebben waanzinnig genoten.
Ook naderhand hebben we het, samen met Kelly en Nicole + vriendin érg gezellig gehad. Ontzettend veel respect; Bouke had die avond al opgetreden en moest na Westervoort weer door. 
Toen Bouke & Jochem, Kelly, Nicole & vriendin vertrokken waren, stonden papa en ik bij Wieleman te wachten op de taxi. En te wachten. En te wachten. En voor de verandering nog wat langer te wachten. We kregen gezelschap van 2 geweldige mannen. Wát hebben wij gelachen. Ze boden ons hun fietsen aan (nadat bleek dat geen enkele taxi bereid was hun fietsen ook mee te nemen), zodat wij naar Didam konden fietsen. Het idee was om de volgende dag de fietsen weer in te leveren, tijdens een etentje. Fietsend naar Didam waren wij echter niet van plan - verrassend he? Dus wachtten we nog wat langer. Mét die mannen, want we hadden het gezellig.
Uiteindelijk is de taxi gelukkig wel gearriveerd en konden wij naar huis.
Ik in papa's bed en hij op de bank. *Slaaplekker*

De volgende dag heb ik mezelf 'gelukkig' gemaakt door naar Heleen te gaan voor een knip/kleur beurt. Hoog tijd. Het oorspronkelijke idee is van tafel geveegd, ik wilde weer graag bruin. Heleen weet precies wat ik tof vind en mag ALLES bij me proberen.. Ik ben zó blij met het resultaat! Chocoladebruin met soms een paarse gloed. Ja, echt!
In Doetinchem werd ik opgehaald door Mark (het broertje) en reden we naar Koekendaal. Jeugdsentiment! 
's Middags was er een BBQ georganiseerd bij papa. Een BBQ met het thema Aloha. Dat vind ik erg leuk. Vrolijkheid én flamingo's.
Het voedsel; LEKKER! Nondeju.. Ik heb nog nooit zo verrukkelijk van de BBQ gegeten. De catering was in handen van een professioneel bedrijf.
Gesloopt van de avond ervoor, met maar een paar uurtjes slaap, kon ik gelukkig door m'n tante naar huis gereden worden - op de route naar Scheveningen. Jahoe.

Zondag opende Dean Saunders zijn tattooshop in de Bazaar Beverwijk. Sterren on Tour vierde dit feestje mee met gezellige artiesten en ik was erbij om samen met Dean de winnares van de tattoo-actie bekend te maken. Best lastig; een winnaar kiezen uit zoveel enthousiaste inzendingen. Mooie verhalen, creatieve ontwerpen en zelfs een hilarische reactie waar ik érg om moest lachen. De keuze is uiteindelijk gevallen op Jennifer Brouwer. Zij wenst een tattoo om de band tussen haar en haar beste maatje (een hond) te symboliseren. Dit prachtig met een hand en een hondenpoot tegen elkaar aan. Dean had het zelf ontzettend druk met zijn shop, welke vol stond met lyrische mensen die een afspraak wilden maken, daarom heb ik Yoeri nog even om raad gevraagd.
Samen met Dean maakte ik de winnaar op het podium bekend (ik heb daar géén talent voor - ik sta liever vóór het podium dan op - tenzij ik het kabouterverhaal mag vertellen). Ze was zelf niet aanwezig, dus werd het op facebook gezet.
De rest van de dag heb ik genoten van fijne optredens. Het was weer enorm gezellig met iedereen. Vliegtuigen die alleen over vliegen als Yoeri niet optreedt, paars, irritante fluitjes, tattoo-verhalen, hij is geen Superman Jeronimo (die best 2 uurtjes extra mag uittrekken om meisjes te knuffelen), dansjes en leuke hebbedingetjes. 
Door de drukte was er helaas geen ruimte meer om terplekke een tattoo te laten zetten. Dit gebeurt over een paar weken, na de verhuizing en mijn vakantie. 

Ondertussen werd ik door Nicole op de hoogte gesteld van het feit dat ze tóch moest vliegen (nee, ik heb geen zin om dat helemaal uit te leggen) en maandagavond niet op tijd thuis kon zijn om mee te gaan naar de Buma NL Awards
Die ochtend wist ik nog steeds niet met wie ik zou gaan (Mariëlle en Sarina gingen ook, maar ik had natuurlijk nóg een ticket over).
Hier kwam snel verandering in toen Carlijn me een berichtje stuurde dat Nielson op de gastenlijst stond. 1 + 1 = 2. We gaan samen. Ons eerste uitje na jaren online met elkaar kletsen. Best maf eigenlijk. Ik zeg weet je wat het is.. Great minds think alike! *Klik - connection - BAM*

Na een middagje BSO vertrok ik in een rechtstreekse trein naar Den Bosch. Aldaar troffen we elkaar op het station. Er werd een frietje besteld en vrij ongemakkelijk in de regen, met een paraplu en eten, schuifelden we naar de Parade.
Dromerig liep ik richting de ingang en had niet eens echt door dat Nielson allang naar Carlijn had gewuifd. Er volgde een leuke conversatie. Uiteraard bleef de date van Nielson en Carlijn niet onbesproken en werden er prachtplaatjes gemaakt. Ja, Carlijn was de gelukkige winnares van een date met Nielsonwijsgezellig.
Bij binnenkomst zag ik meteen de gretige glimlach van Rudy. Erg lollig, want ik had net gehoord dat hij er ook was én hij hing met Trena aan de telefoon. ''Ja, ha ha ha, ze staat hier nu naast me!''
We bestelden een drankje en zochten een prettig plekje op. Niet vooraan geplakt, maar wel met een heerlijk uitzicht en ruimte voor onze dansjes. Precies zoals ik verwachtte en zéér terecht, won Jeffrey Heesen de award voor 'grootste talent 2015'. Dat mag ook wel na dat fiasco van Bloed, Zweet en Tranen, waarin Driekes zwaar onterecht naar huis ging als winnaar en Jeffrey op de 2e plek eindigde.
Nielson werd verblijd met maar liefst 3 awards en gaf een spetterend optreden. We hebben onwijs genoten en Sexy-als-ik-dansjes gedaan. Carlijn kreeg een welverdiende High-five toen hij het podium verliet.
Na een klein, gezellig momentje met Mike & Colin liepen we terug naar het station. Nietsvermoedend en vrolijk kletsend over de fijne avond, zagen we ineens een auto waarvan de deur wagenwijd openging; ''waar gaan die mooie beentjes heen?''
Juist toen ik concludeerde dat dit type mannen vaak terug komt rijden, draaiden zij hun auto en reden nogmaals langs. Jongens, wat denk je nou? Dat wij gewillig bij jullie in de auto springen?
Op het station ontstond enigszins verwarring. 3 minuten voordat mijn trein zou vertrekken stond er nog altijd een goederentrein op het spoor en er was geen melding gedaan. 
Koud en moe arriveerde ik thuis. Dit weerhield me er niet van even voor de computer te kruipen om Carlijn te verblijden met haar prachtplaatjes.
SweetDreams. Lopen op wolkjes. Carlijn, ook jij bent een verrijking van m'n vrolijke leventje.

Samengevat? Met papa en m'n vriendinnen een geweldige avond bij Bouke beleefd. Knippen/ kleuren. Koekendaal. BBQ. Gezelligheid bij Sterren on Tour. Buma NL Awards.
Ja, ik heb een leuk leven!

Op naar aanstaande zaterdag; Viva Las Vegas. In Eindhoven. Erg geniaal is dat Yoeri & Jeffrey passend in mijn tijd ook optreden in Eindhoven, bij jawel; Sterren on Tour.
Dat wordt weer een blijde dag. De herinneringen aan het vorige Viva Las Vegas feestje doen me gigantisch glimlachen. Al zal ik Peter wel weer missen, vooral tijdens de afterparty. Hij zorgde de vorige keer voor een epic moment. Eentje die, net als hijzelf, nooit vergeten wordt.

PhotoGrid_1442426706423.jpg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Anita LAbee
4 jaar geleden

Waarom zit ik altijd met een big smile jou berichtjes te lezen????????